bazár, predaj, inzercia, predám

Shoe Tree

Kategória: Ostatné

Sú vyrobené z plastu a nerezovej ocele, odolné a majú dlhú životnosť. Viacej fotiek ig/mail. Na čislo nevolajte NENI moje.
1ks shoe tree= 7€
mail: christiandolensky33@
ig: @velakokainuvtele
Shoe Tree
Podobné inzeráty
Priatel strom - akvarelova malba
Priatel strom Akvarel, linery (Inspirovany obrazkom z netu) Malba v ramceku rozmeru 30x22cm The Friendly Tree (Annette Wynne) I've found a place beside a friend tree, Where I'll hide my face when the world hurts me, For the tree will never hurt, I'll shall love it to tje end, It shall have a dear name: "My true and silent friend." Priatelsky strom Nasla som miesto pri priatelskom strome, Kde si skryjem tvar, ked mi svet ublizi, Pretoze strom nikdy neublizi, budem ho milovat az do konca, Bude mat mile meno: "Moj skutocny a tichy priatel."
Predám drevený  nástenný  obklad  WOOD TREE
Predám nový drevený nástenný obklad WOOD TREE cca 20m2 . Pôvodná cena 52 EUR /m2 . Cena 35,- EUR alebo dohodou
Loxone Tree Extension
Zdravím, mám na predaj nový nepoužitý Loxone Tree Extension. Plus mám aj nový nepoužitý Loxone Air Base Extension tiež za 80€.
Kozmetický darček
Máme v ponuke tieto milé kozmetické krabičky vhodné ako darček na narodeniny, meniny či výročie. Na sklade viacero kusov. Kozmetika je od výrobcu Farmasi. Ak by ste mali záujem o jednotlivé produkty, vieme vám poskytnúť zľavu 23%. Farmasi kombo - 18 € Starostlivosť o vlasy a tvár - 15 € Produkty: Šampón so šalviou posilňuje slabé a jemné vlasy – šampón Farmasi Botanics obohatený o výťažok zo šalvie, vlasy jemne čistí a poskytuje im potrebnú starostlivosť. Pomáha posilňovať štruktúru pokožky hlavy, štruktúru vlasov a eliminuje ich lámavosť. Pomáha posilňovať rast vlasov, dodáva im objem a prirodzený lesk. Posilňujúca maska na vlasy so šalviou – Vďaka výťažkom zo šalvie lekárskej vyživuje a posilňuje slabé a redšie vlasy. Dodáva im mimoriadny lesk bez straty objemu. Multifunkčný hydratačný balzam – pomarančová jemnosť – Zahaľte sa príjemnou pomarančovou vôňou. Ľahký balzam s obsahom vitamínu E hydratuje a vyživuje pokožku. Majte ho vždy v kabelke. Dr. C. Tuna Tea tree mydlo – Sodium Palmate, sodium Palm Kernelate, water/aqua, fragrance/parfum, glycerin, tea tree oil/melaleuca alternifolia leaf oil, sodium chloride, tetrasodium EDTA, tetrasodium etidronate, benzyl salicylate, eugenol. Upokojujúca textilná maska – Upokojujúca textilná maska hydratuje a upokojuje pokožku v priebehu 15 minút vďaka špeciálnemu zloženiu, ktoré je obohatené o výťažok z uhorky. Osviežujúca textilná maska – Osviežujúca textilná maska dodáva pleti svieži a žiarivý vzhľad v priebehu 15 minút vďaka špeciálnemu zloženiu, ktoré je obohatené o extrakt zo zeleného čaju. Na znak toho, že chceme byť bližšie k vám, sme sa rozhodli podporovať lokálne komunity ako počas koncertu Helenine oči. Naše ceny v tombole odovzdával DJ Branislav Slezák.
Smallrig 2310 klietka pre sony a6500, a6400, a6300, a6100
Predávam Smallrig 2310 klietku v perfektnom 100 % stave , bez známok používania. Unáhlená kúpa, nikdy nebola využitá len namontovaná na fotoaparát. Navrhnuté tak, aby poskytovali ochranu a montážne závity pre príslušenstvo, ako je monitor, mikrofón a svetlo. Klietka sa pripevňuje k spodnej časti fotoaparátu a má závit m2,5 ako druhý uzamykací bod na pravej strane, ktorý zabraňuje otáčaniu fotoaparátu. Ľahká klietka sa dodáva s viacerými 1/4”-20, 3/8”-16 a arri lokalizačnými otvormi na pripevnenie príslušenstva, čo vám umožňuje namontovať Cold Shoe 2260 alebo 2044 na pravú hornú stranu tak, aby neprekážalo výklopná obrazovka Sony A6400 pri použití mikrofónu. Na pravej strane má otvory pre popruhy na prenášanie.Na ochranu kábla HDMI sa odporúča svorka SmallRig Cable Clamp 1822. Okrem toho má klietka vpredu dve skrutky m4 pre podporu adaptéra SmallRig Lens 1787. Spodná časť klietky poskytuje montážne závity 3/8”-16 a 1/4”-20 pre dosky statívu a vstavaný plochý skrutkovač pre rýchlu inštaláciu.
Mikrofón Rode VideoMic Rycote - málo používaný
Profesionálny kondenzátorový mikrofón pre videokamery s vlastným napájaním 9V batériou. Nízky šum, široké pásmo záberu, popfilter, high pass filter, robustná konštrukcia. Upínanie štandardom COLD SHOE, pripojenie do 3,5 mm Jack audio vstupu. Dodávaný spolu s Rycote odpruženým systémom. RODE VideoMic je smerový kondenzátorový mikrofón stvorený pre záznam zvuku po boku digitálnych kamier, fotoaparátov a iné osobné elektronike. Veľkosť je prispôsobená pre ľahkú montáž do držiaka kamery či zvukovú tyč. Uchytenie na odpruženie Rycote Lyre s protišokovým systémom v tele zo zosilneného ABS plastu, sa spolu postarajú o izoláciu kapsule proti okolitému hluku i tlmenie vibrácií, a tým zabráni nežiaducemu dunenie. Superkardioidná smerová charakteristika zariadi vysoko smerový záznam zvuku. Počujete hlavne všetko pred mikrofónom a okolité zvuky sú minimalizované. Voliteľné -10dB a -20dB útlmami hladiny umožňujú nahrávanie hlasných zvukových zdrojov, ako sú živé interpretácie hudby alebo pri motoršportu. Výhodou je aj predzosilňovač s nízkym šumom a nastaviteľný filter priepustu dvíhajúce citlivosť zo 40 Hz na 80 Hz, vďaka čomu sa vyhnete rušivému burácanie. Kvalitné prevedenie sa odrazilo aj na nízkom hluku pri manipulácii.