bazár, predaj, inzercia, predám

Shokz OpenRun-čierne

Kategória: Slúchadlá

Dobrý deň,predám Shokz OpenRun-čierne.Stav ako nové používané minimálne
Predávam z dôvodu nevhodný darček.
V prípade dohody viem poslať aj na dobierku.Popis produktu
bezdrôtové športové slúchadlá • výdrž až 8 hod. • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 105 dB • impedancia cca 8,5 ohmov • odolnosť IP67 • vodoodolné • ovládanie na slúchadlách • handsfree • Bluetooth 5.1
Shokz OpenRun-čierne
Podobné inzeráty
OpenMove Shokz
Predám bluetooth bone conduction slúchadlá OpenMove by Shokz. Výborné na outdoor športovanie: beh, bikr, crossfit, atd., kedy potrebujete počuť aj hudbu/podcasty, aj okolie. Čistý zvuk, takmer nepoužívané, nosené 3x - nesadla mi veľkosť.
AfterShokz OpenMOVE sluchadla nerozbalene
Predam sluchadla AfterSHOKZ OpenMOVE (v sucasnosti predavane, po rebrandovani ako SHOKZ OpenMOVE), ktore sa davaju na licne kosti (pocut dianie v okoli). Na youtube hladat ako AfterShokz Openmove Sucasna cena Shokz Openmove 86-90€. Predavam za 65€. Popis Aftershokz Openmove: SLÚCHADLÁ Technológia Bone conduction Premium PitchTM 2.0
Najnovší model je inšpirovaný nárokmi elitných športovcov.
Tieto ľahké a pohodlné bezdrôtové stereo slúchadlá sa pýšia váhou iba 29g a užívateľom prinesú ešte dynamickejší rozsah basov a menej vibrácií ako predchádzajúce modely. 
Sú najbezpečnejšou alternatívou k tradičným športovým slúchadlám. Technológia Bone conduction, konštrukcia slúchadla pred ucho a ďalšie užitočné funkcie poskytujú špičkové prehrávanie hudby.
Krištáľovo čisté volanie bez kompromisov zaručí duálny noise-canceling mikrofón.
A pretože výrobcovia mysleli hlavne na športovcov, sú slúchadlá IP55 odolné a umožňujú počuť Vaše okolie – bez ohľadu na to, kam Vás život zavedie.
Funkcia * Dizajn s otvoreným uchom * IP55 odolný * Nabíjanie cez USB-C port * Šesť hodín hudby a hovorov * Secure Titanium Fit * Stereofónny zvuk PremiumPitch™ 2.0 * Viacbodové párovanie * 3 Režimy EQ Technické špecifikácie: * Bone conduction technológie: Premium PitchTM 2.0 * Čip: QCC3024 * Verzia Bluetooth®: Bluetooth® v5.0 * Kompatibilné profily: HSP, HFP, A2DP, AVRCP * Frekvenčné pásmo: 2402 - 2480 MHz * Maximálny RF výstupný výkon: 4 dB * Bezdrôtový * Impedance reproduktoru: 8,0 ± 0,5ohm * Citlivost reproduktoru: 96 ± 3 dB * Citlivost mikrofonu: -40 ± 2 dB * Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz * Odolnost proti potu / vode: IP55 * Baterie: Dobíjecí lithium-polymerová baterie * Kapacita baterie : 135 mAh * Nepretržité prehrávanie: až 6 hodín * Pohotovostná doba: až 10 dní * Nabíjacie napätie: 5,25 V ± 5% * Doba nabíjania: 2 hodiny * Typ nabíjania: USB-C * Hmotnosť: 29 g
JBL TUNE 230NC TWS ČIERNE
Dobrý deň, predám sluchátka JBL TUNE 230NC TWS ČIERNE, PC 80 Eur, pribalím aj bloček - Kupované pred pár dňami, ako nové, iba vyskúšané, takmer nepoužívané. Dôvod: Nevhodný darček (namiesto čiernej farby kupujem bielu).
kúpim pravé sluchátka na JBL tune buds čierne
kúpim pravé sluchátko na JBL tune buds čierne do 30€ iba Bratislava
Bezdrôtové Bluetooth slúchadlá E7S - čierne
Predám nové, nepoužívané bezdrôtové bluetooth 5.0 slúchadlá E7S s dobíjacím puzdrom S bezdrôtovými slúchadlami E7S poznáte úplnú slobodu počúvania. Jedná sa totiž o úplne bezdrôtové zariadenie, ktoré vás neobťažuje žiadnymi zbytočnými káblami. Spojenie slúchadiel s mobilom alebo prehrávačom zaisťuje moderná technológia Bluetooth 5.0 (s podporou kodekov SBC a AAC) a bezkáblovo medzi sebou komunikujú aj obe jednotlivé slúchadlá. Stačí skrátka do uší nasadiť kompaktné špunty a zábava s vašou obľúvenou hudbou môže začať. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI: KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI: Počúvanie hudby bez káblov Bluetooth 5.0 + kodeky SBC a AAC pre čistý prenos zvuku Dobíjacie puzdro, ktoré predĺži výdrž o 15 hodín Automatické párovanie s mobilným telefónom Ergonomické špunty do uší 3 veľkosti silikónových nastavcov Jednoduché ovládanie priamo na slúchadle vhodné na behanie či iné športy PARAMETRE: kapacita batérie puzdra 300mAh ukazovateľ stupňa dobitia slúchadiel v puzdre micro USB konektor na dobíjanie tlačidlo na slúchadle pre prehrávanie alebo pozastavenie hudby, prípadne prijatie a ukončenie hovoru typ slúchadiel True Wireless výdrž slúchadiel 4h, s nabíjecím puzdrom cca 20h farba svetlo modrá OBSAH BALENIA: bezdrôtové slúchadlá E7S čierne dobíjacie puzdro silikónové nástavce do uší (veľkosť S, M, L) návod na použitie Posielam na dobierku alebo ako doporučený list (platba na účet vopred). V prípade záujmu alebo otázok ma kontaktujte emailom cez formulár nižšie alebo mi priamo napíšte na email predaj-@, tel. číslo neexistuje. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Apple Slúchadlá BEATS FIT PRO CIERNE /SUPER CENA/
Nove ani raz pouzite BEATS FIT PRO CIERNE Sériové číslo: RYP6Q6H713 !!!POPROSIME JEDNA SA O ORGINAL Beats!!! - HLAVNE CENA KONECNA - exceletne basy pri tychto sluchatkach - urcite niekomu spravia radost - ziskate super hrajuce skuchatka na cca 1/2 ceny - sluchatka su nepouzivane pri dokladnom skumani sa najde jemny skrabancek pre ferovost to piseme do inzeratu/je to problem aj nafotit na funkcnost to nema ziadny vplyv/ zohladnene v cene predajna cena cca 190€/NAY/ Bezdrôtové slúchadlá do uší Beats Fit Pro v čiernej farbe s redukciou hluku držia pevne a pohodlne a sú ako stvorené pre celodennú aktivitu. Kľúčové vlastnosti Ohybné krídelká pevne držia a poskytujú pohodlie a stabilitu po celý deň Jedinečná akustická platforma prináša sýty a vyvážený zvuk Priestorový zvuk vás ponorí do sveta hudby, filmov a hier Aktívna redukcia hluku (ANC) sa dynamicky prispôsobuje vášmu okoliu a blokuje vonkajší hluk Transparentný režim pre vnímanie okolia Vylepšené čipom Apple H1 pre automatické prepínanie medzi zariadeniami, zdieľanie zvuku a funkciu „Hey Siri“ Odolné proti potu a vode (s certifikáciou IPX4) Až 6 hodín počúvania (24 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom) Vysoko kvalitný výkon hovoru a interakcia s hlasovým asistentom cez duálne mikrofóny Špičkové rozhranie Bluetooth štandardu Class 1 na väčší rozsah a menej výpadkov iOS Find My vám pomože nájsť stratené slúchadlá Kompatibilné s Androidom hneď po vybalení (vďaka aplikácii Beats pre Android získate rozšírené funkcie, ako je párovanie jedným dotakom, prispôsobené ovládanie a Fit Test) Zladené vreckové nabíjacie puzdro s nabíjaním USB-C