bazár, predaj, inzercia, predám

Sietka na trampolinu Aga Sport 305cm

Kategória: Ostatné

Uplne nova nepouzivana sietka na trampolinu 305cm - na 8 tyciek - cierna farba. Omylom sme kupilu sietku na inu velkost trampoliny.

Osobny odber v Chorvatskom Grobe, pripadne v Bratislave.
Sietka na trampolinu Aga Sport 305cm
Podobné inzeráty
predám používanú funkčnú trampolínu 305cm
predám používanú funkčnú trampolínu 305cm s ochrannou sieťou.
Trampolína aga sport 250
Predám trampolínu aga sport 250.Používana 1 rok.
Vozík na pláž
Predám skladací vozík Aga je ideálnou voľbou na prepravu nákladu, keď musíte ísť pešo. Jeho robustná konštrukcia a neobmedzené možnosti použitia z neho robia nepostrádateľný nástroj na prácu, záhradkárčenie, nakupovanie a turistiku. Vďaka veľkému batožinovému priestoru sa do vozíka zmestí všetko potrebné a prepravuje sa na mimoriadne odolných plastových kolesách, ktoré vám dobre poslúžia aj pri jazde v teréne. Teleskopická tyč na prednej strane uľahčuje pohyb vozíka. Na prednej strane vozíka nájdete aj dve sieťované vrecká na uloženie menších predmetov. Vozík sa veľmi ľahko a rýchlo zostavuje, zaberá minimum miesta a ľahko sa zmestí do kufra auta. Špecifikácie skladacieho vozíka Aga. vlastnosti a funkcie: Stabilná a pevná konštrukcia Multifunkčné použitie Extra široké a otočné kolesá zaručujú hladkú jazdu v akomkoľvek teréne Sieťované vrecká na prednej strane vozíka Vozík má skladací rám a skladacie držadlo Výškovo nastaviteľná rukoväť (50 - 80 cm) Malé rozmery v zloženom stave uľahčujú skladovanie alebo prepravu Parametre: Materiál: polyester, oceľ a plast Max. nosnosť približne: 100 kg Rozmery vozíka: 95 x 54 x 98 cm Rozmery batožinového priestoru: 82 x 45 x 27 cm Rozmery teleskopickej tyče: 50 - 80 cm Rozmery balenia: 62,5 x 20 x 77 cm Hmotnosť: približne 12 kg Výrobca: Aga VOZÍK V ZÁRUKE, ÚPLNE NOVY!!! Len vážny záujem, ďakujem
Predám trampolínu marimex 305cm
Predám použivanu trampolínu marimex je do 150kg,sieťka a pracky ok.,zips je pokazený.Cez zimu demontovaná, v krabici uskladnená v suchu.Kupovana za 165€.
Trampolina AGA SPORT 305 cm
Predam Aga SPORT PRO Trampolína 305 cm Light Green + ochranná sieť Pouzivana 5 rokov ale funkcna. Trampolina je zlozena takze zaujemca si ju musi demontovat a odviezt. Iba osobny odber. Kontakt cez SMS!
Tranpolína Aga Sport 500cm
Predám Tranpolínu Aga Sport Dark Green 500cm vo veľmi dobrom stave.Tranpolína má 2roky,ale rozložená vonku bola 4 mesiace.