bazár, predaj, inzercia, predám

Šifónový biely baldachýn by sues

Kategória: Nábytok pre deti

Nádherný extra dlhý, bohatý baldachýn z jemného bieleho šifónu. Pridám aj držiak na baldachýn s uchytením na postieľku, výšku si viete nastavovať.
P.c. baldachýnu 100e (bez drziaka)
Na pompomoch treba vymeniť šnúrky
Šifónový biely baldachýn by sues
Podobné inzeráty
Baldachýn
Levandulový baldachýn s volánikom. Je nový, len odfotený. Celý baldachýn je dlhý 240 cm, ale dá sa nastaviť. Priemer kruhu je 50cm Baldachýn by mal byť upevnený na háku zaskrutkovanom do stropu (skrutka s hákom nie je súčasťou balenia, ale je možné ho kúpiť bez akýchkoľvek problémov v každom stavebnom obchode).
Baldachýn, stojan, mantinel, obliečky
Ponúkam používanú sadu do detskej postieľky (mali sme postieľku s rozmermi cca 124x65 cm) na matrac klasika 120x60 cm. Je tam obrázok ovečky, farba unisex príjemná hnedá s krémovou Sadu tvorí: - baldachýn + stojan na baldachýn - obliečka na paplónik (cca 116x80 cm) a vankúšik (cca 60x37 cm) - mantinel - pridám perinku pre bábo s vankúšikom zdarma (spevnený chrbátik kokosovou vložkou) Mantinelu chýbajú 2 šnúrky na priviazanie o postieľku, ak ich nájdem, prišijem, ináč tam môže byť hocijaký iný kúsok látky použitý ako "šnúrok" Osobný odber v obci Janovík alebo posielam poštou (3,20€ balík na poštu)
Baldachyn na detsku postielku so stojanom
Predam baldachyn sivobledej farby na detsku postielku velkosti 120x60cm. Baldachyn aj stojan su ako nove bez znamok pouzivania
Baldachyn
Velky krasny biely baldachyn 470x160 Mam aj stojan ale ma zlomene uchytky o postielku
Kolíska
S matracom, plachtou, držiakom na baldachýn a baldachynom. Ružová mašľa a fialovo ružový doplnok na baldachýn v prípade záujmu pridám zdarma. Považská Bystrica Lánska
Detská postieľka
Predám detskú postieľku bez poškodenia 100% stav s príslušenstvom. Rozmer 120x60cm. S postieľkou je matrac s gumovým chráničom + výsuvný šuflik pod postieľkou + baldachýn. Postieľka má 3 úrovne nastavenia dna a možnosť vybratia troch odnímateľných priečok. Súčasťou je aj menšia a kratšia bariéra pre staršie detičky. Pôvodná cena postieľka-112€ matrac-52€ šuflik-32€ baldachýn-30€ .Iba osobný odber.