bazár, predaj, inzercia, predám

Silikón na pneumatiky a plasty

Kategória: Príslušenstvo

Silikón s regeneračným účinkom na pneumatiky. Oživuje a regeneruje pneumatiky, čo predurčuje použitie prípravku pri výmene a ich skladovaní. Môže sa použiť na zlepšenie vzhľadu, pružnosti, životnosti a lesku nielen pneumatík ale všetkých gumových častí vozidla, hlavne tesneniu okien a dverí. Odstraňuje špinu a zanecháva tzv. mokrý vzhľad. Pri pravidelnom používaní zabraňuje predčasnému stárnutiu, praskaniu gumy.

Možnosť väčšieho odberu. Bežná cena 4-5€ za liter
Cena silikónu je 3€ za liter
Silikón na pneumatiky a plasty
Podobné inzeráty
Kokpit spray do interiéru vozidla
Dobrý deň, ponúkam na predaj tieto cocpit spraye na vnútorne ale aj vonkajšie plasty vozidiel. Vhodný aj na impregnaciu pneumatík. Je na výber z rôznych vôní: jalko, citron, vanilka, jahoda, fresh. V rámci ZA aj priveziem. Spraye sa jednoducho aplikujú, výborne prevoňajú interiér a dobre oživujú plasty. Ja ich používam stále a mám ich odskúšané tak vrelo odporúčam. Cocpit spray, kokpit spray, sprej na plasty, interier sprej, oživovač plastov.
Zváračka plastov / zváračka na plasty
Predám túto zváračku na plasty ktorá velmy jednoducho a kvalitne a pevne zvarí každy plast. Sam ju používam
Ochranné plasty blatníkov Audi Q7 (2010-2015 )
Predám nové nepoužité Ochrane plasty blatníkov Audi Q7 (2010-2015) kompletná 10ks sada sada obsahuje balenie 3M obojstranej pásky a taktiež lepidlo vhodné pre Audi Q7 4L nie je vhodné pre SLINE modely pôvodná cena 330€ poštovné v cene! cez víkendy a po 16:30 kontaktovať mailom Ďakujem
LED žiarovka W5W, 360°, Silikon
Led žiarovka W5W, T10, parkovačky, osvetlenie špz, interiér... 20€/6ks
Súprava na opravu pneumatík auta Fix and Go Sensor
Predám špičkovú súpravu na opravu pneumatík auta a zároveň kompresor pre dofukovanie pneumatík. Špičkový kit radu určený pre autá Fix&Go SENSOR opraví defekt a nafúkne pneumatiky. Jeho pokročilý elektronický systém je tiež schopný riadiť dávkovanie tekutého tesniaceho prostriedku do vnútra pneumatiky pre opravu bez prekážok. Napájanie: zásuvka zapaľovača 12V. Fix & Go SENSOR je špičkou v sortimente pre opravu pneumatík pre štvorkolesové vozidlá. V niekoľkých jednoduchých krokoch je schopný opraviť pneumatiky mestských automobilov, sedanov, supersportovných automobilov, SUV, RV a úžitkových vozidiel. Sada je výsledkom neustáleho inžinierskeho výskumu a laboratórnych testov, pri ktorých sa vytvorili jej početné interiérové ​​patentované prvky vrátane senzora, ktorý je schopný elektronicky riadiť dávkovanie tmelu vo vnútri pneumatiky. Nádobka s tmelom je zložená z jedného kusu vysoko odolného materiálu, ktorý sa nedá otvoriť, aby bolo možné zaručiť bezpečnosť pri náhodnom kontakte s kvapalinou. Na predaj 2 kusy.
Predám nový držiak diskov na pneumatiky
Nový nikdy nepoužitý držiak diskov na pneumatiky.Stale v krabici, nerozbaleny. CENA : 20€ + poštovné -auto, pneumatiky, gumy, príslušenstvo, stojan, držiak