bazár, predaj, inzercia, predám

Silikonové nohy

Kategória: Zdravie a krása

Silikonové nohy
Silikonové nohy
Podobné inzeráty
Spa wellness pedikúra Piešťany
Pedikúra WELLNESS SPA- je TOP procedúra, čo sa týka oddychu a rozmaznávania chodidiel. Výsledkom je úplne jemná hladká koža a oddýchnuté nohy. Okrem ošetrenia sa nohy vymasírujú prírodným peelingom, ktorý výrazne zjemní a prekrví pokožku a je pôžitkom pre zmysly. Na navodenie pohody sa vykoná relaxačná masáž chodidiel. Na záver ešte bonus – výživná, hydratačná maska v teplom zábale a výživný krém na nohy, ktorý udržuje vlhkosť v pokožke. Takýto luxus pre nohy, túži dostať každá žena, ale aj muž. Príjemný pocit, a emócia v nej ostane ešte dlho. Viac info a rezervácie na tel.č. , príp. mailom na anna@ Web:
Masážna podložka na nohy
Masážna podložka na nohy - [22.5. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Masážna podložka na nohy - 1 Masážna podložka na nohy - 2 Predám plne funkčnú masážnu podložku na chodidlá nôh. S ohrevom a tromi stupňami intenzity masáže. Predám v cene 10€. Môžem poslať aj poštou na dobierku. V prípade seriózneho záujmu kontaktovať na: Inzerát platí do zmazania.
Sady a produkty AVON
Ponukam na predaj nasledovne produkty a sady znacky AVON: 1 - Planet Spa Thai Lotus Flower Spa set (cistiaca maska na plet, telove sufle, pena do kupela) 2 - Planet Spa Pamper Treasures Collection (telovy piling, telovy hydratacny krem, krem na ruky a nohy) 3 - Planet Spa Relaxing Provence Spa (levandulovy krem na ruky x2) 4 - Foot Works Party Survival Set (upokojujuci deodoracny sprej na nohy, tycinka proti otlacaniu obuvi, gelove vlozky do topanok) 5 - Planet Spa Hand and Foot Treatment (piling na ruky a nohy, krem na ruky a nohy, sada na manikuru) 6 - Planet Spa Purifying Face mask (levandulova cistiaca maska na tvar) Vsetko je nove, nepouzivane, rozbalene len kvoli foteniu. Predavam vsetko spolu, k tomu este pribalim darcek - maska, slapky a tasticka. Len volat. Postovne podla sposobu dorucenia.
NOVÁ CENA Penové korýtko/opierka nohy/podpora končatiny
Predám molitanové korýtko / penové korýtko/ podporu nohy / opierku končatiny / vankúš pod nohu / rehabilitačnú pomôcku na polohovanie nohy po operácii, úraze nohy, liečbe žíl a pod. Má držadlá na jednoduchú manipuláciu. Obliečka z mäkkého plyšu so zipsom, ktorú možno vyzliecť na pranie. Nová, používaná len niekoľko dní. Rozmery: dĺžka dole 70 cm, hore 45 cm, šírka 34 cm, výška 23 cm. Vhodná pre dospelého aj pre väčšie dieťa. Môžem k tomu darovať aj nemecké podpazušné stredné barly duralové aj drevené. Ba-Rusovce; neposielam. Cena: 40 eur.
Silikonove stuple do usi
Predam silikonove tvarovatelne stuple do usi. Daju sa aj zmensit odrezanim. Cena za dva pary v krabicke Mam 3 neotvorene skatulky
Silikónové vypchávky do podprsenky, + 1 číslo
Predám silikónové vkladky, vložky do podprsenky, ktoré opticky zväčšia prsia o jednu veľkosť. Cena 4 eurá + poštovné Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.