bazár, predaj, inzercia, predám

Silná kĺbová výživa - Cartilamine Chondro

Kategória: Zdravie a krása

Kĺbová výživa Cartilamine Chondro s vysokým obsahom Glukozamínu a Chondroitínu, ponúka veľmi výhodný pomer ceny k obsahu v jednej dávke.

Cartilamine Chondro, je určený pre osoby ktoré pociťujú ťažkosti v kĺbových oblastiach a pri bežnom pohybe. Cartilamine Chondro sa odporúča aj v prípade intenzívnejších kĺbových ťažkostí. Je veľmi vhodný pri silnej degradácii chrupavky. Kombinácia 1 500 mg glukozamín sulfátu a 1 200 mg chondroitín sulfátu, poukázala na silnejší účinok ako v prípade užívania jednej alebo druhej molekuly samostatne.

Glukozamín a chondroitín sú prírodné látky, ktoré si naše telo dokáže vyrábať aj samostatne, no nie vždy v takom množstve, aké by sme reálne potrebovali. Glukozamín je základným stavebným prvkom chrupavky, ktorý sa vstrebáva veľmi rýchlo. Chondroitín je tak isto jednou z hlavných zložiek chrupavky.

Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii chrupaviek a kostí.

Viac o Cartilamine Chondro a o tom, ako fungujú vaše chrupavky a prečo si vyžadujú práve tieto dve molekuly, si môžete prečítať aj na webstránke :
Silná kĺbová výživa - Cartilamine Chondro
Podobné inzeráty
Hojivy zazrak-hebkosť a výživa - viac druhov
Zázračný balzam patrí medzi ikonické produkty Oriflame. Od roku 1970 si ho zamilovali a používali milióny ľudí. Tento vzácny a všestranný pomocník prináša pokožke množstvo benefitov a využíva sa na zvláčnenie suchých rúk, nechtovej kožtičky, chodidiel či lakťov, na hydratáciu popraskaných pier, či na zvláčnenie obočia. Pokožku zanechá na pocit nádherne hebkú, plnú a vyživenú. Výhody: Teraz až 99 % zloženia prírodného pôvodu! Hĺbková výživa vďaka výnimočným hydratačným vlastnostiam prírodných olejov, včelieho vosku a vitamínu E. Nový, širší otvor na ľahšiu aplikáciu. Cena za kus 2,00€ Natur, ríbezľa, marakuja
Kalísia voňavá tinktúra- extra silná
Ponúkam extra silnú tinktúru kalísie voňavej (Callisia fragrans) v 100 ml v liekovke s kvapkátkom, je to všeliek na rôzne druhy rakoviny, nádorov, polypov, udržanie rovnováhy v tele, prevencia ..., tinktúra je pripravená podľa presného postupu extra silná z 50 kolienok naložených v 500 ml 60% liehu, kolienka boli uskladnené pred luhovaním v chladničke 14 dní pri 2-4 C dôležité na zvýšenie liečivých účinkov - Filatovova metóda Najviac sa na kalísii oceňuje schopnosť zbavovať organizmus škodlivín. Jej detoxikačné účinky sú natoľko silné a výrazné, že niekedy začiatok očistnej kúry sprevádzajú kožné problémy, opuchy či mierna nevoľnosť ako reakcia na rýchly a dôkladný odchod jedov z tela. Tieto ťažkosti však po pár dňoch zmiznú a pečeň, obličky, pankreas, žlčník, tráviaci systém, močové i dýchacie cesty sú dokonale vyčistené a ich funkcia je posilnená. je rastlinný biogenný stimulátor, ale efektívne lieči mnohé ochorenia je silný antioxidant, diuretikum a spasmolytikum alergie alkoholová a nikotínová závislosť Alzheimerova choroba astma bakteriálne a vírusové ochorenia bolesti hlavy, migrény celkový pocit pohody Crohnova choroba Diabetes mellitus - cukrovka endokrinný systém, štítna žľaza hojenie rán a popálenín bolesti kĺbov, osteochondróza (zápaly a poškodenie) konečník, lymfatické cesty obličky a močové cesty, močový mechúr mykotické ochorenia omladzovanie buniek a spomalenie starnutia Parkinsonova choroba podpora srdca, cievneho a žilného systému poruchy videnia pri šedom a zelenom zákale profylaxia aterosklerózy rakovina všetkých druhov regulácia hnačky, zápchy, zápal čriev reumatologické artrídy, odstránenie bolestivosti kľbov a chrbtice pankreas - pankreatitída zníženie hladiny krvného cukru a zvýšenie účinnosti inzulínu zníženie vysokého tlaku syndróm chronickej únavy zápaly pokožky, akné, dermatóza zápaly žalúdka, dvanástnika, pankreasu a sleziny jednotlive pribehy ako sa ludia vyliecili (kontakt+telefon.číslo pošlem na vyžiadanie e-mailom) Cena 13€ + poštovné (1 liekovka 100 ml)
Šípková tinktúra
VEĽMI SILNÁ TINKTÚRA, s pomerom 1:1,25 = 1 diel šípok na 1,25 dielu 70% liehu (väčšina komerčne predávaných tinktúr je v pomere 1:10). Tinktúra z namrznutých šípok. Šípky boli kvôli lepšej extrakcii rozmixované v mixéri spolu s 70% čistým liehom. Výsledná tinktúra má približne 35%. Šípku netreba zvlášť predstavovať. Zloženie: - vláknina, sacharidy, tuk, voda, bielkoviny - vápnik, železo, horčík, fosfor, draslík, sodík, zinok, meď, mangán - vitamíny: hlavne C, A, B, E, K - betakarotén, luetín, cholín, kyselina listová a pantoténová a mnoho ďalších zdraviu prospešných látok VNÚTORNÉ ÚČINKY ŠÍPOK: - patrí medzi prírodné multivitamíny - detoxikuje celý organizmus - silná podpora imunity - prevencia rakoviny, vychytáva voľné radikály - prevencia proti chrípke a nádche - má močopudné účinky, odvodňuje - prečisťuje a podporuje obličky a pečeň - prevencia osteoporózy - podpora kostného a kĺbového tkaniva - zlepšuje kvalitu vlasov, nechtov, pokožky - zlepšuje krvotvorbu, mierne riedi krv - prevencia vzniku anémie - zlepšuje menštruačné ťažkosti Vysoký podiel vitamínu C pôsobí protizápalovo a je zodpovedný za celý rad procesov: pomáha znižovať LDL cholesterol, posilňuje a regeneruje cievy, predchádza vzniku paradentózy, násobí účinky železa ... Častá otázka je, či môžu tinktúru užívať aj deti. Citujem z knihy „Tinktúry z liečivých rastlín“: Keďže tinktúra sa dávkuje po kvapkách, obsahuje jednotlivá dávka menej alkoholu ako napríklad pohár ovocnej šťavy. Pri 10 kvapkách tinktúry z čerstvých rastlín so 40% alkoholu užijete len 0,1g čistého alkoholu. Takéto nepatrné množstvá sú dokonca aj pre deti bezpečné a dobre znášané. Organizmus ich za pár minút odbúra. Pohár jablkovej šťavy (0,2l), obsahuje napríklad 4x viac alkoholu, pohár hroznovej šťavy dokonca 8x viac. Aj napr. Zrelé banány obsahujú výrazne viac alkoholu. Posielam aj na dobierku Osobný odber možný: LE, SNV, PO, Sp. Podhradie email: palkohric3@ Pozrite si aj ďalšie tinktúry 7 eur / 50 ml , 13 eur / 100 ml
rakúska fixačná bandáž ramena+ záves zdarma
Moja pamiatka na zimnú dovolenku. BANDÁŽ RAMENA - veľmi mi pomohla. Je praktická, variabilná a veľmi kvalitná -materiál 1A a bonus zadarmo: jednoduchý, praktický záves ramena RAMENNÁ BANDÁŽ PROF. RESCHA : podšitý pásový obväz na upevnenie oblasti ramena; polstrovaný; plynulé nastavenie. Indikácia: Imobilizácia hornej časti ramena a oblasti ramien. APLIKÁCIA Chronické poúrazové alebo pooperačné podráždenie mäkkých tkanív. Ochabnutá paralýza svalov ramena. imigmentový syndróm. AC poranenie kĺbu. AC kĺbová artritída. Veľkosť 3, obvod pod prsiami 120 cm. (mám 175 cm a športovú postavu) ako nové - vyprané. S návodom. Pozorne si prezrite obrázky alebo si vyžiadajte viac fotiek a pýtajte sa! V BA osobne alebo na dobierku (+5 €)
DonJoy Drytex Economy Hinged Knee veľ. S
Úplne nová, nesedí veľkosť, ponúkam pretože sa nedá vrátiť ani vymeniť. Kolenná ortéza. Veĺkosť S Kĺbová ortéza DonJoy Economy je navrhnutá tak, aby vášmu kolenu poskytla mediálnu a laterálnu stabilitu. Skryté kovové dlahy, dopínacie pásky, priedušný materiál Drytex®. Komfort a spevnenie po bežných a ľahkých poraneniach kolena. Preventívne použitie. Istota pohybu. Táto ortéza je ideálna pre jednotlivcov s ľahkými poraneniami MCL, LCL alebo PCL, artritídou, predchádzajúcim roztrhnutím menisku, pomliaždeninami alebo nestabilitou jabĺčka, rovnako ako pre ľudí, ktorí nedávno podstúpili operáciu kolena, a športovcov, ktorí sa zúčastňujú kontaktných športov. Vlastnosti: úľava od bolesti, stabilita kolena upraviteľné bočné peloty zakryté bočné postranné peloty nízky profil (možnosť nosenia bežného odevu cez ortézu) vhodná pre kontaktné športy
Predám rozne druhy nutridrinkov.
Keď bežna strava nestačí. Všetky druhy nutridrinkov predstavujú nutrične kompletnú vysoko energetickú tekutú výživu, speciálne pre pacientov, ktorý trpí nedostatočným prijmom energie a živín alebo nechutenstvom z roznych príčin (nemoc, bolest, chorobe vyšší vek) Nutridrinky su: - Univerzálná tekutá vyžíva. - Nutrične kompletná - je vhodna ako nahradá časti stravy, alebo ako jediný zdroj výživy. - Obsahuje všetky živiny v optimálnom pomere. - Niektoré druhy su bez laktózy a bez lepku ( Fresubin, Supportan), bez lepku (Ensure plus, Prosure, Nutridrink, Forticare). Nutridrinky sú vhodné pre seniory, ľudí trpiacich nechutenstvom, pred a po operácií, pre ľudí čo stratily svalovú hmotu, alebo si ju chcú zvýšiť(cvičením), nestíhajú behom dňa prijať dostatočné množstvo potravy .... Záruka u všech drinků je 3 a viac mesiacov (v prípade kratšej záruky predom upozorním a pýtam sa či može zostať) Dostupné druhy a príchute: 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Nutridrink príchuť (jahoda, čokoláda, vanilka, banán) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Nutridrink multifibre príchuť (jahoda, čokoláda, vanilka) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Nutridrink protein príchuť (lesne ovoce, čokoláda, vanilka) 1 €/ 1 ks (1 ks = 125 ml) Nutridrink compakt protein príchuť (broskev/mango, jahoda, káva, vanilka, banán, lesné ovoce) - 18g proteínov 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) SUPPORTAN drink príchuť (capucino, čokoláda, tropické ovocie) - 20g proteínov. 1 €/ 1 ks (1 ks = 220 ml) Ensure plus advanced príchuť (vanilka, jahoda, káva, banán a čokoláda) - 20 g proteínov 1 €/ 1 ks (1 ks = 220 ml) Ensure plus príchuť (banán, jahoda, čokoláda, vanilka a lesné ovocie) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Fresubin 2 Kcal príchuť (vanilka, capucino a čokoláda) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Fresubin 1,5 Kcal príchuť (oriešok, čokoláda, lesné ovocie, vanilka) 1 €/ 1 ks (1 ks = 125 ml) Forticare (capucino, broskev/zázvor, pomaranč/citrón) 1,30 €/ 1 ks (1 ks = 300 ml) Renutryl Boster príchuť (karamel, vanilka, jahoda) - 30 g proteínov 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Prosure príchuť (vanilka, jahoda, káva, lesne ovocie a čokoláda) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Ensure plus Fibre príchuť (malina, vanilka) Osobné predanie Kosice, Svidnik, Stropkov, Prešov, posielam aj dobierkou. Viem priviest BA - TT - NR - RS - KE - BB - ZN a po dohode aj inde, viac info na telefonnom čísle. Pošlem aj poštou, GLS a zasielkovňou. Cena od 1 €