bazár, predaj, inzercia, predám

silvercrest lidl kuchynský robot čierny matný

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Predám párkrát použitý kuchynský robot vo farbe čiernej matnej. So všetkým príslušenstvom (niektoré vôbec nepoužité). s krabicou. poprosím kontaktovať emailom

Popis
Na miešanie, šľahanie a miesenie
Plynulé nastavenie rýchlosti s prídavnou pulznou funkciou
Výkonný 600 W motor ‒ spracuje aj ťažké cestá
Veľká 5-litrová, odnímateľná misa z nehrdzavenúcej ocele
Výkyvné rameno s odblokovacím tlačidlom na jednoduchú výmenu častí príslušenstva
Miesiaci hák a miešacia metlička s nepriľnavou vrstvou Teflon®
Vrátane vrchnáka s plniacim otvorom, miesiaceho háku, metličky na sneh a miešacej metličky
Vyberateľné príslušenstvo vhodné do umývačky riadu
Dekorácia nie je súčasťou balenia.
Technické údaje
Výkon: 600 W
Misa: cca 5 l
Rozmery
Bez misky: cca 34,6 x 17,9 x 31,2 cm
S miskou: cca 34,6 x 21,6 x 31,2 cm
silvercrest lidl kuchynský robot čierny matný
Podobné inzeráty
Multifunkčný kuchynský robot  TEFAL CLICK & COOK
Nový, vybalený len na fotenie aj so záručným listom. Multifunkčný varný kuchynský robot Tefal FE506130 Click & Cook je vybavený 600 receptami, 32 funkciami, 10 automatickými programami a 7 pribalenými doplnkami.Kuchynský robot Tefal FE506130 Click & Cook Prístup k 600 receptom Objem 3,6 L 10 automatických programov 32 funkcií Digitálna obrazovka Integrovaná digitálna váha Obsah balenia: nôž, mixér, šľahač, vnútorný a vonkrajší košík, špachtľa, odmerka. Výhra, ktorú nevyužijem. Odkaz na link
Predám kuchynský robot
Predám kuchynský robot Silvercrest 1300 W (Lidl). Nutný osobný odber
Kuchynský robot 2v1
Dobrý deň, predám úplne nový, nepoužitý, zabalený kuchynský robot Philips HR7628 Výkonný kuchynský robot PHILIPS HR7628 s množstvom príslušenstva dokáže šľahať, mixovať, sekať, drviť, strúhať a mnoho ďalšieho. Objem nádoby mixéra: 2,1 l Príslušenstvo vhodné do umývačky Bez prskania zo stredu nádoby vďaka chýbajúcemu vnútornému hriadeľ Rozšľahávací disk Diskový nástavec: granulovanie, strúhanie, krájanie, nôž na sekanie Čepeľ v tvare S z nehrdzavejúcej ocele Bezpečnosť: Detekcia prítomnosti veka a misky, mechanická 1,5 sekundová brzda Príkon: 650W Počet rýchlostí: 2 Ďakujem Vám.
Multifunkčný kuchynský robot Magimix® 5200 XL PREMIUM
Dobrý deň, mám na predaj rok používaný kuchynský robot značky Magimix. (Ešte necelý rok v záruke) Podrobne informácie nájdete v tomto linku:
Predám kuchynský robot Bosch MUM86 s príslušenstvom
Predám plne funkčný kuchynský robot Bosch MUM 86 s výkonom 1 600 W a bohatým príslušenstvom. Príslušenstvo zobrazené aj na fotkách: - 2 nerezové misy - kovový hnetací hák, šľahacia metla a miešacia metla, plastový kryt - mlynček na mäso s 3 nerezovými nadstavcami na plnenie klobás a so strúhadlom na orechy a čokoládu - mixér na kokteily - strúhací nadstavec so 6 rôznymi kotúčmi - lis na citrusy - mlynček na mak a obilie - lis na bobuľoviny (pasírovač)- výborný aj na pasírovanie rajčín. Kuchynský robot vynikajúco vymiesi kysnuté cesto, lepšie ako jeho najnovší nástupca (rada Bosch MUM 9) a aj Kenwood rady Chef – osobne odskúšané. Cena 380 eur + rozumná dohoda možná. Preferujem osobný odber, možnosť vyskúšať. Poštou posielam až po prevode na účet. Dôvod predaja- kúpa varného kuchynského robota.
Multifunkčný krájač Silvercrest v záruke
Predám multifunkčný krájač Silvercrest kupovaný v r. 2021, je ešte v záruke do novembra. Používaný bol málo, super stav, len drobné sfarbenie niektorých plastových častí (foto). Model: SMZ 260 K5 mentolová farba. Osobný odber Petržalka.