bazár, predaj, inzercia, predám

SINIAT Sadrová stierka hladká NIDA Perfect 20kg

Kategória: Stavebný materiál

Predám SINIAT Sadrová stierka hladká NIDA Perfect 20kg. K odberu je 30 bal. cena za vrece je 9,26€. Expiracia 10/23.
SINIAT Sadrová stierka hladká NIDA Perfect 20kg
Podobné inzeráty
Stierka Rigips Super Top 2x 20kg
Rigips® SUPER TOP je super jemná biela sadrová stierka ideálna na konečnú úpravu sadrokartónu a podkladov, ktoré sú pripravené na finálnu stierku. Možno ju aplikovať air-less technológiou v hrúbke do 1 mm. Použitie stierky Rigips SUPER TOP Stierka sa používa na konečnú úpravu sadrokartónu, ak chceme dosiahnuť kvalitu povrchu na úrovni Q3 a Q4. Možno ju použiť na všetky typy sadrokartónov (napr. RB, RBI, RF, RFI, MA, MAI...). Taktiež ju možno využiť na konečnú úpravu interiérov, ktorých podklady sú pripravené na finálnu stierku, t. j. sú ošetrené podkladovým náterom (napr. Rimano® UNI), omietkou s hrubým hladením atď. Produkt možno využiť i na renováciu a opravu poškodených interiérových omietok. K dispozicii 2x 20kg v cene 8E/ vrece. Balene v pevnych igelitovych vreciach s uchom. K dispozicii i penetracia a sadrova malta rifix.
tesa® PVC štandardná sadrová páska, hladká 60399
tesa® PVC štandardná sadrová páska, hladká 60399 Štandardná sadrová páska tesa® PVC hladká 60399 je ideálnym riešením, pokiaľ ide o maskovanie povrchov pri natieraní a omietaní vonku. Jeho vysoký priľnavý výkon zaisťuje, že priľne aj k mierne drsným povrchom. Fasádna páska je odolná voči UV žiareniu až dva týždne a počas tejto doby je možné ju bez zvyškov odstrániť. Okrem toho odoláva teplotám od +5 ° C do +60 ° C. Jednoduchá a rýchla aplikácia dopĺňa mnohé výhody. Robustná lepiaca páska je vhodná aj na zväzovanie, upevnenie a - ako je k dispozícii v nápadných farbách - aj na označovanie. Omietková páska tesa® PVC standard 60399 je všestranným talentom pre každé stavenisko. . Špeciálne funkcie Hladkú fasádnu pásku je možné spracovať pri teplotách od + 5 ° C do + 60 ° C Možno použiť aj na zväzovanie, upevnenie alebo značenie Odolnosť voči UV žiareniu až 2 týždne Vhodný na mierne drsné povrchy Nosný materiál = sPVC, lepidlo = prírodný kaučuk Cena za 1ks - 3,50€ Pri väčšom odbere Cena za 10ks - 30€
Mapei ELASTORAPID lepidlo zložka A + B 31,25kg
Na predaj 3 ks, cena je za 1ks. Dátum výroby 12/2022. Viem poslať aj kuriérom za doplatok. Dvojzložkové vysoko deformovateľné cementové lepidlo veľmi dobrých vlastností, s rýchlym priebehom tvrdnutia a hydratácie, s predĺženou dobou zavädnutia a zníženým sklzom na keramické obkladové prvky a kamenné materiály. POUŽITIE: Používa sa na lepenie všetkých druhov a rozmerov keramických obkladových prvkov (jeden i dva krát vypaľovaných, porcelánových, klinker, terraccota atď.), prírodného kameňa (mramor, žula) a umelého kameňa, ktoré sú citlivé na vlhkosť (trieda B rozmerovej stálosti podľa MAPEI) a ktoré vyžadujú použitie lepidla s rýchlym vysychaním. Vhodné na lepenie na steny a podlahy v interiéri a exteriéri. SPOTREBA: • Mozaiky a malé formáty (zubová stierka č.4): 2,5-3 kg/m2 • Bežný formát (zubová stierka č.5): 3,5 - 4 kg/m2 • Veľký formát, exteriér (zubová stierka č.6): 5-6 kg/m2 • Nerovná zadná strana obkladového prvku a nerovný podklad, prírodný kameň (zubová stierka č.10): 8 kg/m2 a viac BALENIE: 31,25 kg súprava zložka A: 25 kg vrece zložka B: 6,25 kg plastový kanister
Hammerite Ultima
Ponúkam na predaj Hammerite Ultima - 0,75L Superprémiová vysoko antikorózna farba na všetky kovové povrchy, bojuje s prírodnými silami až 12 rokov. Odtiene: - červená hladká lesklá - červená mat - šedá hladká lesklá - šedá mat - tmavohnedá hladká lesklá - tmavohnedá mat - čierna hladká lesklá - čierna mat - biela hladká lesklá - biela mat Hammerite Ultima je nový evolučný krok v starostlivosti o kovové povrchy. Poskytuje dlhodobú ochranu, môže byť použitý priamo na hrdzu, bojuje s prírodnými silami až 12 rokov. Schnutie: 4 hodiny Teoretická výdatnosť: až 7,5m2/l Počet vrstiev: 2 vrstvy 3 vrstvy na vysoké zaťaženie Aplikácia: valčekom, štetcom, alebo striekanie technológiou airless (vysokotlaké bezvzduchové striekanie) Čistenie náradia a riedenie: Vodou. Pred čistením odstráňte zo štetca a valčeka čo najviac farby. Neriedi sa. Ponúkam na predaj aj iné farby, laky, riedidlá, lazúry a pod. Pre viac info klikni na meno "Farby".
YTONG = XELLA stierka - predaj
Ponúkam na predaj: YTONG finish GP601 vnútorná stierka hladká 20kg/ks = množstvo 9ks, cena 5 €/ks Miesto odberu/skladovania: Stupava Možnosť obhliadky a osobného odberu, len v pracovné dni - tovar je v areáli firmy.
Rimano FINAL 25 kg Rigips - 2 vrecia
Predám 2 vrecia Rimano FINAL 25 kg Rigips stierky, čo my ostalo nazvyš. Cena 20 Eur za obe vrecia. Iba osobne - Dolné Kočkovce, prípadne okolie Púchova. Biela jemná sadrová stierka pre interiér. Ideálny podklad pre maliarov. Hrúbka nanášania : 0 - 3 mm Spotreba: 0,9 kg/m2/1 mm. Doba spracovania: cca 60 min. Použitie: • vyrovnanie povrchu stien a stropov pred maľovaním – lokálne opravy nerovností a celoplošné stierkovanie pri splnení požiadaviek triedy Q4 Smernice pre kvalitu povrchu sadrokartónu. • stierka Rimano FINAL má vysokú priľnavosť aj na starých vápenných a cementových omietkach.