bazár, predaj, inzercia, predám

Skalnice skalné ruže zelené, 2 druhy - osobný odber/packeta

Kategória: Rastliny

Dobrý deň, ponúkam na predaj zakorenené mladé skalnice - ľudovo nazývané skalné ruže. Mám v ponuke dva druhy.

Jedna je pevná, zväčša rastie osamotene a dosahuje krásne rozmery v dospelosti a výrazný kvet. Na foto 1-3 zachytené rastliny, je ich spolu k dispozícii cca 40 kusov max.

Druhá skalnica dosahuje menšie ružice, ale rýchlo sa rozrastá do šírky (na fotografii s bielou kockou v hornom rohu) - cca 16 kusov (počítam priehradky. Ak je náhodou v priehradke dvojica, ráta sa ako jeden).

Cena:
za jeden kus: 1 euro
od 10 kusov a viac: 0,90 centov za kus.

Dôležité ku kontaktu:
Osobný odber možný v obci Veľký Biel. PROSÍM NEVOLAŤ, ideálny kontakt je cez , prípadne priamo na email: tom @ (bez medzery). Len prosím nevolať.
Rastlinky sú schopné, môžem ich predať priamo v tých sadových kvetináčoch, ktoré ich "dávkujú" po šesť, alebo po desať. Niektoré sú jednotlivé.

Poslanie cez PACKETA / zásielkovňu:
Pri platbe vopred na IBAN na TB, FIO alebo mBANK aj s poštovným a balným 3,5 eur rád zašem aj ako zásielku cez PACKETU. V takom prípade potrebujem vedieť ID číslo miesta, kam chcete zásielku poslať. ID čísla má ako zoznam packeta na svojej stránke. K tomu meno prijímateľa zásielky, mobil a to je všetko.
Ďakujem za prejavený záujem.

Objemnejší záujem o 30 kusov a viac:
Pri posielaní Packetou, rýchlej dohode a platbe vopred + pri počte skalníc nad 29 kusov poštovné na mne. Posielam bez črepníkov, šetrne, jednotlivo pobalené v ochranných fóliách. Posielam výhradne v pondelok, aby nehrozil víkend skladovania zásielky niekde v sklade.

Skalnice skalné ruže zelené, 2 druhy - osobný odber/packeta
Podobné inzeráty
Moderné skalné ruže
Ponúkam moderné skalné ruže do skalky, alebo záhrady. Sú mrazuvzdorné. Cena za všetky skalné ruže 16,-Eur ; poštovné. Dodávam bez kvetináča.
Skalné ruže
Predám skalné ruže, červené aj zelené.Cena 1€/kus. Pri väčšom odbere dohoda istá. Pošlem aj na dobierku.
Skalničky,skalne ruže a rozchodniky na strešne zahrady
Predam skalničky,skalne ruže a rozchodniky na strešne zahrady,rozne druhy.Rozchodnik skalny Silver a Winter Green a rozchodnik biely Coral Carpet.Cena za jeden kus skalničiek je 1,40 €.
Predam skalne ruze, zelena strecha
Predam skalne ruze - rozne druhy a farby. Vhodne aj na zelenu strechu. Cena za 1 ks je 1 EUR. Pri vacsom odbere dohoda mozna. Posielam aj na dobierku. Prosim kontaktujte ma emailom.
Skalné ruže
Skalné ruže - 25 sort - kvetináčiky 0,75 litra. Cena: Prvých desať po 2 €,ďalšie po 1. Len osobný odber v Púchove. Dohoda na .
Skalné ruže  v kvetináči s dekorom
Skalné ruže v kamennom alebo plast. kvetinači s dekorom , /mušle , štrk , kamienky / Fotky s cenami