bazár, predaj, inzercia, predám

Skalničky a skalky.

Kategória: Ostatné

Predám krásnu knihu:Čestmír Böhm-Skalničky a skalky.
CENA 1 EUR.
Všetko o plánovaní skalky, rôzne typy skaliek a ich umiestnenie, použité horniny, suché múriky, výstavba a výsadba, prehľad najkrajších skalničiek, starostlivosť o rastliny, zalievanie, hnojenie, množenie, rez a strih, ochrana rastlín a mnoho dalšieho.Kniha je v 100% stave.

Pozri všetky moje inzeráty :)

KLIKNI dole na meno alanya
Skalničky a skalky.
Podobné inzeráty
Skalničky
Predám krásnu knihu:Jozef Holzbecher-Skalničky. CENA 1 EUR. Všetko o plánovaní a umietsnení skalky.Výsadba, prehľad najkrajších skalničiek, starostlivosť o rastliny, zalievanie, hnojenie, množenie, rez a strih, ochrana rastlín. Horec, zvončeky,tarička – pestrý a premenlivý svet skalničiek, malých horských scenérií vás zaujme a vhodne osadenou skalkou môžete skrášliť aj svoj pozemok. Podľa návodov v tejto knihe si vo svojej záhrade vyberiete ideálne stanovisko, pripravíte vhodné pôdne podmienky a kamene,a dozviete sa všetko o tom, ako si správne založíť a vysadiť krásnu skalku... Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya
Skalky v kvetináči
Ozdobný kvetináč na balkón, terasu. Rozmer 11výška x 22 x 33cm. Nenáročné trvalky, skalničky,skalné ruže -- stačí občas trochu poliať.Súčasťou je svetielko (čajová sviečka). Kus 9€. Považská Bystrica. V rámci mesta možný dovoz. Poštou neposielam, je to ťažké.
Okrasný kamen, Kamen na skalky, kamene
Predám okrasné kamene na skalky, kamene do záhrady, kamene okolo jazierok, na miesta kde nechcete aby vám parkovali a pod., veľkosti od 1kg, možnosť výberu, mnoho tvarov a variácií. Typ: tatranská žula. Cena od 1€ po 100€.
Okrasný kameň okolo jazierka alebo do skalky
Predám okrasný biely dolomit veľkosť kameňov cca 20-40 cm, vhodné okolo jazierka alebo do skalky. Cena dohodou.
Plast-keramika kamienky do skalky
Predám kamienky do skalky ihlanoveho typu Mám cca 250kg 1 mech cca 28-30kg 20 eur
Kameň do skalky
Predam kamen do skalky po dohode možnost dovozu ak mate privesny vozik viem vam ho aj nalozit.