bazár, predaj, inzercia, predám

Skateboard Cruzade Skull Swirl 8,0 complete

Kategória: Športové potreby

Predam skateboard Cruzade, dostali sme do daru, ale nam je nanic...Kvalitní skateboard komplet od značky Cruzade Skateboards, model SKULL SWIRL - velice kvalitní deska lepená ze 7-mi vrstvého javoru. Skateboard je osazen na polyuretanových kolečkách od značky CRUZADE o velikosti 52 mm a tvrdosti 100A. Ložiska jsou ABEC 7. Podvozky (trucky) jsou od značky IRON o rozměru 5.25 HIGH. Samozřejmostí je předem nalepen grip na vrchní straně skateboardu.
Tak predame...za 75€. Prosim osobne odber v Trnave. Rozmery: 81cm meriam hore, sirka 20cm.
Kuk na link: na predaj dva skateboardy....kuk moje inzeraty...Ak kupite oba, cena za oba spolu len 125€!
Skateboard Cruzade Skull Swirl 8,0 complete
Podobné inzeráty
Skateboard Globe ruzovy
Predam skateboard Globe ruzovy. Rozmery 81cmx21cm. Nepouzivali sme,dostali sme do daru,ale nam je nanic,tak predavam. Skateboard Globe Goodstock Complete 7-vrstvový javor rozmery: 8,25 "x 32" x 14,25 "WB kolieska: 52 mm, 99a truck: 5,5" ložiská: ABEC 7 nosnosť: 100 kg Full concave z hornej strany nalepený grip skateboardy Globe skate Globe značkový skateboard Globe skateboardový komplet Globe Predam za 70€. Osobne odber v Trnave.
Predám kvalitný skateboard
Predám kvalitný skateboard top stav cena 20€
Detsky skateboard
Predam detsky skateboard
Detsky skateboard za 4,50€
Predam maly detsky skateboard Truly, pouzívany, funkcny, v dobrom stave. Dlzka 43cm, sirka 13cm. Cena 4,50€ + postovne (balik na postu 3,20€). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Alebo osobny odber v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam iba po nabehnuti na ucet zalohy vo vyske sumy postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 4,40€). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si kliknutim na meno aj ostatne moje inzeraty.
skateboard
predám skateboard...len osobné prevzatie
Skateboard
Detský skateboard