bazár, predaj, inzercia, predám

SKECHERS Pôvodná cena:53EUR Tenisky

Kategória: Fitness, jogging

Predám zánovné tenisky SKECHERS č.34 Pôvodná cena:53EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Topánky Skechers majú elastické šnúrky a stielku z Memory Foam . Jednodielnu podrážku pre maximálne pohodlie pod nohami.
SKECHERS Pôvodná cena:53EUR Tenisky
Podobné inzeráty
SKECHERS on The GO 600 Pôvodná cena: 59,90Eur  Sandále
Predám Sandále SKECHERS on The GO 600 č.40 Pôvodná cena: 59,90Eur Svetová jednotka na trhu v obore lifestylovej obuvi a vysoko výkonnej značky topánok pre mužov, ženy aj deti. Za úspechom firmy Skechers stoja jej zamestnanci, vysoká kvalita a pestrý sortiment výrobkov. Spoločnosť ponúka dve odlišné kategórie obuvi. Jej lifestylová divízia zahŕňa napríklad charitatívnu líniu BOBS a výkonová línia ponúka obuv typu Skechers GOrun, Skechers GOwalk a Skechers GObionic. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(08102020)
SKECHERS EQUALIZER 3.0 Tenisky
Predám tenisky SKECHERS EQUALIZER 3.0 č.42 Pôvodná cena:79EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Pánske tenisky Skechers 52927 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahkú a priedušnú obuv. Zvršok je vyrobený zo sieťoviny pre pohodlné nosenie. Textilný materiál je mimoriadne mäkký a priedušný. Vďaka flexibilnej konštrukcii a šnúrkam sa topánka dokonale prispôsobí nohe. Vložka Vzduchom chladená pamäťová pena priedušný a udržuje nohy v suchu aj počas horúcich letných dní. Ďalšou výhodou prezentovanej obuvi je možnosť prania v práčke. Vhodné na všetky druhy športových aktivít.
Tenisky SKECHERS - SKECH AIR INFINITY veľ. 37
Predám Tenisky SKECHERS - SKEC AIR INFINITY veľ. 37 Pôvodná cena 70 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05272019).
svietiace tenisky SKECHERS S LIGHT RAPID
Predám svetielkujúce tenisky Skechers S Light Rapid, veľkosť 37.Svetielka sa dajú vypnúť/zapnúť. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11122019).
ADIDAS TENISKY ENERGY BOOST Pôvodná cena: 159,95EUR
Predám ADIDAS TENISKY ENERGY BOOST 3 č.41 1/3 kód výrobku: BB5789 Pôvodná cena: 159,95EUR TENISKY S MEDZIPODRÁŽKOU, KTORÁ OBNOVUJE ENERGIU. Donekonečna a ešte ďalej. V týchto dámskych bežeckých teniskách s medzipodrážkou boost™, ktorá obnovuje energiu pri každom kroku, si ani nevšimneš ubiehajúce kilometre. Vyznačujú sa flexibilným a prispôsobivým zvrškom techfit® a ľahkou medzipodrážkou boost™. Vďaka neutrálnemu došľapu sú vhodné pre všetky typy bežcov. Typ došľapu: neutrálny boost™ je najaktívnejšie tlmenie, aké sme kedy vyrobili: čím viac energie vydáš, tým viac sa ti vráti Prispôsobivý zvršok techfit® a anatomicky tvarované pásky spevňujú chodidlo pri každom dopade Ľahká 3D tvarovaná vrstva FITPANEL poskytuje podporu Diel TORSION® SYSTEM medzi pätou a špičkou zvyšuje stabilitu Gumená podrážka STRETCHWEB sa prispôsobuje dopadu chodidla na zem Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(11232017-04202017)
GANT NEW HAVEN  Pôvodná cena: 69,90EUR Tenisky
Predám celokožené tenisky GANT New Haven č.38 Pôvodná cena: 69,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Základný kúsok, ktorý by nemal chýbať v žiadnom dámskom šatníku. Biele tenisky v univerzálnom prevedení sú správnou voľbou na každý deň. Na boku majú logo značky Gant.Čím sú tieto Gant topánky také výnimočné? V prvom rade jedinečný dizajn, veľmi ľahké, odolné a veľmi moderné materiály, z ktorých boli vyrobené: (prírodná koža). Predovšetkým treba poznamenať, že pri návrhu a výrobe zvršku boli použité unikátne riešenia . Pre užívateľa má veľký význam, pretože sa výrazne zlepšuje ventilácia a to ovplyvňuje komfort používania. Inovatívne technológie sú zodpovedné za spevnenie nášho chodidla, ktoré následne chráni nohu pri náhlych pohyboch. Toto sú perfektné celoročné topánky.