bazár, predaj, inzercia, predám

Skinvigorate Sonic Čistiaca kefka

Kategória: Ostatné drobné

cene 2 úplne nové čistiace hlavice. Nie je potrebné dávať batérie,nabíja sa ako mobilný telefón.
Možnosť použitia aj pri sprochovaní.
Skinvigorate Sonic Čistiaca kefka
Podobné inzeráty
Oral-B Vitality 100 čierna Nová elektrická zubná kefka
Nová, nerozbalená kefka Elektrická zubná kefka Čistiaca hlavica CrossAction je navrhnutá tak, aby pri čistení obklopila svojimi vláknami skosenými v uhle 16 stupňov každý zub. 2D technológie čistenia potom svojimi osciláciami a rotáciami odstraňuje zubný povlak lepšie ako bežný manuálna zubná kefka. Časovač zabudovaný v rukoväti zubnej kefky pomáha dodržiavať zubnými lekármi odporúčané 2 minúty čistenia. To najlepšie vám navyše prináša Oral-B, zubnými lekármi najpoužívanejšie značka zubných kefiek na svete. Kompatibilný s týmito náhradnými kefkovými hlavami: CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, Trizone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. zubná kefka Každodená rutina Základná zubná kefka, ktorú potrebujete pre každodennú čistotu ústnej dutiny. zubná kefka Zubný povlak Odstraňuje viac zubného povlaku ako bežná manuálna zubná kefka. zubná kefka 2D technológia 2D technológia čistenia odstraňuje svojimi osciláciami a rotáciami zubný plak lepšie ako bežná manuálna zubná kefka.
Oral-B Genius X elektrická zubná kefka, plné príslušenstvo
Predám Oral-B Genius X elektrickú zubnú kefku s plným príslušenstvom, nikdy nerozbalená, nepoužitá. Možný osobný odber v Košiciach/Prešove, alebo formou dobierky po zaslaní poštovného na účet vopred. Dohoda možná Oral-B Genius X: Nabíjanie v puzdre Kefku môžete kedykoľvek pohodlne nabíjať v cetovnom puzdre. Okrem toho, že si v puzdre dobijete zubnú kefku, tak máte možnosť nabiť si v ňom aj mobilný telefón. Preto vám na cesty stačí iba toto puzdro a už nemusíte voziť nabíjačku na elektrickú kefku. Posuňte zážitok z čistenia ešte vyššie Prostredníctvom SmartRing dostávate informácie od senzoru tlaku, časovača a tiež prepojenia kefky s vaším mobilným telefónom zmenou jeho farby. Čistiace režimy Daily Clean, Sensitive, Whitening, Gum Care, PRO-Clean, Tongue Cleaning Kefka je vybavená inteligentnou technológiou, ktorá rozpozná, ako si zuby čistíte. Podľa toho v aplikácii ukáže individuálny program pre vedenie čistenie tak, aby ste neopomínali žiadnej oblasti zubov, používali ideálny tlak a dosiahli tak najlepšie výsledky čistenia. Prepojenie kefky s aplikáciou v smartfóne pomocou Bluetooth dostupná ako pre iOS, tak pre Android. Špeciálna 3D technológia čistenia Čistiaca technika 3D od Oral-B je založená na súčasnej pulzácii a rotácii čistiacej hlavice. Štetiny kefky oscilujú dovnútra a von, aby dôkladne obklopili každý zub a odstránili povlak. Pulzy narušia štruktúru usadeného povlaku a rotačný pohyb ho potom ľahšie odstráni. Zároveň kefka pracuje šetrne, preto nepoškodzuje zuby ani ďasná. Koniec zbytočného tlaku na zuby K podpore optimálneho čistenia má zubná kefka zabudovanú funkciu kontroly tlaku. Ak na zubnú kefku príliš zatlačíte, rozsvieti sa červená kontrolka senzora tlaku, ktorá vás upozorní, aby ste tlak znížili. Okrem toho budete počuť počas čistenia zubov aj iný zvuk. Táto funkcia šetrí vaše ďasná a výrazne napomáha zdraviu vašich zubov. Profesionálny časovač Zubní lekári odporúčajú čistiť zuby po dobu dvoch minút. Profesionálny časovač vám zvukom v 30 sekundových intervaloch pripomenie, že máte prejsť na ďalšiu časť chrupu a nakoniec oznámi koniec čistenia. Vďaka tejto funkcii si môžete byť istí, že vaše zuby sú optimálne a rovnomerne vyčistené. Až 14 dní čistenia bez nabíjania Vďaka novej Lítium-iónové batérii sa kefka nielen rýchlejšie nabíja, ale aj vydrží až 14 dní prevádzky na batériu 2x denne 2 minúty. Stav nabitia batérie môžete strážiť vďaka indikátora nabíjania.
Super Sonická Kefka XIAOMI OCLEAN XS 80.000 kmitov
Predám túto vynikajúcu smart sonickú kefku z rady XIAOMI OCLEAN, jeden z TOP modelov, kefka je úplne nová, originálne balenie, v záruke, biele vyhotovenie. Oclean XS je veľmi zaujímavá elektrická zubná kefka, ktorá ťa poteší viacerými skvelými vlastnosťami. Táto vecička dokáže vyhodnotiť kvalitu čistenia tvojich zubov. Pochváliť sa môže napríklad aj dlhou výdržou batérie a to rozhodne nie je všetko. Táto zubná kefka disponuje viacerými senzormi, ktoré slúžia na to, aby ťa upozornili v prípade nesprávneho umývania zubov. 6-osí gyroskop vie zistiť, ktoré miesta si vynechal. Dostupný je i senzor tlaku pre ďalšiu analýzu správneho čistenia. Po dokončení čistenie uvidíš kvalitu svojej odvedenej práce na farebnom displeji. Implementovaný softvér to celé vyhodnotí a na obrazovke uvidíš, či si nevynechal niektoré miesta a vygeneruje špeciálny plán pre čistenie. Ten má zabezpečiť, aby sa takéto chyby už nezopakovali a zistíš, ku ktorým častiam tvojich úst je ešte potrebné sa vrátiť. Motorček vykonáva až 80000 pohybov za minútu. Proces čistenia zubov tak bude príjemnejší, pretože samotná kefka ti bude zároveň masírovať ďasná. Vybrať si môžeš spomedzi piatich rozličných režimov čistenia. Každý z nich sa vyznačuje odlišnou intenzitou. Zaujímavá je výdrž batérie. Jedno asi trojhodinové nabitie zabezpečí až dvojmesačnú výdrž. Celkom úctyhodné, nemyslíš? Oclean XS je pekne nadizajnovaná elektrická zubná kefka, ktorá sa vďaka kvalitne spracovanej konštrukcii v ruke aj príjemne drží. Samozrejmosťou je aj certifikácia odolnosti voči vode IPX7. Poteší aj veľmi nízkou hlučnosťou.
Čistiace kefky na tvár
- čistiaca sada s 3 rôznymi kefky a praktickým cestovnom kufríkom z pevného plastu - čistiace kefky s rôznou tvrdosťou dokonale odstránia z pleti nečistoty a odumreté kožné bunky a jemne pleť namasírujú - chýba jedna hlavica, ktorá bola použitá (viď foto) - napájanie: 2× 1,5 V batérie AA(nie sú súčasťou balenie) - 360 ° rotujúce čistiace kefka perfektne vyčistí pleť do hĺbky - 2 nastavenia rýchlosti pre prispôsobenie intenzity čistenie vašej pleti: nízka rýchlosť pre jemné čistenie vysoká rýchlosť pre hĺbkové intenzívny čistenie - sada na čistenie tváre obsahuje: 1. jemný čistiace kefka (0,055 mm) – efektívne, ale neinvazívnu čistí pleť do hĺbky 2. stredne tvrdý kefka (0,075 mm) – jemné hĺbkové čistenie pleti a odstránenie mastnoty z pórov 3. silikónový kefka – hladko kĺže po pleti, vhodný pre suchú a citlivú pokožku hĺbkové a šetrné čistenie pleti, odstránenie mastnoty i odumretej kože z tváre - Čistiace kefky možno použiť aj na krk a dekolt - rukoväť s nekĺzavým povrchom - ľahké čistenie kefiek pod tečúcou vodou - Cestovný uzatvárateľný box PC na mall skoro 30eur cena teraz: 5eur + postovne (+2€ po prevode plnej sumy alebo po prevode 5€ na ucet za dobierku) poprosim volat na uvedene cislo alebo pisat mail, na sms neodpovedam, dakujem
čistiaci sonický prístroj na tvar (kefka) PMD
Vlastnosti: dôkladne zbavuje pleť make-upu, nečistôt a mastnoty pre zdravšiu, jemnejšiu pleť bez začervenania kefka zo silikónu je hygienická, hypoalergénna a vodoodolná obojstranné použitie – jemné štetinky na čistenie a masážna strana flexibilná a ergonomická rukoväť dosiahne aj na ťažko dostupné miesta na použitie s obľúbeným prípravkom na čistenie pleti umývateľná kefka sa nemusí meniť Technická špecifikácia: 7 000 vibrácií za minútu 4 rýchlosti – jemné a intenzívne vibrácie na čistenie a masáž tváre napájanie na AA batériu pri použití 2× denne vydrží kefka až 2 mesiace používania vodoodolný – možno ho bezpečne používať aj v sprche Povýšte čistenie pleti na novú úroveň. Inteligentný čistiaci sonický prístroj PMD Beauty Clean s pomocou jemných vibrácií narušuje nečistoty usadené hlboko v póroch a zároveň spevňuje a zjemňuje pleť. Odolná silikónová kefka so štetinkami je vhodná pre všetky typy pleti. Jeho druhá strana je vhodná na aplikáciu séra či krému a zároveň na spevňujúcu a stimulujúcu masáž s účinkom proti starnutiu pleti. Vyberte si ten najlepší čistiaci prístroj sveta vo svojej obľúbenej farbe a doprajte si luxusný zážitok každý deň.
Sonicka kefka na tvár NOVÁ
SK9011 ČISTIACA SONICKÁ KEFKA NA PLEŤ S VYHRIEVANÍM Zn. Concept Sonickú čistiacu kefku na pleť Sonivibe si doslova zamilujete. Vyniká moderným designom, kompaktným tvarom a obojstranným využitím. Je opatrená zabudovaným vyhrievacím systémom, takže čistenie aj následná masáž pleti sú vysoko efektívne a zároveň veľmi príjemné. Vyberať môžete zo 7 stupňov intenzity vibrácii a 2 prrevádzkovými režimami. Kefka je osadená kvalitnou Li-Ion batériou s dobíjaním pomocou USB kábla. Doprajte si každé ráno a večer 5 minút starostlivosti pre dokonale čistú a žiarivú pleť. Nova Nerozbalena