bazár, predaj, inzercia, predám

Skladový manipulant na zlievarni - preukaz VZV výhodou

Kategória: Brigády

Do fabriky v Považskom Podhradí hľadáme šikovného pracovníka na pozíciu manipulant.

Typ pracovného pomeru: DOHODA - DVP
Šikovných pracovníkov, ktorí sa osvedčia následne prijímame na Hlavný pracovný pomer.

Náplň práce:
- zásobovanie pracovísk materiálom a odoberanie hotovej výroby do skladu.

Práca je svojim charakterom vhodnejšia pre mužov.

Zmennosť: 12 h prevádzka ( 2xraná, 2x voľno, 2x nočná, 2x voľno)

MZDA:
7.60€/hod - 4.10€ (fixná zložka) + 3.50 (variabilná zložka priznaná vždy) cca od 1130€ / mesiac BT

VZV preukaz výhodou.
Prosíme všetkých kandidátov, ktorí majú seriózny záujem, aby reagovali na ponuku vyplnením formuláru:

Skladový manipulant na zlievarni - preukaz VZV výhodou
Podobné inzeráty
Šofér, skladník, udržbár, manipulant / šofér VZV
Popis práce: Zodpovednosť za včasnú a bezpečnú dopravu tovaru na určené miesto Zabezpečenie správneho uskladnenia a manipulácie s tovarom Údržba vozového parku a zariadení Podpora v manipulácii s VZV a prekladových zariadení Požadujeme: Skúsenosti v oblasti šoférstva a skladníctva Vodičský preukaz skupiny B Znalosť práce s manipulačnými zariadeniami VZV (výhodou) Zručnosť a spoľahlivosť Schopnosť pracovať samostatne aj v tíme Čo ponúkame: Stabilnú a dlhodobú pracovnú pozíciu v rastúcej spoločnosti Možnosť profesionálneho rastu a rozvoja Príjemné pracovné prostredie a kolektív Pracovné miesto: Miesto podnikania e-shopu Ak vás táto pracovná príležitosť zaujala, pošlite nám svoj životopis a motivačný list na email: jobs@ s predmetom "Pracovník - šofér/skladník/udržbár/manipulant VZV". Plat: dohodou podľa skúseností. Tešíme sa na vašu prihlášku!
Asistentka ( Nemecký jazyk výhodou, nutný vodičský preukaz
Příjmu ihned asistentku s řidičským průkazem, která je aktivní řidič. Práce je převážně v Německu, němčina výhodou - není nezbytná, vlastní auto výhodou - není nezbytné. Zkušenosti ve MS Office a Excel výhodou - nenjsou nezbytné. Nezbytná je časová flexibilita. Ubytování zajištěno a hrazeno. Pracovní náplň: pomoc při chodu firmy - smlouvy, výplaty, faktury, rozpočty a kalkulace, e-mailová a telef. komunikace se zaměstnanci, také dodavatelé a odběratelé, účast na termínech s obch. partneři a přesuny v rámci DE/ČR/SR dle potřeby. Pracuje se 19/9 nebo dle dohody. Práce je na ŽL.Vyplácení každý týden. Odměna 13-17€/h, denně pracujete +- 7,5-10 hodin - výdělek 100-170€ denně. Náplň práce je převážně jízda autem z bodu A do bodu B, pak C atd, administrativa, tel. a e-mailova komunikace. Podmínky: 22-32 let, reprezentativní vzhled, ideálně bezdětná a bez závazků. Potřebná chuť učit se, samostatně se rozhodovat a vědět reagovat na každou situaci - co neumíte - zaškolíme. Práce po dobu 3 a víc měsíců.V případě zájmu neváhejte a zašlete svůj struční CV na e-mail ihrebusinesspartner@ nebo vyplňte dotazník na .cz/sk - nezapomeňte přidat tel. kontakt na Vás a nejbližší možný termín Vašeho potenciálního nástupu. Nejvhodnější uchazečky na danou pozici budou pak telefonicky kontaktováni.e-mail: ihrebusinesspartner@ tel.:
Manipulant na sériovej výrobe - paletový vozík
Do fabriky v Považskom Podhradí hľadáme šikovného manipulanta na paletový vozík. Typ pracovného pomeru: DOHODA - DVP Šikovných pracovníkov, ktorí sa osvedčia následne prijímame na Hlavný pracovný pomer. Náplň práce: zásobovanie pracovísk materiálom a odoberanie hotovej výroby zo skladu. Práca je svojim charakterom vhodnejšia pre MUŽOV. MZDA: 6.30€/ hod BT- 4.10€ (fixná zložka) + 2.20 (variabilná zložka priznaná vždy) cca od 990€ / mesiac BT Zmennosť- 2 zmeny 8 hod ranná - poobedná Prosíme, aby všetci uchádzači vyplnili formulár: V prípade otázok volajte na v čase od 8:00-16:00.
Práca v sklade - VZV - SEREĎ - Nástup  31.7.2023
Voľné pracovné miesta pre vozíčkarov! Miesto výkonu práce: Sereď MHE 1 ( nízko zdvih + klasické VZV ) : základná mzda 6,55 eur /h + príplatky a výkonnostný bonus = priemerná mzda 1100 eur v čistom/ mesiac MHE 2 ( retrák ) : základná mzda 6,87 eur /h + príplatky a výkonnostný bonus = priemerná mzda 1200 eur v čistom/ mesiac - práca na pracovnú zmluvu - práca na 3 zmeny ( 8h ) - stravné lístky v hodnote 5,48 eur/deň Nástup : 31.7.2023! Doprava: • Senec,Hrubý Šúr,Zlaté Klasy,Jelka,Veľké Úľany,Sládkovičovo,Veľká Mača • Veča,Šaľa,Diakovce,Galanta,Čierny Brod,Váhovce,Dolná Streda,Sereď
Hľadám Brigádu
Dobrý deň. Zháňam brigádu od 1.8 - 13.8.2023. Mám vp sk.B, strojnícky preukaz na fuchs nakladač, vzv skupiny a,c,d,w1,w2. Môžem vykonávať akúkoľvek brigádu okrem rozvozu jedál nakoľko Nitru moc dobre nepoznám jedine pomocou gps čo by bolo pri dnešnom tempe tejto doby asi na príťaž :-) Ďakujem.
Vodič taxi Bolt
Pracujte hlavne na seba ! Ponúkame možnosť pracovať v našej flotile za minimálne provízie Pomôžem Vám vybaviť všetky dokumenty, pomerne v rýchlom čase * preukaz vodiča taxislužby * psychotesty * zdravotný preukaz ( niesú podmienkou, pomôžem vybaviť ) * zapísať auto do koncesie * Slušné zárobky ! * Berieme minimálne provízie (10%) ! Je pre nás dôležité aby ste mali dobré podmienky, aby ste mali motiváciu sadnúť do auta, aby ste veľa neplatili a veľa nestratili Flotila vozidlá neposkytuje. Odporúčam mať vlastné vozidlo, aj kvôli maximálnym zárobkom. Vy viete ako jazdiť na svojom vozidle, šetrne, úsporne, tak aby zarobilo Pracujte v mestách Bratislava, Trnava, Košice, Žilina, Prešov, Banská Bystrica Flotila zastrešuje aj Bolt food, za veľmi výhodných podmienok pre Vás Viete ma kontaktovať na