bazár, predaj, inzercia, predám

Sklenená zastena do sprchového kútu

Kategória: Kúpeľne

Predám používanú zástenu do sprchového kútu, rozmery:200x90cm
Sklenená zastena do sprchového kútu
Podobné inzeráty
Sprchová zástena KERMI Cada XS (CK TWF) Walk-in WALL
Predám sprchovú zástenu Cada XS (CK TWF) Walk-in WALL. Čiastočne rámová Walk in bočná stena s uchytením do steny. CADA XS stabilizátor je možné nainštalovať pod uhlom 90°, dľžka 780 mm. Bezpečnostné sklo 5 mm podľa normy DIN EN 12150, s povrchovou úpravou KermiClean. Kvalitné eloxované hliníkové profily. Šírkové vyrovnanie v stenovom profile 25 mm. Made in Germany. Záruka spoľahlivosti výrobku podľa DIN EN 14428 (CE) a PPP 33005 (TUV / GS). 20 ročná záruka na dokúpenie náhradných dielov aj po ukončení výroby typového radu. Možnosť ďalšieho rozšírenia pomocou prídavného rozširovacieho profilu ZDSV SV1 CK....K Zástena je nová, nepoužívana s malým škrabancom. Zástena bude demontovaná prvý augustový týždeň autorizovaným montážnym technikom pre sprchové kúty KERMI. Dovod predaja: zmena dizajnu Pôvodná cena: 400,80 EUR Popis výrobku: Výška sprchového kútu: 2000 Hrana vaničky WE: 685-710 Celková šírka: 675-700 Kód výrobku: CK TWF 07020 VPK strieborná vysoký lesk = V ESG číre s KermiClean = P Na SMS neodpovedám.
Sklo do sprchoveho kutu
2 krát sklo do sprchoveho kutu vo veľmi dobrom stave. Prevzatie na medenej 3
Sprchová zástena walk-in
Predám Sprchovú zástenu walk-in 110x200 cm SAT Walk-in SIKOWI110KS Sprchová zástěna walk-in bez profilov a zavetrovanie , výplň je z nepriehľadného skla a má dekor dymového efektu. S povrchovou úpravou Easy Clean, ktorá uľahčuje čistenie a minimalizuje usadzovaniu vodného kameňa. Nemožno otvoriť - pevný systém. Ľavá i pravá orientácia. Zastena bola len rozbalená, nepoužitá. Zmenil sa plán prerábky a je mi veľka. Nakoľko je to kalené sklo nedokáže to odrezať žiadny sklenár. K zastene je potrebne dokupiť profil a zavetrenie (v prípade zaájmu viem dodať za slušnu cenu).
Sklenená zástena Ravak
Luxusná sklenená zástena.Jej otočný stĺpik umožňuje sklopenie v uhle 180° do vnútorného priestoru nad vaňu alebo vyklopenie von k stene. Šírka 1600mm Výška 1700mm Osobný odber v Žiari nad Hronom Nikdy nepoužité, len namontované, už v demonte.. dôvod predaja nesedí nám rozmer Posledný obrázok je pre predstavu,ako to vyzerá -ilustračný
Predám sklenené dvere rohového sprchového kúta
Predám sklenené dvere rohového sprchového kúta 2 ks (ľavé a pravé, rozmer je 183 cm x 40,5 cm) a tiež bočné sklenené steny sprchového kúta 2 ks (rozmer je 177,5 x 31 cm). Cena všetkého spolu je 90 EUR.
SANSWISS SOLINO skladacia vaňová zástena
predám novú skladaciu vaňovú zástenu. Zástena je nová, nepoužitá, len rozbalená.