bazár, predaj, inzercia, predám

Sklenene flaše na sirup, vino, destilat, alkohol - 16 ks

Kategória: Sklo, keramika

Predám 16 ks rôznych sklenených fliaš rôznych prevedení, stav veľmi dobrý viď. foto.
Sklenené fľaše vhodné na sirup, víno, destiláty.
Bližšie info na dotaz mailom.
Cena za všetky 8 €.
Sklenene flaše na sirup, vino, destilat, alkohol - 16 ks
Podobné inzeráty
Nove sklenene flaše na sirup, vino, destilat, alkohol
Sklené fľaše vhodne na sirup, destilat, vino, alkohol Fľaša 0,75l kus cena 0,70€/ks Fľaša 0,50l kus cena 0,80€/ks Fľaša 0,25l kus cena 0,65€/ks Zátka syntetická (korok) 0,10€/ks Zátka hribik tčková 0,20€/ks Košice Viem doniest aj po trase KE, RV, RS, LC, ZV, ZH, NR, SC
Okrasné fľaše na pálenku - 0,5L
Nové sklenené fľaše (číre) na tvrdý alkohol, víno i sirupy s dekoračným motívom (ornamenty) a riskou (výduť - dekoračná bublina). 1,5€ je za KOMPLET = fľaša so štuplíkom a pečaťou. VÝHODY FĽAŠE: - jedinečný dizajn fľiaš - rýchle plnenie vďaka riske s mierkou 0,5L - širší tvar podstavy fľaše zaručuje jej stabilitu - celkový pekný vzhľad so štuplíkom a navarenou pečaťou Uprednostňujem osobný odber kvôli krehkosti skla. Možnosť poslať poštou, zásielkovňou, kuriérom GLS.Cena prepravy je závislá od váhy a rozmeru balíka. Jedna fľaša váži cca 450g. Príklad: - Cena balíka na poštu do 10kg (cca 16ks fliaš + obalový materiál) je 4,60€. - Cena prepravy GLS do 15kg (cca 25ks fliaš + obalový materiál) je 6,50€. Služba dobierky (platba až pri prevzatí) je spoplatnená cca 1€ k cene prepravy.
Predám sklenené fľaše
Predám sklenené fľaše s objemom 0.5liter s vrchnákom Fľaše na víno/ fľaše na pálenku.
Sklenená fľaša 1L
Predám sklenené fľaše s objemom 1liter s vrchnákom (100ks). Iba osobný odber. Fľaše na víno/ fľaše na pálenku alebo na sirup. Cena 0,60€/ks.
DIZAJNOVÁ RETRO FĽAŠA NA ALKOHOL
DIZAJNOVÁ RETRO FĽAŠA NA ALKOHOL DIZAJNOVÁ RETRO FĽAŠA NA ALKOHOL/ karafa Sklenená fľaša na alkohol, bez poškodení, osobný odber možný v KE. Ak máte záujem o kúpu rôznych starožitností pozrite si aj moje ostatné inzeráty. 13 €
Sklenené fľaše s gumeným vrchnákom
Predám sklenené fľaše s gumeným vrchnákom, 50 centov za kus. 2x Ron Barcelo Imperial, 3x ovocný destilát z Lidl-u. Iba osobný odber v Bratislave.