bazár, predaj, inzercia, predám

Sklenený luster zo 70 rokov minulého storočia

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám sklenený luster zo 70 rokov minulého storočia zakúpený v špecializovanej umeleckej predajni "dielo" bez škrabancov a oťukov, rozmer 106 -30- 20cm. pošlem poštou, alebo osobný odber v NR.
Sklenený luster zo 70 rokov minulého storočia
Podobné inzeráty
Jedinečný sklenený luster s fľašami od mlieka
Ako je to s recykláciou? Tento veľmi kreatívny sklenený luster bol vytvorený pomocou fliaš na mlieko. Fľaše na mlieko (celkom 48) sú pripevnené okolo centrálneho jadra a zabudované do kovového rámu a sú plne podopreté oceľovou reťazou. Luster je napájaný jednou žiarovkou, ktorá po rozsvietení vytvára zaujímavý svetelný efekt. Rozmery: priemer cca 52 cm žiarovka nie je súčasťou baleni Značka : Leitmotiv luster bol vystavený na predajni a je demontovaný, flaše sú samostatne zabalené . vzhľadom na krehkosť materiálu je možný len osobný odber v Ivanke pri Dunaji cena : 50,00 eur na telefóne som k dispozícií cez pracovné dni do 14:30
Dreveny štýlovy luster lampa osvetlenie
Krasny dreveny luster s novymi ziarovkami maly a velky. Velky luster širka 55 cm. Maly luster širka 18 cm. Prosim nevolat napiste radsej email alebo whatsapp, spravu. Velky luster cena 129 Maly luster cena 35
Lampa, luster, tienidlo
Predám novú lampu, luster a malý luster, malý luster za 15€ veľký luster 30€. Písať mail. Skúste pozrieť všetky moje inzeráty.
Sklenený luster
Predám starý, ale zachovalý sklenený luster. Priemer - spodok 26 cm, celková výška 52 cm. Viem poslať aj poštou dobre zabalené. V prípade dobierky poštovné vopred. Kontakt e-mail alebo telefonicky. SMS nie.
Starozitny skleneny luster.
Predam skleneny retro luster.
skleneny luster
Predam skleneny luster.cena 10€