bazár, predaj, inzercia, predám

Skleneny sudok na podstavci

Kategória: Sklo, keramika

Prakticky sudok na vino ci iny alkohol, najde svoje vyuzitie na kazdej oslave ci party. Sudok staci naplnit lubovolnym alkoholom, hostia si tak mozu vychutnat svoj oblubeny napoj sami a vy mate o starost menej.

Sudok je novy, nepouzivany.
Objem sudka: 4l
Material: sklo, drevo, korok, plastovy kohutik
Udrzba: umyvanie vlaznou vodou s pouzitim dezinfekcneho prostriedku. Vyrobok nie je vhodny na podavanie horucich napojov.

Osobny odber mozny v Presove.
Skleneny sudok na podstavci
Podobné inzeráty
Kameninovy sudok na kapustu
Dobry deň, predam kameninovy súdok na kapustu. je to poctivý, starý a neskutočne kvalitný súdok o objeme 25litrov. verchne viečko mi spadlo a prasklo, vyspravil som prasklinu chemoprenom a je ako nové. symbolická cena 30€.
Predám keramický súdok s kalíškami
Predám keramický súdok so šiestimi kalíškami na stojane. Súdok je rozmerov19x10cm. Celkový rozmer aj so stojanom je 19x23cm. Jeden kalíšok je trochu poškodený (viď. foto). Osobný odber BA2 alebo dohodou.
sklenený sud 4L
ponúkam na predaj sklenené súdky s obsahom 4L,2L alebo 1L Elegantný sklenený sud s objemom 1,2 alebo 4 litre je skvelým doplnkom na akúkoľvek významnú udalosť! Sud pôsobí mimoriadne šik nielen vďaka charakteristickej farbe, ale aj vďaka krásnym skleneným obrúčkam a tradičnému drevenému podstavcu. Čaro sudu dodáva aj klasický korok, umožňujúci pevné uskladnenie vašich obľúbených nápojov. Naplňte sklenený sud vínom, vodkou alebo likérom a nechajte svojich hostí vychutnať si lahodný nápoj sami! Sklenený sud je dostupný s kohútikom aj podstavcom. Upozornenie: Sud treba umývať vo vlažnej vode s prídavkom dezinfekčného prostriedku. Horúca voda môže poškodiť sklo. cena je uvedená bez poštovného, resp. dopravy možný aj osobný odber TO v prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať je možnosť objednať aj s podstavcom so štamperlíkmi ceny: 4L - 28€ 2L - 25€ 1L - 23€ (s podstavcom na štamperlíky sa cena navyšuje o 6€) dodanie okolo 2 týždňov
Sudok
Ponukam tento kameninovy sudok na kapustu alebo ine vyuzitie je vporiadku nie je puknuty ma len jedno usko odlomene na vrchnaku je O.K..
Keramicky sudok na kapustu 20l
Predám/vymením.Súdok na kapustu 20 l.
súdok s pohármi
Predám keramický súdok s pohármi, slúžil ako dekorácia, rozmery: výška- 30 cm, šírka- 30 cm hĺbka- 30 cm