bazár, predaj, inzercia, predám

Skrex skeleton

Kategória: Hodinky

Predám nevyužité hodinky.

Prvý kontakt cez email. Číslo je vymyslené.
Skrex skeleton
Podobné inzeráty
Festina Automatic Skeleton
Festina Automatic Skeleton F20535/1 je pánsky model v čiernej farbe, ktorého elegantný charakter je viditeľný najmä na skeletovom ciferníku. Je krytý zafírovým sklom a umožňuje obdivovať presný chod automatického strojčeka Miyota 82S0. Jeho prácu možno vidieť aj cez skrutkovacie priehľadné zadné puzdro. Obal okrúhleho tvaru a sieťovaný náramok sú odliate z ušľachtilej ocele. Vodotesnosť hodiniek Festina Automatic Skeleton F20535-1 je 50 metrov
Murex Supremo Skeleton Automatic
Zdravím mám na predaj úplne nové, švajčiarske hodinky Murex Supremo Skeleton Automatic. Predávané priamo z výroby. Dodáva sa s originálnou krabičkou, štítkom a 2 rokmi medzinárodnej záruky od dátumu nákupu. Pôvodná cena okolo 1200€. Tí, ktorí poznajú luxusné švajčiarske hodinky vyrábané spoločnosťou Murex, možno s prekvapením zistia, že za týmito očarujúcimi, často diamantmi posiatymi hodinkami sa skrýva príbeh o nepriazni osudu prekonanej talentom a húževnatosťou. ✔️Špecifikácie:✔️ Model: MUA653SK-SX-1 Ciferník: biely. Ručičky striebornej farby vyplnené luminiscenčnou vrstvou a čierne indexy. Okrúhle puzdro. Veľkosť puzdra: 43,5 mm, hrúbka 11 mm. Materiál puzdra: Materiál: nehrdzavejúca oceľ Sklo: Materiál: minerálne sklo Pohyb: Hodiny: švajčiarsky automat RW24-S Náramok/ remienok: Čierny gumový remienok, široký 22 mm, s kolíkovou sponou. WR: 50m (5ATM / 169ft) Hodiny, minúty a sekundy. Poprosím iba vážnych záujemcov. Rozumnej dohode sa nebraním. Preferujem osobný odber v Banskej Bystrici. Kontaktovať SMS, WhatsApp.
Casio G-Shock DW-5600LS-2ER skeleton modré
predám tieto hodinky kupované v Dom hodín v BA minulý rok v auguste, ešte stále samozrejme v záruke, nosené iba párkrát - sú v stave nových hodiniek, ani škrabanček, 100% stav, komplet balenie a doklad, nenosím ich mám ešte ďalšie a tieto stoja nevyužité, 85 EUR + dohoda Funkcie: Dátum, Stopky, Odpočítavacie stopky s opakovaním, Podsvietenie displeja, Budík Určené Pánske Hmotnosť 53 g (ľahké) Priemer Ø 43 mm, hrúbka 13 mm Vodeodolnosť200 M - potápanie Puzdro Živica Sklíčko Minerálne Remienok Živica Typ zapínania Pracka, Kovová pracka Obvod zápästia 12 - 21 cm Strojček Quartz. Casio 3229, Presnosť ±15s za mesiac, Batéria CR2016 (životnosť 2 roky)
TCM HODINKY SKELETON
predam tieto hodinky znacky TCM. hodinky su odolne voci vlhkosti. z druhej strany je vidiet mechanizmus hodiniek. hodinky boli niekolkokrat pouzivane ale nie vela. na hodinkach je rucicka hodinova, minutova, sekundova ale mozete si tam nastavit aj den od po-pia ale aj dni od 1-31 tieto hodinky by ste si mali kupit lebo ich len tak lahko nenajdete. na cene sa este vieme dohodnut cislo vymyslene..
Anthony James Skeleton
Predám nové nepoužité pánske hodinky cena 500€+poštovné