bazár, predaj, inzercia, predám

Skrinka do kúpeľne

Kategória: Kúpeľne

Ponúkam na predaj skrinku s integrovaným svetlom do kúpeľne nad umývadlo zakúpená v Ikea. Rozmery 80š/75v/17h šedej farby po bokoch. Zrkadlové dvierka. Pôvodná cena 98 eur.
Skrinka do kúpeľne
Podobné inzeráty
Kúpeľňový nábytok-komplet
Predám kúpeľňový nabytok: 2×závesná skrinka, 1× sada- umývadlo, zrkadlová polica, skrinka pod umývadlo, batéria, bočná skrinka, zrkadlo Rozmery: 1.skrinka- v 73vm, s 50cm, hl. 30cm 2.skrinka- v 97cm, s 70 cm, hl. 30cm 3. Set - v 190 cm, s 60 cm, hl. 30 cm TOP STAV Cena komplet: 70 eur
Nový kúpelňový set Aqualine VEGA
Predám nový a nepoužitý nábytok do kúpeľne, značky Aqualine. Umývadlová skrinka VEGA, 82x67x43,8 cm, 2x zásuvka, biela Doska pod umývadlo VEGA, 82,5x45 cm, dub platin Skrinka vysoká VEGA, 35x184x31 cm, biela Obrázky sú ilustračné. V prípade vážneho záujmu obhliadka osobne nakoľko nábytok je v originálnom balení.
Vysoka masivna skrinka do kupelne Grafit
Predam kvalitnu skrinku do kupelne farba grafit, je to nemecky masivny vyrobok s dobrzdovacim systemom na tiche zatvaranie. Volitelne prave alebo lave otvaranie dvierok. Skrina sa da zavesit na stenu alebo polozit na zem. Rozmery: Sirka: 30cm Vyska: 186cm Hlbka: 33cm Skrinka je nova zabalena nezlozena, v pripade dohody ju viem zlozit. Je kupovana v sconto nabytok, povodna cena 280€, teraz 130€. Odkaz na skrinku:
Skrinka do kupelne
Ahojte, Predam skrinku do kupelne, uplne nova, kúpená pred mesiacom, namontovaná pred dvomi dnami, nam sa do kupelne nehodi. Pôvodná cena bola 640€, predávam za 450€, este nepoužívaná, namontovaná v dome, kde sa este nebýva. Znacka je Artforma, na ich stranke si viete o nej pozriet viac. Ma digitálne hodiny, podsvietenie, podsvietené zvacsovacie sklo. Akekolvek otazky rada zodpoviem.
Kúpeľňová skrinka pod umývadlo
Predám skrinku pod umývadlo s dvoma šuflíkmi. Skrinka je používaná 2 týždne. Kúpeľňu máme úzku a musíme kúpit menšiu. Skrinka nemala diery na umývadlo ani v šuflíku, boli vykružené dodatočne. Viď foto. Otvor na umývadlo 5,1 cm, otvor na batériu 3,8 cm. Nákupná cena 135 eur, predajná 70 eur. Link: Osobný odber: Sľažany, Zlaté Moravce, po dohode Nitra a okolie.
Skrinka pod umývadlo
Predám 1 ks skrinka pod umývadlo Maximus Stylo 2. Skrinka je nepoužitá, bez poškodenia. Originál zabalená. Skrinka je kupovaná v obi. Cena za skrinku 110 €.