bazár, predaj, inzercia, predám

Skrinka na práčku

Kategória: Kúpeľne

Predám skrinku na práčku s úložným priestorom.
Bola robená na mieru, čiže je kvalitnejšia ako tie bežné v obchodoch.

Skrinka sa skladá z miesta na práčku, dvoch políc, a vrchnej uzatvorenej skrinky.
->Výška 200cm
->Širka 64cm
->Hĺbka 40cm

Dôvod predaja sťahovanie.

Cena 60€
Skrinka na práčku
Podobné inzeráty
Kúpeľňový nábytok-komplet
Predám kúpeľňový nabytok: 2×závesná skrinka, 1× sada- umývadlo, zrkadlová polica, skrinka pod umývadlo, batéria, bočná skrinka, zrkadlo Rozmery: 1.skrinka- v 73vm, s 50cm, hl. 30cm 2.skrinka- v 97cm, s 70 cm, hl. 30cm 3. Set - v 190 cm, s 60 cm, hl. 30 cm TOP STAV Cena komplet: 70 eur
Kvalitná skrinka nad práčku
Predám ručne robenú na mieru skrinku nad práčku - kvalitné drevo + sklo. Má 3 poličky, z toho jedna je variabilná, 2 sú na pevno. Ideálne na zakrytie hadice, káblov + v=eľký úložný priestor. Skrinka stojí na zemi. Nová stála u stolára 450 eur. 100% stav. Výška: 201,5 cm Šírka:67,5 cm Hĺbka: 45,5 cm Osobný odber Bernolákovo, ihneď k dispozícii.
skrinka nad pracku,skrinka do kupelne
predam skrinku nad pracku, farba dub sonoma,nova,nepouzita,iba poskladana, iba osobny odber cena 30 eur
Skrinka pod práčku so zásuvkou
Praktická skrinka pod pracku s priestrannou zásuvkou. Je nová, nepouzita, obal bol už pri kúpe roztrhnutý, tak som ho vyhodila. Rozmery VxŠxH : 33x61x51,5 cm. Hmotnosť netto cca11,3 kg. Buď osobný odber alebo kuriér. Volať alebo SMS
Kúpeľňová skrinka pod umývadlo
Predám skrinku pod umývadlo s dvoma šuflíkmi. Skrinka je používaná 2 týždne. Kúpeľňu máme úzku a musíme kúpit menšiu. Skrinka nemala diery na umývadlo ani v šuflíku, boli vykružené dodatočne. Viď foto. Otvor na umývadlo 5,1 cm, otvor na batériu 3,8 cm. Nákupná cena 135 eur, predajná 70 eur. Link: Osobný odber: Sľažany, Zlaté Moravce, po dohode Nitra a okolie.
Skrinka pod umývadlo
Predám 1 ks skrinka pod umývadlo Maximus Stylo 2. Skrinka je nepoužitá, bez poškodenia. Originál zabalená. Skrinka je kupovaná v obi. Cena za skrinku 110 €.