bazár, predaj, inzercia, predám

Skrinka pod umyvadlo HORNBACH HURA L biela 39,5 x 52 x 21,5

Kategória: Kúpeľne

Osobny odber skrinka pod mini umyvadlo z hornbachu Biela leskla.Len osobny odber
Je nova,odbalena.
Skrinka pod umyvadlo HORNBACH HURA L biela 39,5 x 52 x 21,5
Podobné inzeráty
Kúpeľňová skrinka pod umývadlo
Predám skrinku pod umývadlo s dvoma šuflíkmi. Skrinka je používaná 2 týždne. Kúpeľňu máme úzku a musíme kúpit menšiu. Skrinka nemala diery na umývadlo ani v šuflíku, boli vykružené dodatočne. Viď foto. Otvor na umývadlo 5,1 cm, otvor na batériu 3,8 cm. Nákupná cena 135 eur, predajná 70 eur. Link: Osobný odber: Sľažany, Zlaté Moravce, po dohode Nitra a okolie.
Nový kúpelňový set Aqualine VEGA
Predám nový a nepoužitý nábytok do kúpeľne, značky Aqualine. Umývadlová skrinka VEGA, 82x67x43,8 cm, 2x zásuvka, biela Doska pod umývadlo VEGA, 82,5x45 cm, dub platin Skrinka vysoká VEGA, 35x184x31 cm, biela Obrázky sú ilustračné. V prípade vážneho záujmu obhliadka osobne nakoľko nábytok je v originálnom balení.
Skrinka pod umývadlo/dosku CRAFT 100 cm (nová)
Nová, nepoužívaná, dôvod predaja nesedí veľkosť. Skrinka pod umývadlo alebo dosku s 1 zásuvkou vo farbe dub scarlet. Zásuvka je plne výsuvná a vybavená Soft Close systémom. Čierny kovový rám má na bočných stranách praktickú konzolu na uteráky. Doska, umývadlo a batéria nie je súčasťou produktu. Pred nákupom sa oboznámte s technickými nákresmi a popisom nižšie. Viac detailov na: ............................................................................. Preferujem osobný odber Modra, PK, alebo BA a okolie. Po dohode pošlem aj na dobierku s platbou v pred. ............................................................................. Na špekulantov nereagujem. Aktuálne do zmazania.
Oválne umyvadlo
Úplne nové nerozbalene v krabici pôvodná cena 100 e Osobný odber Košice sever REA - Umývadlo na dosku Pamela 53x33 - zlatá/biela Dizajnové umývadlo vyrobené zo sanitárnej keramiky v zlatej farbe dodá vašej kúpeľni na originalite a zároveň zaistí luxusný vzhľad. Umývadlo je odolné proti poškodeniu a veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Batéria, zátka ani sifón nie je súčasťou. Umývadlo na dosku Umývadlo je základným a nepostrádateľným prvkom každej kúpeľne. Musí plniť mnoho funkcií, preto musí byť, praktické a odolné. Umývadlá z našej ponuky tieto požiadavky plnia a zároveň sú krásne. Umývadlo na dosku ide ruka v ruke s poslednými najhorúcejšími trendmi kúpeľňového dizajnu. Je vyrobené zo sanitárnej keramiky, ktorá je odolná a ľahko sa udržuje.
Nepoužitá sada kúpeľnového nábytku Kronzi, nesadla farba
Predám úplne novú, nikdy nepoužitú sadu kúpeľnového nábytku od Kronzi Topoľčany. Nesadol odtien v počitači s obkladačkami v kúpelni. Na nábytok som čakal 2 mesiace. Uvedené nákupné ceny nábytku sú ceny z roku 2021, dnes je už výrazne drahši. Rezervácia je možná po zplatení zálohy. 1ks skrinka pod umyvadlo Laufen Pro S 60cm, Výsuvná zásuvka 2x drevo Sand Gladston piskovy H3309 úchytky Rectife SKPROS65ZAS Iba odbalená Nakupna cena 361Euro Pre tých ktorý by malai problem zo zháňaním umývadla tak som ochotný predať zo skrinkou pod umývadlo aj umývadlo. Ďalej: 2x Vysoká skrinka SKPRO35VYSDV Širka 35cm, výška 165cm Prave otváranie Drevo Sand Gladston pískovy H3309 uchytky Rectife Jedna skrinka iba odbalená, jedna v prepravnom balení. Nákupná cena 399Euro/ks 1x Zrkadlová skrinka ZKPRO652DV Šírka 65cm, výška 70cm Stredové otváranie Drevo Sand Gladston pískovy H3309 LED osvetlenie LIGA 30 Nerozbalená, len otvoreny vrchnak krabice kvoli kontrole farby dreva. Nákupná cena 288Euro predajná cena je nákupná minuloročná cena -10%. Kupujem to isté len v bielom prevedení. Kontakt prosím e-mailom,alebo na seba nechajte mobilné cislo, ozvem sa hned ako sa mi bude dať.Uvedené mobilné čislo je neplatné kvoli prezvánačom a kŠeftárom s výmenami. Preferujem odber celej zostavy naraz.
Umývadlo so skrinkou v záruke
Predám umývadlo so skrinkou v záruke zakúpene v septembri 2022 v OBI Michalovce. Dôvod je výmena za vačšie umývadlo.