bazár, predaj, inzercia, predám

Slávne galérie sveta – kolekcia 12 kníh.

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám kolekciu kníh pre milovníkov umenia. Rok vydania 2005.
Jazyk CZ:
Mistrovská díla, dějiny, tajemství velkých muzeí v nové a původní ediční řadě, která čtenáři zprostředkovává komentovanou, virtuální cestu napříč uměleckými díly všech dob.
Nejobdivovanější a nejnádhernější umělecké výtvory jsou zde předkládány výpravným způsobem, doprovázené stručnými a sdělnými texty, které jsou zpracovány tak, aby byly přístupné každému čtenáři.

Len osobný odber SC, alebo BA.
tel. .
Slávne galérie sveta – kolekcia 12 kníh.
Podobné inzeráty
Prado Madrid - Slavné galerie světa
Predám knihu Prado Madrid z exkluzívnej edície Slavné galerie světa. Top stav vrátane papierového prebalu. Cena: 7 EUR + poštovné. Prosím, kontaktujte ma e-mailom (formulár dole)
KNIHY – DIVY SVETA, KRAJANIA, ASTRONÓMIA, VTIPY
1. DIVY SVETA, kolektív autorov, Ikar 2002. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 5,50 EUR + poštovné. 2. PUTOVANIE ZA KRAJANMI, Milan Vároš, Euroskop 1997. Kniha je vo výbornom stave. Cena 5,50 EUR + poštovné. O KNIHE Druhé rozšírené vydanie. Skúsený novinár, publicista, autor kníh literatúry faktu v 53 kapitolách opisuje životné osudy Slovákov a Sloveniek usadených v mnohých častiach sveta. Ich osobné, rodinné, krajanské príbehy zasadzuje do konkrétneho prostredia a ilustruje ich stovkami fotografií. Každá osobnosť zanechala nezmazateľnú stopu v konkrétnom štáte či svetadiele, mnohí odchádzali zo Slovenska ako chudobní, neraz sa cítili ako vyhnanci, ale v silnej konkurencii cudzieho sveta sa vypracovali na známe a uznávané osobnosti. Vo Várošovom knižnom albume sú umelci, spisovatelia, novinári, diplomati, duchovní, podnikatelia, vojaci, ktorí zostávajú v dejinách Slovenska zapísaní ako jeho vážení vyslanci. 3. STO ASTRONOMICKÝCH OMYLŮ UVEDENÝCH NA PRAVOU MÍRU, Zdeněk Horský a kol., Svoboda 1988, v českom jazyku. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 5,50 EUR + poštovné. 4. DEFINÍCIE HUMORU, Oliver Solga, Bozen Invest 1999. Kniha je v výbornom stave. Cena 3 € + poštovné. 5. MYTOLÓGIA, Imre Trencsényi-Waldapfel, Obzor 1976. Kniha je v dobrom stave, obal opotrebovaný. Cena 5,50 € + poštovné. 6. DEJINY OPERETY, Bernard Grun, Opus Bratislava 1980. Kniha je bez prebalu, je v nej venovanie, inak je vo veľmi dobrom stave. Cena 4,50 € + poštovné. 7. MALÁ ENCYKLOPÉDIA SLOVENSKA A-Ž, VEDA 1987, veľký formát. Kniha je vo veľmi dobrom stave. Cena 5 € + poštovné. 8. TAJOMSTVÁ MORSKÝCH HLBÍN, Jean Jacques Cousteau, Slovart 1995, kniha je ako nová, cena 5 € + poštovné. O KNIHE Svetoznámy oceánológ Jacques-Yves Cousteau nás pozýva na palubu svojej lode Calypso. Spolu s ním a jeho posádkou sa ponárame do hlbín morí a oceánov za fascinujúcimi prekvapeniami. Najskúsenejší potápači sveta nám odkrývajú svoje umenie. Spoločne prenikáme do tajov potápania a odmenou sú nám neuveriteľné pohľady do sveta koralových útesov, vodných džunglí, tajuplných vrakov a nevídaných živočíchov... 9. CIGÁNSKE PIESNE, zostavil, preložil a doslov napísal Vojtech Mihálik, Slovenský spisovateľ 1980, dobrý stav, cena 5 € + poštovné. 10. ARISTOTELES: O NEBI. O VZNIKU A ZÁNIKU /1. slovenské vydanie/, Pravda 1985. V knihe je pečiatka, inak veľmi dobrý stav. Cena 5,50 € + poštovné. V prípade záujmu, kliknite "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Jar-Leto-Jeseň-Zima v záhrade - kolekcia kníh
Kolekcia 4 kníh obsahuje informácie, postupy a rady, ako vybudovať a udržiavať v jednotlivých ročných obdobiach svoju okrasnú aj úžitkovú záhradu. Predáva sa ako kolekcia. Cena dohodou, navrhnite. V Bratislave iba osobne, inak dohodnutá cena + poštovné.
Pieter Bruegel, Anton van Dyck
Predám knihu Pieter Bruegel. Brugel maloval obrazy, v nichž lze číst jako v poutavé knize. Vypráví nám o světe, krajinách a lidechobsažne a plasticky, na nic důležitého nezapomíná a nikdy není nudný. Naopak vždy je živý, vtipný a barvitý, v pravém i v přeneseném slova smyslu. Žil v dramatickém čase protiv, sociálních otřesů, násilí a krutosti, ale také v době smělých myšlenek, které měnili měnili představu o kosmu i řádu lidské společnosti. Vydal o tom umělecké svědectví, jež má ve své zemité robustnosti i v neobvyklé sdílnosti podobnou sílu jako dramata Shakespearova * Pieter Bruegel; Jaromír Neumann; 1975; 88 strán z toho 46 farebných reprodukcií obrazov maliara; Formát: 205 x 210; Väzba: tvrdá s prebalom; veľmi zachovalá; 6 €; Ku knihe pridám ako bonus aj časopis „Největší malíři – život, inspirace a dílo č. 68 – Anton van Dyck“ s dokonalými reprodukciami obrazov van Dycka. Ceny možno znížiť skoro až na polovicu - pri odbere 4 kníh v cenách od 2€ z mojej ponuky všetkých kníh - poskytnem zľavu 25%, pri odbere 10 kníh - zľavu 40%. Klikni na meno (Dušan) a nájdeš aj moju ďalšiu ponuku kníh. Preferujem osobný odber, ale knihy aspoň od 5€ môžem aj poslať, no len po prevode na účet (na dobierku neposielam).
National gallery Londýn
Daniela Tarabraová - National Gallery - Londýn {Slavné galerie světa} (Knižní klub Praha 2005, 144 stran, bez poškodení) - 8,79€ Osobne BA alebo plus poštovné
Slavné páry
Predám knihu od Barbary Sichtermannovej : Slávne páry. V knihe sú príbehy 50 najznámejších ľúbostných dvojíc, to čo ste o nich aj nevedeli. Kniha má čiernobiele a farebné fotografie. Kniha je vypredaná.