bazár, predaj, inzercia, predám

Sleepee usináčik DouDou

Kategória: Kojenecké potreby

Predám úplne nového, len opratého Sleepee usináčika DouDou.
Sleepee usináčik DouDou
Podobné inzeráty
Hniezdo Sleepee
Predám hniezdo pre bábätko značky Sleepee v perfektnom stave.
Hracia podložka/deka značka Sleepee, šedá, 120 cm
Top stav, bez poškodenia. Je možné ju používať vnútri aj von na tráve. Slúži veľmi dobre aj ako deka pre bábätko. Príjemný a kvalitný materiál. Ľahko sa prenáša. Cena 39€ + poštovné Pôvodná cena 75€ Viac info:
Sleelee ruzova podlozka na hranie a vankusik
Predavam ruzovu sleepee podlozku na hranie spolu s ruzovym vankusikom proti zlezaniu hlavicky. Je z makkej a pohodlnej velurovej latky, velmi prijemna na dotyk, odolna, vhodna na caste pranie. Nasa podlozka nebola velmi pouzivana, napriek tomu ma malu chybicku krasy - uviazol nam na nej roboticky vysavac a vytrhol trochu latky (vid posledna detailna foto), inak tuto nedokonalost nie je velmi vidiet. Vankusik je rovnakej farby a materialu. Pobalim vam to do original sleepee obalu na podlozku a vankus. Osobny odber bratislava alebo posta/packeta.
Fixačný vankúšik proti zležaniu hlavičky zn. SLEEPEE
Predám fixačný vankúšik pre bábätko proti zležaniu hlavičky zn. Sleepee. Vankúšik je z bavlneného mušelínu. Kozmetická chybička - zadná strana trošku vyblednutá od slnka, viď foto. Cena 10€ vrátane poštovného. Možnosť osobného odberu Očová, Zvolen a blízke okolie.
Zavinovacka Sleepee
Ponukam na predaj kvalitnu zavinovacku znacky Sleepee Royal baby Ocean mint. 100% bavlna najvyssej kvality, zadna strana zamat. Pouzivane pri jednom dietati, top stav.
Sleepee zavinovačka
Predám zavinovačku značky Sleepee. Používaná 2 mesiace. Farba šedá.