bazár, predaj, inzercia, predám

SLNEČNÝ REKREAČNÝ POZEMOK 1539 M2 S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM

Kategória: Pozemky

Ponúkame na predaj veľmi pekný rekreačný pozemok v bratislavskej m. č. Lamač. Pozemok je po celý deň slnečný s orientáciou juh/západ a panoramatickým výhľadom na Lamač a Dúbravku. Cez slnečné dni môžete mať nádherný západ slnka. Je mierne svahovitý a v súčasnej dobe aj zarastený náletovými drevinami. Na pozemku je možné postaviť rekreačný objekt. Elektrina sa nachádza o pár pozemkov ďalej a vodu by bolo potrebné riešiť studňou alebo zberom dažďovej vody.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* výmera pozemku: 1539 m2 (skladá sa z dvoch parciel) 1. 1224 m2 = 160.000€ + 315 m2 = 41.000€ (výsledná cena 201.000€ + dohoda na cene možná)
* šírka vrchnej časti: 8 metrov
* šírka spodnej časti: 18 metrov
* dĺžka: cca 150 metrov
* orientácia: J/Z
* prístup autom až ku pozemku
* UPI k dispozícií

LOKALITA:
Pozemok sa nachádza v jednej z najlepších záhradkárskych lokalít v Bratislave, neďaleko krásneho zmiešaného lesa. Na pozemku si síce nájdete veľa práce, ale ten príjemný relax pri západe slnka si naozaj zamilujete. Predsa mať postavenú chatu s nezabudnuteľným výhľadom je snom každého záhradkára. Okolití susedia sú veľmi priateľskí a nápomocní, ale v okolí nájdete aj pozemok, ktorý je nevyužívaný a v takomto prípade môže byť otázka času, kedy si ho budete môcť rozšíriť za odkúpenie susednej parcely.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie – Váš čas!

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.
SLNEČNÝ REKREAČNÝ POZEMOK 1539 M2 S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM
Podobné inzeráty
POZEMOK S PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM | LÁBATLAN | MAĎARSKO
Ponúkame na predaj jedinečný 20á pozemok s krásnym panoramatickým výhľadom na Dunaj v Maďarsku obec Lábatlan, ktorý je ideálny na investičnú príležitosť. Jedná sa o pozemok s cca 100m x 20m, ktorý je možné rozparcelovať. V okolí pozemku sa nachádzajú pozemky s víkendovými chatami a vinicami. Lokalita pozemku ponúka širokú dostupnosť. Mestá ako Ostrihom, Tata či Komárom sú v dosahu do 20-30 minút autom. V blízkosti do 10 minút pešo sa nachádza aj škola, obchody a potraviny. Na protilahlej strane Dunaja sa nachádzajú slovenské obce ako Kravany nad Dunajom, Moča či Radvaň. Majiteľ svoj pozemok predáva zo zdravotných dôvodov. *V prípade ak máte o tento pozemok aj spolu so susednou chatou, ktorej inzerát si môžete pozrieť KLIKNUTÍM SEM, Vám dokážeme zabezpečiť veľmi výhodnú zľavu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať! Viac info na ---------------- Eladásra kínálunk egy egyedülálló 20á telket gyönyörű Dunára néző kilátással Magyarországon, Lábatlan településen, amely kiváló befektetési lehetőséget is kínál. A területe 100m x 20m, amely akár több parcellára is osztható. A telek környékén és szomszédságában nyaralók, és boros pincék találhatóak. A telek elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető. 20 - 30 percnyire található városok, Esztergom, Tata, vagy akár Komárom is gyorsan elérhetőek. A telek közelében kb. 10 pernyi sétára található iskola, üzletek, és élelmiszer bolt is. A Duna szemben lévő partján helyezkedik el néhány szlovák település, Karva, Dunamocs, és Dunaradvány. A tulajdonosa egészségügyi okok miatt szeretné eladni a telket. Bövebben
Predaj pozemok pre Rodinný dom, 1539 m2, Suchý Vrch - Banská
Vo výhradnom zastúpení majiteľa vám ponúkame na predaj jedinečný pozemok pre rodinný dom v lukratívnej časti Banskej Bystrici na Suchom Vrchu. Hodnotenie makléra: Lokalitu Suchý vrch, netreba nejako špeciálne predstavovať. Jedná sa o veľmi lukratívnu lokalitu v Banskej Bystrici. Tento pozemok je situovaný v okrajovej pokojnej časti s krásnymi výhľadmi. Pozemok je oproti ostatným v tejto lokalite výnimočný najmä jeho umiestnením. Nie ste "zastrčený" niekde medzi domami uprostred výstavby, ale je pekne nad všetkými. Výmera pozemku a jeho poloha zabezpečuje aj dostatočné súkromie. Pozemok sa nachádza na výbornom mieste na okraji výstavby s výmerou 1539 m2, ku ktorým pokiaľ budete chcieť si môžete dokúpiť aj ďalšie m2. Pozemok je mierne svahovitý a celý rok slnečný s krásnym výhľadom. Príjazd na pozemok je zabezpečený cestnou komunikáciou. Na pozemku je elektrická prípojka, Voda a kanalizácia je na hranici pozemku, plyn tu nie je. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je zároveň hypotekárne centrum. Naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami Vám rada vysvetlí a pomôže sa zorientovať v oblasti financovania. Teším sa na obhliadku s Vami Majiteľ pozemku si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšej ponuke.
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
Predám nádherný,investičný pozemok v lokalite Stará Turá (ID
!!! INVESTIČNÝ POZEMOK !!! SLNEČNÝ POZEMOK S NÁDHERNÝM PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM. V BLÍZKOSTI VODNEJ NÁDRŽE DUBNÍK NA “MYJAVSKÝCH KOPANICIACH” V LOKALITE STARÁ TURÁ-DRGOŇOVA DOLINA S ROZLOHOU 5.812 m2 !!!NOVÉ!!! NOVOZRIDADENÁ PRÍPOJKA VO VLASTNÍCTVE "Západoslovenskej distribučnej, a.s." S DELIACIM MIESTOM S MOŽNOSŤOU NAPOJENIA – na vedľajšom pozemku UDRŽIAVANÁ ASFALTOVANÁ PRÍSTUPOVÁ CESTA MOŽNOSTI VYUŽITIA: POĽNOHOSPODÁRSKA VÝROBA, OVOCNÝ SAD, PESTOVANIE OVOCIA, ZELENINY, BYLINIEK, CHOV HOSPODÁRSKYCH ZVIERAT, CHOV VČIEL, STAVBY SO ZASTAVANOU PLOCHOU DO 50M2, UMIESTNENIE MOBILNÝCH ALEBO" OFFGRID" DOMOV... Rozloha pozemku: 5.812 m² (dĺžka: 341 m, šírka: 17 m) Druh pozemku: orná pôda Autobusová zastávka vzdialená 100 m od pozemku Inžinierske siete: ELEKTRIKA - EXISTUJÚCA PRÍPOJKA VO VLASTNÍCTVE "Západoslovenskej distribučnej, a.s." S DELIACIM MIESTOM S MOŽNOSŤOU NAPOJENIA – na vedľajšom pozemku VODA – možnosť napojenia na obecný vodovod alebo potreba vybudovať studňu KANALIZÁCIA – potreba vybudovania žumpy – v obci nie je kanalizácia Lokalita: Pozemok sa nachádza v katastrálnom území mesta Stará Turá, v časti Drgoňova dolina, je umiestnený na kopci s nádherným panoramatickým výhľadom, v blízkosti malého počtu rodinných a rekreačných domov , v blízkosti rekreačnej oblasti - vodných nádrží Dubník I. a Dubník II. (Neďaleko: Penati Golf Resort, Aeroclub Senica, Skiland Stará Myjava, Čachtický hrad, gazdovský dvor Turá Lúka, Violet Hill,Mini farma Lubina, Rozprávkový dom, kultúrne a historické pamiatky...) Pozemok sa nachádza v tichej lokalite s dostupnosťou 5 minút autom do centra Starej Turej a 10 minút do centra Myjavy s kompletnou občianskou vybavenosťou. Autobusová zastávka je vzdialená cca 100 m od pozemku. Lokalita „myjavských kopaníc” je veľmi žiadaná kvôli rýchlej dostupnosti z diaľnice D1 (do 1 hodiny dostupnosť z BA), nádhernému, tichému a najmä čistému, zdravému a ekologicky nezávadnému prostrediu so širokými možnosťami rekreačného vyžitia (cykloturistika, turistika, hubárčenie, záhradkárčenie, rybolov, v blízkosti lyžiarske a bežkárske stredisko Veľká Javorina...) Pozemok sa skladá z dvoch parciel s prístupom z udržiavanej obecnej asfaltovej cesty. CENA - uvedená, DOHODA MOŽNÁ Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti, alebo získanie ďalších informácií si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcii nehnuteľnosti po zadaní ID 104437, alebo nás kontaktujte telefonicky
DOHODA / SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK, RAKYTOVCE, IS, projekt
Ponúkame na predaj SLNEČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK so stavebným projektom v obľúbenej lokalite RAKYTOVCE s rýchlou dostupnosťou do mesta Banská Bystrica. V ponuke je parcela spoločne o celkovej výmere 1329 m2. DOHODA NA CENE MOŽNÁ Pozemok je v platnom územnom pláne mesta Banská Bystrica určený na zastavanie rodinných domov s trvalým bývaním. V blízkosti pozemku sa nachádzajú už zastavané, rozostavané alebo obývané rodinné domy. LOKALITA: pozemok sa nachádza v tichom prostredí, slnečný pozemok celý deň s pekným výhľadom. Momentálne sa tam rozrastá rodinná výstavba domov. INŽINIERSKE SIETE: nachádzajú sa priamo na pozemku (voda a elektrická prípojka) a na hranici pozemku sa nachádzajú plyn a kanalizácia. voda - áno elektrina - áno kanalizácia - áno plyn - áno SLNKO POČAS CELÉHO DŇA S PEKNÝM VÝHĽADOM. Pozemok sa nachádza v kľudnej a tichej lokalite, prejazd autami len miestnymi obyvateľmi. Kľud a relax počas celého dňa v blízkosti prírody s krásnym výhľadom. Pozemok svahovitý - áno ROZLOHA A ROZMERY: pozemok má rozmery obdĺžnikového tvaru rozmery - viď pôdorys v galérii fotiek. PRÍSTUPOVÁ CESTA - áno (mestská asfaltová). PROJEKT: na pozemok bol vypracovaný projekt rodinného domu (viď galéria fotiek). Pre viac informácií, resp. pre obhliadku, kľudne ma kontaktujte... Energetický certifikát: nie je Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte nás: Ing. Roman Chomistek tel. č.:
Rekreačný pozemok s chatkou, Vyšná Kamenica
Bohumír Zaujec z realitnej kancelárie ELI REAL Vám ponúka na predaj rekreačný pozemok s chatkou v obci Vyšná Kamenica. Pozemok s rozlohou 775 m2 (cca 23m x 33m) sa nachádza v blízkosti okolitého lesa, s panoramatickým výhľadom na okolitú krajinu. Pozemok ponúka možnosť zastavania 10 % rozlohy pozemku, napr. celoročnou chatou. V blízkosti je dostupná elektrická prípojka, na pozemku je určené miesto pre studňu, odpad je možné riešiť domovou čističkou odpadových vôd. Pozemok je dostupný z dvoch smerov. Na pozemku sa nachádza sezónne využiteľná chatka. Kúpna cena zahŕňa kompletný servis realitnej kancelárie. Viac informácií Vám poskytnem na mojich kontaktoch. Realitnú kanceláriu ELI REAL tvorí skúsený tím maklérov s viacročnou pôsobnosťou v oblasti sprostredkovania predaja a prenájmu nehnuteľností. Pre financovanie nehnuteľnosti môžete využiť naše hypotekárne poradenstvo. Obec Vyšná Kamenica je dostupná z mesta Košice autom do 20 minút a tento príjemný pozemok svojou polohou na okraji obce pri lese, ponúka tiché prostredie pre nerušený relax a turistiku do okolitej prírody.