bazár, predaj, inzercia, predám

Slovensko - architektúra - krásy prírody - pamiatky UNESCO

Kategória: Mapy, cestovanie

Predám novú knihu Slovensko - architektúra - krásy prírody - pamiatky UNESCO.

Bohato ilustrovaná obrazová publikácia vám ukáže najkrajšie miesta Slovenska, jeho architektonické skvosty a nevídané prírodné krásy. Všíma si najmä pamiatky, ktoré sú zaradené do Svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Sprievodné texty v slovenčine, angličtine, nemčine a francúzštine robia z tejto knihy ideálny darček pre zahraničných návštevníkov a priateľov Slovenska.
Slovensko - architektúra - krásy prírody - pamiatky UNESCO
Podobné inzeráty
Kniha Krásy a vzácnosti slovenskej prírody
Predám knihu Krásy a vzácnosti slovenskej prírody, autorov M.Tesáka, I. Vološčuka a D. Janotu. Vydalo Vydavateľstvo Osveta Martin v r. 1989. Kniha je veľmi zachovalá, obal nepoškodený, s množstvom fotografií, 288 strán. Cena 8€ + poštovné, príp. osobný odber. Info na mail, nie sms.
Čarovné Knihy Slovenska
Predávam nové knihy: -Čarovný Novohrad 5€ Je to kniha krajinou hradov, príbehov a tajomstiev. -Sakrálne Pamiatky Slovenska 10€ Táto kniha je len prehliadkou tých najkrajších sakrálnych stavieb. Je zároveň umeleckým zachytením duchovnej podstaty Slovenska v čarovných fotografiách. -Čarovné Horehronie 5€ Krásne zachytené Horehronie Slovenska. -Čarovná Orava 5€ Kniha obsahuje krásne miesta, pamiatky, pohoria obce, kaštiele po celej Orave Každá kniha je dvojjazyčná (SK/AJ) Osobný odber v BB alebo poštou (na účet + poštovné) Cena je uvedená pri názve knihy v texte.
Jozef Kuruc Spišská Nová Ves
Predám knihu Jozef Kuruc Spišská Nová Ves Rok vydania 1979, 219 strán. Zberateľ ocení čiernobiele aj farebné fotografie /architektúra, pamiatky, interiéry.../. Väčší formát. Zachovalá, bez prebalu. Cena 3 €
Slovensko krížom krážom, Najkrajšie ...
Najkrajšie hrebeňovky 6 Eur Najkrajšie vyhliadky 6 Eur Najkrajšie autotrasy 6 Eur Východné Slovensko 6 Eur Stredné Slovensko 6 Eur Západné Slovensko 6 Eur Všetky sú v top stave, všetky spolu za 30 Eur. Poštovné podľa cenníka SP. Píšte SMS alebo mail.
Slovensko - Tajuplná príroda / Slovakia - Mysterious Nature
Predám novú, ešte zabalenú knihu SLOVENSKO/SLOVAKIA tajuplná príroda/mysterious nature (Jaroslav Košťál). Pôvodná cena 25€, teraz za 10€. Počet strán 208. Obrazovou prechádzkou prírodnou krajinou Slovenska je veľká a reprezentačná kniha renomovaného fotografa a environmentalistu Jaroslava Košťála pod názvom Slovensko – poézia krajiny. Ako už napovedá názov, autor sa snaží svojím fotoaparátom priblížiť čitateľom najkrajšie prírodné zákutia Slovenska a poukázať prostredníctvom viac ako 200 nádherných fotografií aj na symbiózu človeka a prírodnej krajiny. V knihe nechýbajú slovenské a anglické texty, ktoré dokumentujú jednotlivé zábery. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
Slovensko-príbeh stredoveku,Slovakia-story of medieval
Predám novú, ešte zabalenú knihu Slovensko/Slovakia príbeh stredoveku/medieval story (Tomáš Hulík), pôvodná cena 25€, teraz za 10€. Počet strán 208. Obrazovou prechádzkou po najstarších historických pamiatkach Slovenska je veľká a reprezentačná kniha renomovaného fotografa a dokumentaristu Tomáša Hulíka pod názvom Slovensko stredoveká minulosť. Autor na svojich potulkách Slovenskom zvečnil známe aj menej známe stredoveké sakrálne aj svetské stavby Slovenska do viac ako 200 fotografií. V knihe nechýbajú slovenské a anglické texty, ktoré spolu s obrazom navodzujú pre čitateľa čarovnú atmosféru.