bazár, predaj, inzercia, predám

slúchadlá Audiotechnika ath-m40x

Kategória: Zvuková technika

predám vo svete rešpektované štúdiové slúchadlá ,,Audiotechnika ath-m40x" (japonská značka). Vhodné na monitoring a mixing pri tvorbe hudby.

Kupované v Žiline 19.4.2021.

Použil som ich iba párkrát, vyzerajú ako nepoužité. Dôvod predaja : Pred kúpou som ich nevyskúšal, majú na môj vkus vyšší prítlak a sú odhlučnené, potrebujem iné (pre iného je to však výhoda). Pôvodná cena 88 eur, moja cena je 65 eur.

Cena je definitívna.

Najradšej by som ich predal osobne z rúk do rúk. Pri dobierke si poštovné a všetko ostatné hradíte vy.

email : marekkasman@
slúchadlá Audiotechnika ath-m40x
Podobné inzeráty
audio-technica ATH-M70x Profesionálne štúdiové slúchadlá ide
audio-technica ATH-M70x Profesionálne štúdiové slúchadlá ideálne pre štúdiové mixovanie a monitoring, DJing, mastering Sú číslo nové 2krat použite volať písať sms dohoda na cene možná...
Komplet DJ konzola DENON DJ SC6000 2x a DENON DJ X1850 PRIME
Predam uplne novu, komplet Profi DJ vybavu! Staci zapojit a profesionalne ozvucit akciu! Celu zostavu som pouzil iba doma ca. 3x. NIE SOM PROFI DJ. Takze zostava nikdy neopustila moju obyvacku. CENU PONUKNITE! Som ochotny sa dohodnut. Budete mat absolutne novu, najvyssiu radu DJ Denon za neskutocnu zlavu! 1. 2x Denon DJ SC6000 PRIME 2. DENON DJ X1850 PRIME 3. 2x Repro RCF AYRA PRO8 4. 2x Stojan na repro Adam Hall SKDB 039 5. Sluchadla Audio-Technica ATH-M40X 6. Komplet kable Celu zostavu je mozne vyskusat. Je v 100% stave, prakticky nepouzita a uplne nova. Poprosim len seriozne a rychle jednanie! Kupovane 30.1.2023 v Alze. Mam k tomu fakturu aj krabice. Ja som zaplatil ca. 5960 EUR s DPH (4950 bez DPH). Je to prakticky nove, mam aj krabice.
Audio-technica ath r70x
Predam sluchadla audio technica ath r70x pouzivane asi 2 mesiace su ako nove neboli padnute. Ozvucnica otvorena, vyvazeny zvuk bez prikreslovania.
Gramofón SONY PS-LX310BT
Predám gramofón Sony PS-LX310BT s možnosťou pripojenia BLUETOOTH.K tomu aj náhradný hrot pre prenosku AudioTechnika AT91R.Top stav.Zopar mesiacov požívania.Ideálny pre poslucháčov,ktorí požívaju bezdrôtové Bluetooth zariadenia (repro/slúchadlá).Krabica,blok+záruka dostupné.
airpods pro 2. generácie ( najnovšia verzia )
Zdravím mám na predaj sluchadla airpods pro 2. generácie Tieto 1:1 repliky slúchadiel od Apple sú skvelou voľbou pre všetkých hudobných nadšencov a technologických fanúšikov. Ich dizajn je presnou kópiou originálnych AirPods, takže môžete vychutnať luxusný vzhľad za zlomok ceny. Slúchadlá sú vyrobené z kvalitných materiálov, čo zaručuje dlhú životnosť a pohodlné nosenie. Vďaka najmodernejšej technológii Bluetooth sa tieto slúchadlá ľahko párujú s vaším zariadením, a to bez akýchkoľvek komplikácií. Navyše, disponujú dlhou výdržou batérie, takže môžete počúvať hudbu alebo hovoriť cez telefón bez starostí o vybitú batériu. Ak hľadáte cenovo dostupnú alternatívu k originálnym AirPods, tieto slúchadlá sú skvelou voľbou. Sú ideálnym spoločníkom na cestách, pri športe alebo jednoducho pri oddychu doma. Užite si úžasný zvuk bez toho, aby ste museli investovať do drahých originálnych slúchadiel. Nechýbajúce doplnky a príslušenstvo sú zárukou vašej spokojnosti, a takisto vám poskytnem osobný návod na použitie, aby ste si mohli plne vychutnať všetky funkcie týchto skvelých slúchadiel. viem ich poslať aj na dobierku Slúchadlá by bolo najlepšie prevziať osobne cez osobný odber, ale je možné ich aj zaslať poštou s adekvátnym balením a poistením pre väčšiu bezpečnosť. Popripade bližších informacii ma nevahajte kontaktovať
Airpods Pro
Zdravím mám na predaj sluchadla airpods pro Tieto 1:1 repliky slúchadiel od Apple sú skvelou voľbou pre všetkých hudobných nadšencov a technologických fanúšikov. Ich dizajn je presnou kópiou originálnych AirPods, takže môžete vychutnať luxusný vzhľad za zlomok ceny. Slúchadlá sú vyrobené z kvalitných materiálov, čo zaručuje dlhú životnosť a pohodlné nosenie. Vďaka najmodernejšej technológii Bluetooth sa tieto slúchadlá ľahko párujú s vaším zariadením, a to bez akýchkoľvek komplikácií. Navyše, disponujú dlhou výdržou batérie, takže môžete počúvať hudbu alebo hovoriť cez telefón bez starostí o vybitú batériu. Ak hľadáte cenovo dostupnú alternatívu k originálnym AirPods, tieto slúchadlá sú skvelou voľbou. Sú ideálnym spoločníkom na cestách, pri športe alebo jednoducho pri oddychu doma. Užite si úžasný zvuk bez toho, aby ste museli investovať do drahých originálnych slúchadiel. Nechýbajúce doplnky a príslušenstvo sú zárukou vašej spokojnosti, a takisto vám poskytnem osobný návod na použitie, aby ste si mohli plne vychutnať všetky funkcie týchto skvelých slúchadiel. viem ich poslať aj na dobierku Slúchadlá by bolo najlepšie prevziať osobne cez osobný odber, ale je možné ich aj zaslať poštou s adekvátnym balením a poistením pre väčšiu bezpečnosť. Popripade bližších informacii ma nevahajte kontaktovať