bazár, predaj, inzercia, predám

Slúchadlá ČSĽA 3000 ohm

Kategória: Starožitnosti

Čisto nové, zabalené v pôvodnom obale. Funkčnosť nebola vyskúšaná.
Cena 15 eur kus + zasielkovňa.
Pri odbere všetkých kusov cena 60 eur za všetko.
Počet : 6 ks .
Slúchadlá ČSĽA 3000 ohm
Podobné inzeráty
Historické slúchadlá 4000 Ohm
Predám staručké slúchadlá 4000 Ohm. Slušný stav, adekvátny veku, pôvodná plátená šnúra. Cena 35€ + poštovné
malá poľná ČSĽA vz. 60
Predám malú poľnú, úplne novú úloženku ČSĽA vz. 60 TOP stav... CENA 8,- € Odber buď osobne, alebo v prípade zasielania poštou je nutná platba vopred na účet, na dobierku neposielam! Cena + poštovné podľa taríf slovenskej pošty... Na SMS nereagujem!
Vojenský opasok ČSĽA
Predám vojenský opasok ČSĽA. Dĺžka: 110 cm Kvalita: mierny náznak hrdze a koža je trocha zošúchaná na okrajoch opasku. Opasok je plne funkčný a nemá žiadne výrazné poškodenie. Cena: 10€ Cena je bez poštovného.
Bakelitový Ohm meter
Predám starý bakelitový Ohm meter. Stav veľmi pekný, neobitý. Koženkové púzdro je súčasťou predaja. Posielam aj na dobierku výhradne cez službu Packeta, ale len ak bude poštovné vopred na účet (3,50€). Uprednostňujem osobný odber v Bratislave Prievoze.
Kúpim čepeľ na vo7
Dobrý deň kúpim čepeľ na útočný nôž vo7 po čsľa vysadkaroch. Môže byť aj replika.
Drobnosti starožitnosti
Staré veci z povaly,gobelin, ruské rádio Turist RP 215 funkčné, starý opasok na výškové práce, pružiny na vzduchovky, dámske hodinky, holiaci strojček Gillette London, žiletky, bakelitove krabičky,rumova fľaša ploskačka, stará fľaša Spofa slúchadlo na telefón Rakúsko Uhorsko, hliníkové hrnčeky, vojenské čísla na techniku ČSĽA, starý zámok,zubadlo, pohľadnice miest, lekárske nádoby, injekcie, fľaštičky, vreckový nožík,nayrubok Amati, puzdro na cigarety, fotografické vyvojnice, ruženec a rôzne drobnosti.