bazár, predaj, inzercia, predám

Smartband IGet fit F30 silver

Kategória: Inteligentné hodinky

Ponukam na predaj tieto hodiny iget fit F30 silver. Su len odskusane nepouzivane.
Je k nim aj dalsie vymenitelne ramienko, nabijacka a original krabica.
Cena 18 eur plus postovne.
Postovne hradi kupujuci.
Dakujem


Smartband IGet fit F30 silver
Podobné inzeráty
CHYTRÉ HODINKY IGET FIT F20, ČIERNE
iget FIT F20 sú športové hodinky s krásnym dizajnom a ľahkou váhou, že ani nespoznáte, že ich máte na ruke? Variabilné a elegantne hravé vďaka 20tich rôznym ciferníkům, ktoré si môžete nahrať do hodiniek prostredníctvom aplikácie iget FIT, presne také sú iget FIT F20. Kľúčové vlastnosti: nepretržité merania srdcového tepu monitoring spánku krásny 1,4 " displej skvelá mobilná aplikácie notifikácia z mobilov možnost poslat na dobierku +3,- € kontakt email, mobil, SMS, po kliknuti na ... Jimy... sa zobrazi cela ponuka
Huawei Watch Fit Mini ZLATE /SUPER CENA/
Ponukame na predaj plne funkcne nepouzivane AMOLED Huawei Watch Fit Mini ZLATE /TIA-B39 - CENA PEVNA!!! Kvalitne spracovanie sportoych Inteligentnych hodin znackovych hodin Huawei /ORGINAL/ - vratane nabijacky - predajna cena cca 120€/NAY/ - ak je otazka staci zavolat rad zodpoviem - pri dokladnom skumani sa najde micro skrabanec pre ferovost to piseme do inzeratu/je to problem aj nafotit na funkcnost to nema ziadny vplyv/HODINKY SU AKO NOVE/bateria 100% kapacity zapnute ina na fotenie, na hodinkach nalepene od novoty folie - urcite niekomu spravia radost a posluzia Klasický obdĺžnikový dizajn hodiniek | 2-týždňová výdrž batérie 1 | Starostlivosť o zdravie žien Objavte skutočne štýlový spôsob sledovania svojho zdravia a kondície. HUAWEI WATCH FIT mini , ktorý kombinuje klasický obdĺžnikový vzhľad s výkonnými športovými režimami a zdravotnými funkciami, vám ponúka vhodnejší spôsob, ako dosiahnuť svoje ciele. osiahnite skutočnú eleganciu tvaru s klasickým obdĺžnikovým dizajnom HUAWEI WATCH FIT mini. Potešte sa uhladenými zaoblenými rohmi a hranami kovového puzdra jemne zlatej farby a dosiahnite nadčasovú krásu v inteligentných hodinkách. Každý prvok je navrhnutý s ohľadom na vkus a funkčnosť. Tenké, ale robustné výstupky vytvárajú prirodzene aerodynamický vzhľad, zatiaľ čo precízne navrhnutá korunka sa hladko integruje do celku pre ľahké ovládanie a jemnosť bez námahy. Zázrak pre vaše zmysly, 1,47-palcová dotyková obrazovka AMOLED FullView na HUAWEI WATCH FIT mini predstavuje vynikajúci displej. Vyberte si klasický číselný ciferník alebo si vyberte z 5 ďalších predinštalovaných ciferníkov, z ktorých každý vyhovuje rôznym spôsobom vášho života. Navyše si prezrite HUAWEI Watch Face Store 2 a vyberte si z viac ako 300 ďalších tvárí. Vďaka jemne zakrivenému dizajnu, ktorý sa vytvaruje podľa obrysov vášho zápästia, a ľahkému telu z hliníkovej zliatiny sa HUAWEI WATCH FIT mini hodia k tomu, akí ste a k tomu, ako sa pohybujete . Majte prehľadný kalendár svojho menštruačného cyklu s HUAWEI WATCH FIT mini. Dostávajte diskrétne a včasné pripomienky, kedy prichádza menštruácia – pre starostlivého a užitočného priateľa na vašom zápästí. Keď je saturácia krvi kyslíkom, SpO 2 , nízka, môže to spôsobiť únavu, stratu pamäti a dokonca poškodenie mozgu a srdca. Z týchto dôvodov sa budete chcieť uistiť, že vždy zostanete v bezpečnej zóne. HUAWEI WATCH FIT mini majú vstavaný detekčný systém SpO 2 , ktorý nepretržite monitoruje saturáciu vašej krvi kyslíkom. Ak klesne príliš nízko, hodinky zavibrujú, takže si môžete dopriať čas na dýchanie a obnovenie rovnováhy.
Smartband Xiaomi MiBand 4
Predám smartband hodinky staršej generácie, plne funkčné, zachovalé - mierne škrabance na displeji - viď foto. Cena nezahŕňa náklady na dopravu.
Huawei Watch Fit Elegant /SUPER CENA/
Ponukame na predaj plne funkcne nepouzivane AMOLED Huawei Watch Fit Elegant /TIA-B29/ - CENA PEVNA!!! Kvalitne spracovanie sportoych Inteligentnych hodin znackovych hodin Huawei /ORGINAL/ - vratane nabijacky - predajna cena cca 120€/NAY/ - ak je otazka staci zavolat rad zodpoviem - pri dokladnom skumani sa najde micro skrabanec pre ferovost to piseme do inzeratu/je to problem aj nafotit na funkcnost to nema ziadny vplyv/HODINKY SU AKO NOVE/bateria 100% kapacity zapnute ina na fotenie, na hodinkach nalepene od novoty folie - urcite niekomu spravia radost a posluzia Komplexné informácie na zápästie Majte prehľad o svojom zdraví, kondícii aj kompletnej dennej aktivite. Huawei Watch Fit Elegance meria nepretržite vašu tepovú frekvenciu aj hladinu kyslíka v krvi (SpO2), sledujú vašu fyzickú aktivitu, počet krokov, spálené kalórie aj hladinu stresu a analyzujú váš spánok. Hodinky majú vstavanú GPS pre kvalitné určenie polohy aj záznam vašej trasy, sú vodotesné s certifikáciou 5ATM a ponúka 96 rôznych fitness režimov, ktoré potešia všetkých športovcov. Nechýba ani funkcia ako notifikácia z telefónu, upozornenie na správy/hovory, ovládanie hudobného prehrávača a mnoho ďalšieho! Okrem krásneho 1,64 "AMOLED displeja s vysokým rozlíšením, ktorého vzhľad si môžete sami nastaviť, hodinky Watch Fit Elegance disponujú aj prémiovými materiálmi, ktorými sa líši od svojich predchodcov – ich rám je z leštenej nerezovej ocele a remienok je vyhotovený z fluóroelastomérov, ktorý vyniká vysokou odolnosťou voči teplu, vlhku, olejom a roztrhnutiu a oproti klasickému je silikónu je navyše mäkšia a pohodlnejšia. Okrem krásneho dizajnu Watch Fit Elegance ponúknu aj funkciu Always On, prispôsobiteľný motív displeja či možnosť nastavenia osobného vzhľadu s fotografiou z vášho smartphonu! Nepretržite sledujú vašu tepovú frekvenciu a hladinu kyslíka v krvi (SpO2) a informujú vás o prípadných abnormálnych hodnotách Medzi 96 fitness režimami (11 profesionálnych, 85 bežných) si vyberiete, či už preferujete jogu alebo sa poriadne zapotíte v posilňovni Vďaka rade metrík vám hodinky umožnia sa zlepšovať a zefektívniť tréning na maximum Samy spoznajú, že ste začali cvičiť a rad športov vedia automaticky rozpoznať Vďaka integrovanej GPS vedia sledovať a rekonštruovať vašu trasu a spoľahlivo zaznamenať polohu Ponúkajú vám animácie najbežnejších posilňovacích cvikov Keď príliš dlho sedíte, upozornia vás na to a motivujú vás k pohybu Monitorujú váš spánok, umožňujú vám lepšie porozumieť jeho vzorcom a zlepšovať ho s vylepšenou technológiou sledovania spánku TruSleep 2.0 Sledujú vašu hladinu stresu a ponúkajú vám upokojujúce dychové cvičenia Ženy poteší funkcia menštruačný kalendár Na jedno nabitie vydržia až 10 dní a podporujú rýchle nabíjanie, takže počas iba 5 minút na nabíjačke získate dosť energie na celý deň. Veľký farebný 1,64“ AMOLED displej má veľmi jemné rozlíšenie 456 × 280 px Sú vyh
Hodinky IGET active A6
Predám párkrát použité hodinky IGET active A6. Stav ako nové.
CARNEO  SLICKFIT+  SILVER
Predám hodinky CARNEO SLICKFIT+ SILVER, v TOP stave, ako nové. Hodinky majú kovový náramok na magnetické zapínanie. Boli max. 3x na ruke, žiadne škrabančeky, ani iné známky použitia. Kompletné, originál balenie ( krabica, manuál, nabíjacia stanica s káblom ). Pozn: Kúpil som ich manželke / 75r./ , ale nechce ich, nevie si na ne zvyknúť. Hodinky Carneo SlickFit+ SILVER v elegantnom čiernom prevedení disponujú LED IPS farebným displejom, ktorý je možné aktivovať jednoduchým otočením ruky. Sú vhodné pre každého, kto chce mať svoju aktivitu pod kontrolou. Idete behať, bicyklovať alebo plávať ? Žiaden problém, zvoľte konkrétny šport a poďme na to... Všetky dáta Vám následne zanalyzuje aplikácia Carneo Fit. Jeho súčasťou je batéria s výdržou 7 - 10 dní. Podľa certifikácie IP68 sú odolné voči prachu a vode vrátane ponorenia. Hodinky s podporou technológie Bluetooth 4.0 sú kompatibilné s operačným systémom iOS a Android. Parametre: • 8 športových režimov vrátane plávania • Meranie tepovej frekvencie, krvného tlaku a SPO2 • Krokomer a meranie vzdialenosti • Meranie spálených kalórií • Vodotesnosť podľa špecifikácie IP68 • Notifikácia a upozornenie na prichádzajúce volania či SMS, Facebook, Messenger, WhatsApp, Viber pod. • Monitor kvality spánku • Vhodné pre iOS aj ANDROID. Pôvodná cena: 69 EUR. Pošlem aj na dobierku.....+3,50 EUR.