bazár, predaj, inzercia, predám

Smarthodinky

Kategória: Inteligentné hodinky

Predam smarthodinky samsung fitE
Smarthodinky
Podobné inzeráty
Predam smarthodinky LG w110
Predam smarthodinky LG w110
Predám smarthodinky Polar Ignite 3
Ponúkam na predaj nové, iba rozbalené dámske smarthodinky Polar Ignite 3 v krásnej staroružovej farbe. Ponúkajú: -nádherný 1,28" AMOLED displej s rozlíšením 416×416 pixelov pokrytý odolným Gorilla Glass 3.0 -má 2x rýchlejší spracovanie procesov a 7x väčšiu internú pamät RAM (oproti Ignite 2) -má vylepšené snímanie tepovej frekvencie vďaka OHR technologii Precision Prime™, která má až 10 LED diod s rôznymi vlnovými dialkami pre hlbšie prenikanie svetla a 4 detektory svetla -Dvojfrekvenčné GPS pre mimoriadnu presnosť s podporou GPS, Glonass, Galileo a BeiDou -Hodinky vážia iba 35 gramov aj s remienkom -snímajú tepovú frekvenciu, mieru stresu aj dĺžku a kvalitu spánku -Prepojenie so smartfónom pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth 5.1 -Veľmi dlhá výdrž batérie až 5 dní pri nepretržitom meraní -viac ako 150 športových aktivít -odolnost proti vode WR30 -a veľa iného Bližia špecifikácia na: Kúpené v Amazone, komplet balenie, doklad o kúpe a záruka 2r. Cena 200€ plus dohoda
Predám nové smarthodinky Watch 8 Pro
Predám nové smarthodinky Watch 8 Pro. Kontaktné nabíjanie,nabíjačka je súčasťou balenia. Aplikácia pre Android aj iOS v českom jazyku tak ako aj menu hodiniek. Funkcia Bluetooth hovoru. Množstvo ďaľších funkcií.Veľké množstvo ciferníkov na bezplatné stiahnutie.Replika Apple Watch 7. Ďaľší popis vo fotkách.
Smart hodinky Smart band 6
Predám čisto nové smart hodinky Smarthodinky Smart band 6. Obsah balenia hodinky, naramok, nabijačka. Cena 7€. Možnosť zaslať na dobierku.
Smarthodinky CARNEO CUBE Gear+
Predám inteligentné hodiny CARNEO Gear+ CUBE black Smart hodinky v slovenčine, meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, vodotesnosť IP68, materiál puzdra: hliník Prepracovaná aplikácia CARNEO FIT a vdaka meraniu kalórií, krvného tlaku, tepu srdca a okysličenia krvi na prehľadnom IPS displeji vám hodinky s krokomerom Carneo Gear+ Cube so svojimi šiestimi športovými režimami ľahko pomôžu posunúť váš výkon. Na nabitie vydržia pracovať až 5 dní a mimoriadne odolná konštrukcia je garanciou toho, že s nimi môžete chodiť aj plávať. Prispôsobiť si ich vzhľad je pritom možné vďaka širokej ponuke ciferníkov. Atraktívny dizanj na štýl Apple iWatch. Kľúčové vlastnosti: Kompatibilita iOS, Android Materiál Hliník, Silikón Displeja 1,4"" Rozlíšenie displeja 240 x 240 Zvýšená odolnosť IP 68 prachu a vodeodolné Senzory Krokomer, Heart rate (Snímač srdcového tepu), Meranie krvného tlaku, Meranie spálených kalórií Bluetooth 5.0 Upozornenia z telefónu na volanie a SMS a aplikácii ako messenger, whatsapp... Meranie krvného tlaku, okysličenia krvi aj srdcového tepu 24 hodín denne 6 športových režimov vrátane plávania Veľký výber ciferníkov IP68 garantujúca odolnosť voči vode a prachu Výdrž na nabitie až 5 dní Presné meranie spánku Kompatibilné s Androidom a iOS Honidnky sú ako nové, v 100% stavem bez škrabančeka, kedže boli iba otestované. Balenie v krabici s hodinami je aj USB kábel. Cena 20eur osobne v LV, na dobierku posielam iba pri platbe poštovného 4e vopred na účet.
Samsung Galaxy Watch 42 mm/strieborne
Predám plne funkčné smarthodinky galaxy Watch 2.