bazár, predaj, inzercia, predám

SMARTWATCH HODINKY GLORY FIT P40 /BEST CENA/

Kategória: Inteligentné hodinky

Ponukame na predaj nove nepouzivane SMARTWATCH HODINKY GLORY FIT P40

- vratane nabijacky
- telo hodin ruzove zlato
Kvalitne prevedenie Smart hodin urcite niekomu posluzia a spravia radost
- predajna cena hodin cca 62€

SMARTWATCH GLORY FIT
HODINKY SLEEP STEP KMONITOR
Hodinky s 1,69-palcovým LCD displejom
Vodotesné hodinky s 24 športovými režimami
Váš osobný inteligentný asistent
Skvelá výdrž batérie a širšia kompatibilita
Inteligentné pripomienky
Váš štýl: Hodinky s 1,69-palcovým LCD displejom vám poskytnú vysoko kvalitný hmatový a vizuálny zážitok.
So 4 úrovňami jasu môžete nastaviť jas tak, aby bol displej jasný. inteligentné hodinky obsahujú veľa ciferníkov, z ktorých si môžete vybrať, môžete si tiež prispôsobiť ciferník tak, aby ukázal vašu osobnosť.
Tieto hodinky s monitorom srdcovej frekvencie môžu automaticky sledovať vašu srdcovú frekvenciu v reálnom čase a sledovať stav vášho spánku.
V aplikácii môžete získať komplexnú analýzu kvality spánku a zdravé informácie.
Sledovač aktivity obsahuje aj mnoho praktických nástrojov, ako je ovládač hudby, upomienka na sedenie, nastavenie jasu, vyhľadávač telefónu a ďalšie funkcie, ktoré uspokoja vaše každodenné potreby.
Naše bežecké hodinky podporujú 24 športových režimov, ako je chôdza, beh, bicyklovanie, joga a ďalšie. môžete zaznamenávať údaje o celodennej kondícii vrátane krokov, vzdialenosti a spálených kalórií.
Spĺňa vodný štandard ip67, môžete ho nosiť pri umývaní rúk, behaní v daždi. pre zdravie vašej pokožky musí byť páska suchá a čistá.
Prijímajte a čítajte správy (vrátane správ z Facebooku, Twitteru, Linky, Skype, WhatsApp, Cocotalk, Instagramu a Snapchatu) priamo do hodiniek a pripomínajte si ich prostredníctvom vibrácií.
Vďaka čomu vám už nikdy nič dôležité neunikne, keď nemáte pohodlný prístup k svojmu smartfónu. dokonca môžete zavesiť prichádzajúce hovory priamo zo športových hodiniek.
Dizajn s vysokou kapacitou a nízkou spotrebou pre dlhšiu životnosť.
Jedno plné nabitie (1-2 hodiny) podporuje 7 dní pracovného času a 20 dní pohotovostného režimu. Športové hodinky sú kompatibilné so smartfónmi ios 9.0, android 4.0.
SMARTWATCH HODINKY GLORY FIT P40 /BEST CENA/
Podobné inzeráty
Inteligentný náramok CT FIT Z12 /BEST CENA /
Ponukame na predaj nove hodinky plne funkcne Inteligentný náramok CT FIT Z12 Kvalitne spracovanie Inteligentnych hodin - predajna cena 47€/1ks - bateria bez problemu 7-10 dni/180mah/ - hlikove telo hodin kvalitne spracovanie Chytré hodinky Shirajo Z12 . Nositeľné sú fitness smartwatch s elegantným a športovým vzhľadom. Pozrite sa nižšie na podrobnosti o šikovných hodinkách Shirajo model Z12. Dizajn a zobrazenie Nositeľné oblečenie má obdĺžnikový dizajn tela má telo zo zliatiny zinku s lesklým povrchom. Má jediné fyzické tlačidlo na boku a ostro vyzerajúcu hranu. Na nosenie je pripojený športový silikónový remienok na hodinky s prackou z nerezovej ocele. Chytré hodinky Shirajo majú vďaka širokému telu a 1,54 palcový displej s rozlíšením 240 x 240 pixelov . Má plne dotykovú obrazovku s ostrými, orezanými obrázkami s predinštalovanými krásnymi ciferníkmi. Pokiaľ ide o senzory, inteligentné hodinky majú g-senzor, monitor srdcového tepu. Má to Bluetooth 4.0 kompatibilný s platformami Android a iOS. Chytré hodinky majú vďaka svojej batérii viacdennú výdrž batérie. Má 5-7 dní Podľa spoločnosti je nositeľná veľmi používateľsky prívetivé s intuitívnym užívateľským rozhraním, jasným a veľkým písmom a ponukami. Pokiaľ sa venujete športu, smartwatch má viac športov, vrátane športu je to beh, jazda na bicykli, horolezectvo, chôdza, bedminton, futbal, basketbal a stolný tenis.
Huawei Watch Fit Mini ZLATE /SUPER CENA/
Ponukame na predaj plne funkcne nepouzivane AMOLED Huawei Watch Fit Mini ZLATE /TIA-B39 - CENA PEVNA!!! Kvalitne spracovanie sportoych Inteligentnych hodin znackovych hodin Huawei /ORGINAL/ - vratane nabijacky - predajna cena cca 120€/NAY/ - ak je otazka staci zavolat rad zodpoviem - pri dokladnom skumani sa najde micro skrabanec pre ferovost to piseme do inzeratu/je to problem aj nafotit na funkcnost to nema ziadny vplyv/HODINKY SU AKO NOVE/bateria 100% kapacity zapnute ina na fotenie, na hodinkach nalepene od novoty folie - urcite niekomu spravia radost a posluzia Klasický obdĺžnikový dizajn hodiniek | 2-týždňová výdrž batérie 1 | Starostlivosť o zdravie žien Objavte skutočne štýlový spôsob sledovania svojho zdravia a kondície. HUAWEI WATCH FIT mini , ktorý kombinuje klasický obdĺžnikový vzhľad s výkonnými športovými režimami a zdravotnými funkciami, vám ponúka vhodnejší spôsob, ako dosiahnuť svoje ciele. osiahnite skutočnú eleganciu tvaru s klasickým obdĺžnikovým dizajnom HUAWEI WATCH FIT mini. Potešte sa uhladenými zaoblenými rohmi a hranami kovového puzdra jemne zlatej farby a dosiahnite nadčasovú krásu v inteligentných hodinkách. Každý prvok je navrhnutý s ohľadom na vkus a funkčnosť. Tenké, ale robustné výstupky vytvárajú prirodzene aerodynamický vzhľad, zatiaľ čo precízne navrhnutá korunka sa hladko integruje do celku pre ľahké ovládanie a jemnosť bez námahy. Zázrak pre vaše zmysly, 1,47-palcová dotyková obrazovka AMOLED FullView na HUAWEI WATCH FIT mini predstavuje vynikajúci displej. Vyberte si klasický číselný ciferník alebo si vyberte z 5 ďalších predinštalovaných ciferníkov, z ktorých každý vyhovuje rôznym spôsobom vášho života. Navyše si prezrite HUAWEI Watch Face Store 2 a vyberte si z viac ako 300 ďalších tvárí. Vďaka jemne zakrivenému dizajnu, ktorý sa vytvaruje podľa obrysov vášho zápästia, a ľahkému telu z hliníkovej zliatiny sa HUAWEI WATCH FIT mini hodia k tomu, akí ste a k tomu, ako sa pohybujete . Majte prehľadný kalendár svojho menštruačného cyklu s HUAWEI WATCH FIT mini. Dostávajte diskrétne a včasné pripomienky, kedy prichádza menštruácia – pre starostlivého a užitočného priateľa na vašom zápästí. Keď je saturácia krvi kyslíkom, SpO 2 , nízka, môže to spôsobiť únavu, stratu pamäti a dokonca poškodenie mozgu a srdca. Z týchto dôvodov sa budete chcieť uistiť, že vždy zostanete v bezpečnej zóne. HUAWEI WATCH FIT mini majú vstavaný detekčný systém SpO 2 , ktorý nepretržite monitoruje saturáciu vašej krvi kyslíkom. Ak klesne príliš nízko, hodinky zavibrujú, takže si môžete dopriať čas na dýchanie a obnovenie rovnováhy.
Inteligentné hodinky KOSPET GTO /BEST CENA/
Ponukame na predaj nove hodinky plne funkcne Inteligentný náramok KOSPET GTO /YFit/ Kvalitne spracovanie Inteligentnych hodin - predajna cena 49€/1ks - bateria bez problemu 7-10 dni/180mah/ - hlikove telo hodin kvalitne spracovanie Inteligentné hodinky KOSPET GTO, Fitness trackery s krvným kyslíkom, Monitor srdcového tepu a spánku Monitor aktivity, IP68 Vodotesné športové hodinky 1,4-palcové celodotykové inteligentné hodinky pre ženy aj muzov Prekonajte svoje očakávania】 Fitness hodinky s 1,4-palcovým veľkým plne dotykovým HD TFT farebným displejom ponúkajú vynikajúci vizuálny zážitok. Hladké telo zinkovej zliatiny so silným a odolným 2,5D sklom. 5 vstavaných ciferníkov a neobmedzený počet autonómnych ciferníkov, z ktorých si môžete vybrať. 【31 športových režimov】Tieto športové hodinky podporujú 31 cvičebných režimov, vrátane najpopulárnejších tréningov, horieť bez vracania. Fitness tracker hodinky vybavené senzormi, ktoré v kombinácii s pokročilými algoritmami poskytujú všetky metriky, ktoré potrebujete na sledovanie vášho tréningu. 【Vodotesnosť IP68 a výdrž batérie 15 dní】 Športové hodinky majú vodotesnosť IP68, fitness hodinky môžete nosiť pri umývaní rúk, plávaní (v bazéne alebo v plytčine), ale nepodporujú potápanie a plávanie v mori. Tieto inteligentné hodinky potrebujú iba 2 hodiny na nabitie energie, prinášajú vám viac ako 15 dní výdrže batérie s celodenným sledovaním aktivity. 【Monitorovanie srdcovej frekvencie a spánku】 Vysokovýkonné pohybové senzory 24 hodín automaticky monitorujú vašu srdcovú frekvenciu, vstavaná funkcia kyslíka v krvi a funkcia dychového tréningu môže sprevádzať vaše zdravie. Tieto fitness hodinky môžu tiež monitorovať kvalitu vášho spánku, presne zaznamenávať čas hlbokého a ľahkého spánku za noc a pripomínať vám, aby ste upravili svoje spánkové návyky. 【Širšia kompatibilita a vymeniteľné remienky】Fitness tracker hodinky sú kompatibilné s Androidom 5.1+ a IOS 9.0+
GARMIN Venu Black/Slate - GPS smartwatch hodinky
GARMIN Venu Black/Slate - GPS smartwatch hodinky - boli kupované 15.6.2020. Predám smartwatch hodinky Garmin Venu. Hodinky sú v 100% stave s novou nalepenou ochrannou fóliou. Cena nových bola 290€. Spolu s hodinkami predávam nabíjačku Tactical a dva náhradné úplne nové remienky kupované na Alze. Preferujem osobný odber. Dôvod predaja kúpa nových. FUNKCIE A VLASTNOSTI FUNKCIA PRE DÁTUM A ČAS GPS synchro. času Stopky (Chronograf) Alarm Automatický kalendár Čas východu/západu slnka Odpočítavacie stopky SENZORY Akcelerometer Barometer Gyroskop Kompas Krokomer Pulzný oximeter Srdcový tep Výškomer KOMUNIKAČNÉ TECHNOLÓGIE ANT+ Bluetooth GPS navigácia - Podporované navigačné systémy: Galileo, GLONASS, GPS | Režim zobrazenia na hodinkách: zobrazovanie trasy WiFi KONŠTRUKCIA Odolnosť proti vibráciám OSTATNÉ FUNKCIE Kontrola stavu batérie - Indikátor nabitia betérie Dotykový displej Meranie denných aktivít Osvetlenie Smart notifikácie V češtine V slovenčine Alarm na neaktivitu Monitoring spánku Monitoring stresu Odhad hodnoty VO2 Vibračné upozornenie Výpočet spotreby kalórií Platba hodinkami (NFC) Prehrávač hudby
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Čierne /SUPER CENA/
Ponukame na predaj Nepouzivane plne funkcne Chytré Smart hodinkyXiaomi Redmi Watch 2 Lite Čierne /NOVE/ Kvalitne spracovanie sportoych Inteligentnych hodin Xiaomi - cierne - vratane nabijacky - ak je otazka staci zavolat rad zodpoviem Elegantné smart hodinky s úplne dotykovým 1,55-palcovým TFT displejom Pripravte sa na nové smart hodinky od Xiaomi s obdĺžnikovým a ľahko zaobleným displejom, ktorého pomer obrazovky k telu narástol ešte o celých 10 % – oproti jeho predchodcovi. Dotykový displej hodiniek vyniká 1,55“ uhlopriečkou s rozlíšením 360 × 320. Listovanie v menu, čítanie správ a mnoho ďalšieho tak bude svižné a pohodlné. Ciferník smartwatch Xiaomi Redmi Watch 2 Lite si môžete upraviť zvolením si z viac ako 100 rôznych motívov. Hodinky boli navrhnuté s ohľadom na pohodlie používateľa – ľahké vyhotovenie a dobre priliehajúci remienok spríjemnia nosenie, zatiaľ čo vďaka až desaťdňovej práci na jedno nabitie nemusíte neustále myslieť na nabíjanie. Inteligentné hodinky Xiaomi Redmi Watch 2 Lite budú neustále monitorovať vašu pulzovú frekvenciu a celkovú aktivitu. Na presnejšie meranie si môžete zvoliť niektorý z prednastavených športových režimov. Po spárovaní hodiniek s telefónom pomocou Bluetooth budete dostávať notifikácie z aplikácií, alebo sa môžete pozrieť na predpoveď počasia. V hodinkách sa nachádza čipová sústava s podporou satelitných systémov GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou na presné meranie vašich výkonov. Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Blue Dotykový 1,55-palcový TFT HD displej (360 × 320 px) Zabudovaná GPS s podporou systémov GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou K dispozícii budete mať viac ako 100 motívov ciferníkov Dotykové hodinky Xiaomi Redmi Watch disponujú batériou s až desaťdňovou kapacitou na jediné nabitie Remienok hodiniek dobre drží na ruke aj pri vysokej aktivite a zaručuje dostatočné pohodlie naprieč celým dňom O prepojenie so smartfónom sa postará technológia Bluetooth Sledovanie predpovede počasia na displeji hodiniek Po spárovaní s vaším zariadením môžete ovládať prehrávanie hudby v telefóne Smart hodinky Xiaomi Redmi Watch 2 Lite vás budú upozorňovať na nečinnosť a viesť vás k aktivite Notifikácie z aplikácií a na prichádzajúce hovory Inteligentné hodinky merajú kvalitu a dĺžku spánku, nastaviť si môžete budík, alebo zapnúť režim nerušiť Zabudovaná funkcia stopiek Po spárovaní môžete pomocou smartwatch nájsť váš mobilný telefón
Damske INTELIGENTNÉ HODINKY B36 /BEST CENA/
Ponukame na predaj nove DAMSKE ŠPORTOVÉ INTELIGENTNÉ HODINKY B36 LADY SMART/Hband/ Kvalitne spracovanie Inteligentnych damskych hodin - svetlo fialova - hodinky sa predavaju cca 42,60€ - vratane nabijacky - celo hlikove kvalitne spracovanie - na LCD stale od novoty nalepena folia - ak je otazka staci zavolat radi zodpovieme BOZLUN B36 Smartwatch Women"'s odhaľuje poznatky o vašom tele a vašej kondícii, pretože čím lepšie sa poznáte, tým lepší môžete byť. Čím viac budete nosiť inteligentné hodinky B36, tým viac sa dozviete o sebe a svojich cvičeniach, aby ste mohli začať robiť zmeny, na ktorých záleží. 1,04-palcová farebná obrazovka: Inteligentné hodinky majú farebnú dotykovú obrazovku IPS, ktorú je možné jasne vidieť v jasnom svetle Vodotesnosť: Inteligentné hodinky B36 sú vodotesné IP68 a možno ich nosiť v sprche Odolný a ľahký dizajn: Inteligentné hodinky B36 sú pohodlné a odolné vďaka hliníku leteckého priemyslu, hladkému puzdru a ultraľahkej hmotnosti 31 g. 7-dňová batéria: Viacdňová výdrž batérie vám poskytne prehľad a inšpiráciu vo dne iv noci. Monitor srdcového tepu a spánku: 1,04-palcová farebná obrazovka s vysokým rozlíšením, nepretržité monitorovanie srdcového tepu 24 hodín, počítanie krokov, vzdialenosť, spotreba kalórií, čas cvičenia, pulzová frekvencia automaticky monitoruje stav spánku. Inteligentné hodinky B36 vám pomôžu automaticky a nepretržite sledovať váš okamžitý srdcový tep. Pomáha tiež sledovať čas, ktorý strávite spánkom, ako aj kvalitu spánku, čo vám pomáha prispôsobiť sa lepšiemu a zdravšiemu životnému štýlu. Upozornenia:Prijímajte prichádzajúce telefónne hovory, SMS správy a e-maily s textom, ako aj upozornenia z Facebooku, Twitteru, LinkedIn, Snap, WeChat, QQ, WhatsApp, line, LinkedIn, Instagram a ďalších mobilných aplikácií bez toho, aby vám unikli nejaké dôležité správy Funkcie pre ženy: Jedinečné pripomenutie fyziologického obdobia, menštruačné obdobie, bezpečné obdobie, obdobie ovulácie, deň vajíčok, fyziologický stav na prvý pohľad. Pomôžte zaznamenať menštruačný cyklus ženy a zobrazí sa iba vtedy, ak bolo pohlavie nastavené ako ženské. Každá fáza menštruačného cyklu sa zobrazí na obrazovke sledovača s rôznymi ikonami, ktoré možno v aplikácii zapnúť alebo vypnúť.