bazár, predaj, inzercia, predám

Smok IPX 80

Kategória: Ostatné drobné

-Predám úplne novy, raz použitý vaporizer Smok IPX 80
-na cene je možne sa dohodnut
Smok IPX 80
Podobné inzeráty
Predam VAPORIZER SMOK MAG 225w TC
Predam VAPORIZER SMOK MAG 225w TC malo puzivany bez skrabancov. Dokupena skoro nova sada baterii a extra nabijacka GOLISI L2 Compact Mini Charger. K tomu aj novy nahradny atomizer. Vytvara bohaty dym s dobrou chutou. Povodna cena dokopy 90e
Predám elektronické cigareti
Predám 3 elektronické cigarety 1. Smok Vape Pen Plus (chýba sklíčko) 2. Smok Vape Pen 22 (Chýba žhavič) 3. Vaporesso GTX (Nič nechýba) 1. 18,- 2. 15,- 3. 20,- Ak by mal dakto záujem o všetky 3 Tak by to bolo 45,- (+liqidya baza zadarmo)
Smok Morph 2 kit
Predám Elektronickú cigaretu Smok na tzv. Vapovanie. Komplet celé príslušenstvo aj na údržbu, aj s náplňou. Vyskúšané.
SMOK Infinix Vape Pod systém
Predám túto veľmi krátko používanú elektronickú cigaretu SMOK Inifnix. Jedná sa o tzv.POD systém, meníte len cartridge, do ktorých nalievate náplň. Cena 13€ Osobný odber v BA, prípadne pošlem poštou. Viac info do e-mailu, t.č. je vymyslené
Smok Veneno Kit (vape)
Predam tuto vape znacky Smok (Veneno Kit). Z vape sa tahalo iba zopar krat na skusku ci funguje atomizer tak ako ma. Zostalo v nej este trochu liquidu (lesne plody beznikotinove..) aby pri nehode sa nespalila vata. Vape je komplet vycistena, vydezinfikovana a nastavena staci uz len zapnut a tahat. Je nastavena tak, aby robila oblaky dymu, cize je vhodna na vape triky alebo aj na bezne pouzivanie. Balenie je komplet aj s navodom, nabijackou, novym sklickom, baterkami, novym atomizerom a tesniacimi gumickami roznej farby. Podsvietenie sa da nastavit podla vkusu v nastaveniach taktiez ako teplota, watt, dlzka potahou atd.. Mam k wape aj liquidy lesne plody, su bez nikotinu, da sa dohodnut keby mate o ne zaujem.
Vaporizer SMOK RPM5 PRO
Predám takmer nepoužívaný vaporizer. Zabalený v original krabičke. Len raz naplneny. Ako nový. Rozmery: 129,4mm x 31,2mm x 29,5mm Objem: 6,5ml Nastaviteľný výkon: 5W-80W Výstupné napätie: 0,8V-4V Podporované režimy: VW Podporovaný odpor: 0,15Ω-2,5Ω Batéria: 18650 (aspoň 20A) – nie je súčasťou balenia Nabíjanie: USB-C port (5V/1,4A)