bazár, predaj, inzercia, predám

Smrekovy sirup

Kategória: Zdravie a krása

Tento sirup je hotový prírodný zázrak pre váš organizmus.
Obsahuje veľa vitamínu C je pre vaše telo veľký pomocník.
Je vhodný pre všetky vekové kategórie od 1roka.

Obsiahnutá silica zmierňuje a potláča príznaky nachladenia, uľavuje pri kašli a nádche, ale dokonca aj zmierňuje reumu, či bolesti svalov.
- pomáha pri chronickom kašli (aj dráždivý prieduškový a suchý pľúcny kašeľ)
- pri angíne
- pri slabej imunite
- uľahčuje vykašliavanie
- rozpúšťa hlieny v hrdle
- uvoľňuje dýchacie cesty
- má protizápalové a dezinfekčné účinky
- zmierňuje bolesti svalov
- dokáže uľaviť aj pri migréne

250 ml

Sirup je robený za studena, prekladany.

Prosím kontaktovať len cez email.
Smrekovy sirup
Podobné inzeráty
Tinktúry a Sirupy
Tinktúry Echinacea, Kapucinka, Horec, Medvedí cesnak, Kotvičník, Kostihoj, Propolis, ženská, Lipová, Ginková, Nechtíková, Šalviová tinktúra, Sirup borovicovo-smrekový, v obmedmedzenom mnozstve skorocelový sirup -Tinktúra Echinacea purpurea - top bylina je výborná na imunitu, pri liecbe a prevencii proti vírusovým- chrípkovým a bakteriálnym ochoreniam popis viď v obrázkoch. -Tinktúra Kapucínka väčšia -top bylina na imunitu, má antibiotické a antivirologické účinky, ďalej lieči močový mechúr popis viď v obrázkoch, vhodná aj pre deti -Tinktúra Ženská - na všetky druhy ženských problémov (podporuje plodnosť, pomáha liečiť cysty, zápaly....) -Tinktúra Kotvičník zemný - afrodiziakum, významná pre liečbu a podporu plodnosti, potencie, liečba prostaty u mužov... popis viď v obrázkoch. -Tinktúra Horec - podpora sekrécie, ochrana pečeňových buniek, podpora sekrécie žalúdka a zlepšenie trávenia, zvýšená chuť do jedla, zníženie plynatosti po jedle Sirup na kašeľ borovicovo-smrekový - lieči kašeľ, podporuje imunitu, vhodný aj pre deti. Rastliny pestované v podtatranskej oblasti. Tinktúra 50ml - 4€ Tinktúra Horec na žalúdok a Propolis 50ml - 6€ Sirup Borovicovo-smrekový a Skorocelový 100ml 6€ Info v sprave, dorucenie vramci popradu bez € inak posielam podla cennika slovenskej posty: Pošta - Doporučene (platba vopred na bankový účet): do 500g 2,50€; do 1000g 3,50€; do 2kg 4€   2. Pošta - Dobierka (iba po zaplateni postovneho na ucet, zvysok platba pri prevzatí): do 500g do 2kg - 5,20€ Inzerát platný do zmazania..
Šípkový sirup -  na IMUNITU  - vhodný pre deti od 1r
Prírodný šípkový sirup - NA IMUNITU, vyrábaný z čerstvých produktov. Extra silný koncentrát, slúži ako doplnok stravy pri nachladnutí, alebo ako prevencia a posilnenie organizmu. Šípky sú plné vitamínu C ale aj ďalších vitamínov, minerálnych látok, vlákniny a sacharidov pričom všetky tieto látky zlepšujú imunitný systém, trávenie, odvodnenie, detoxikáciu organizmu a zlepšujú jeho celkovú rovnováhu. So šípkovým sirupom ľahko vytvoríte osviežujúci studený nápoj s vodou. Vhodný je tiež ako teplý nápoj, alebo sladidlo. Sirup má vysoký podiel ovocnej zložky. Pri výrobe sirupu boli použité celé čerstvé plody šípok čo zaručuje vysoký obsah vitamínu C. Sirup neobsahuje konzervanty ani umelé farbivá. Zloženie: prírodné sladidlo stévia, voda, čerstvé plody ruže šípovej, citrónová šťava. BEZ: - lepku - gmo - umelých farbív - umelých sladidiel - chémie - alergénov 50ml/2,50€ 100ml/3,50 200ml/5,90€ 250ml/6,50€ Kontaktujte ma mailom. Ďakujem
Prírodný Tymiánový sirup - na kašeľ a vykašliavanie
Prírodný tymiánový sirup - bojovník pri kašli a pomocník pri vykašliavaní. Tymián je považovaný za jedno z najúčinnejších prírodních antibiotík. Uplatňuje sa preto pri ľahších chorobách horných ciest dýchacích z nachladenia, ale aj pri liečbe chronických kašľov,... Rovnako pomáha liečiť čierny kašeľ, astmu, bronchitídu alebo angínu. Je účinný na plesne, baktérie a črevné parazity. Tymián blahodárne pôsobí pri zápale tráviacej sústavy, uľahčuje trávenie, stimuluje produkciu bielych krviniek a tak zvyšuje odolnosť organizmu. Pri prechladnutí, keď začínajú zatekať hlieny, nastupuje kašeľ. Vtedy treba začať vykašliavať. Presne na tieto prípady je tu tymián - bylinka s veľmi výraznou vôňou. Návod na použitie: Tento sirup sa môže dávkovať dvojako. Buď sa zriedi s vodou a máme sirupovú vodu, alebo ho môžeme užívať ako prírodnú medicínu. Tento sirup zaberá určite. Leták s dávkovaním posielam k tovaru. Zloženie: prírodné sladidlo stévia, voda, tymián, citrón. Skladovanie: v suchu a tme. Po otvorení uchovávajte v chlade. Usadenina na spodu nie je závada, pred použitím pretrepať. Balenie: 250ml/4,20€ 500ml/7,50€ 750ml/10,90€ Kontaktujte ma mailom. Ďakujem
Bazovy Sirup
Ponukam na predaj Bazovy Sirup ma vyraznu bazovu aromu .Baza bola zbierana v lese kde sa nepostrekuje. Sirup je vyrobeny iba s prirodnych produktov filtrovany (ziadne kaly) a zapasterizovany podla tradicnej receptury. Mam ho naplney vo flasiach od alkoholu 1L a 0,7L. Cena 1L flase 6 EUR Cena 0,7 flase 5 EUR Lokalita dubova pri modre Viem aj zabezpecit dopravu do Pezinka cena 5EUR doprava.
TATRANSKÝ sirup
TATRANSKÝ sirup. Obsahuje podbeľ, prvosienku, pľúcnik lekársky zbieraný v podtatranských oblastiach. Pomáha pri vykašliavaní, prechladnutí, podporuje imunitu. Dávkovanie: pri akútnej infekcii dýchacích ciest, prechladnutí užívajte 1 čajovú lyžičku sirupu 3x denne. V rámci prevencie užívajte každé ráno jednu čajovú lyžičku po dobu dvoch týždňov. Po dvojtýždňovej pauze môžete kúru na podporu imunity zopakovať. Vhodný od 3 rokov. Sirup je sterilizovaný. Po otvorení uchovávajte v chladničke min.4 týždne. 250ml balenie 4€, 500ml 6€, 1l balenie 10€.
Sirup zo SMREKOVÝCH VÝHONKOV
Sirup zo SMREKOVÝCH VÝHONKOV. Uľahčuje vykašľávanie, zmierňuje bolesti svalov a končatín. Vďaka veľkému množstvu vitamínu C posiľňuje imunitu a pôsobí preventívne voči nachladeniu. Taktiež je vhodný na chronický kašeľ. Dávkovanie: pri akútnej infekcii dýchacích ciest, prechladnutí užívajte 1 čajovú lyžičku sirupu štyrikrát denne. V rámci prevencie užívajte každé ráno jednu čajovú lyžičku po dobu dvoch týždňov. Po dvojtýždňovej pauze môžete kúru na podporu imunity zopakovať. Vhodný od 3 rokov. Sirup je sterilizovaný. Po otvorení uchovávajte v chladničke min.4 týždne. 250ml balenie 4€, 500ml 6€, 1l balenie 10€.