bazár, predaj, inzercia, predám

Smrteľne slávni - Ben Elton

Kategória: Beletria

Autor: Ben Elton
Originálny názov: Dead Famous;
Rozmer knižky: 130×210 mm;
Počet strán: 308;
Hmotnosť: 345 g;
Rok vydania: 2003;
Väzba: pevná väzba s prebalom;
Jazyk: slovenský;
Vydavateľstvo: Slovart;
Stav knižky: výborný;
"Jeden dom. Desať súťažiacich. Tridsať kamier. Štyridsať mikrofónov. Prežije len jeden." Toto je slogan televízneho programu Domáce väzenie.
Vtipná, dynamická paródia spisovateľa Bena Eltona na tzv. reality show, na seriály, v ktorých uzavretú skupinu ľudí dňom i nocou neúprosne špehujú desiatky kamier a mikrofónov, spred ktorých niet úniku.
Napriek ustavičnej kontrole sa stane vražda. Ako sa to mohlo stať? Ako to, že nikto nič nepočul a nevidel? A koho to vlastne zabili?
Smrteľne slávni - Ben Elton
Podobné inzeráty
Rôzne knihy
Iva N. Kefforts - Mafia udrela - 3,- EUR Ivana Havranová - Premierova mila - 2,- EUR Ivana Havranová - Oligarcha - 2,- EUR Ivana Havranová - Herečka - 2,- EUR Ben Elton - Smrteľne slavni - 2,50 EUR Denisa Fulmeková - Štrikovaní frajeri - 2,5 EUR Majo Kluvanec - Semester zakomplexovaneho sviniara - 2,- EUR Bea Bazalová - Šepkanie anjelov - 2,- EUR Agi Jankulakova - Zverokruh (2ks) - spolu 3,- EUR. Evita Urbanikova - V lete ti poviem ako sa mam - 3,- EUR Hana Lasicova - Sluzka - 2,- EUR Adriana Machačová - Žena vplyvného muža - 2,50 EUR Eva Dedinska - Dve tváre dvoch mužov - 2,50 EUR Tatiana Čupeková - Nájdem si ťa v Ríme - 1,5 EUR (horší stav) Eva Urbaníková - Za facku - 1,50 EUR (horší stav) Eva Urbaníková - Príliš osobná známosť - 2,- (horší stav) Timea Keresztenyiova - Sama mama - 2,- EUR Martina Monošová - Zlodeji bozkov - 2,50 EUR Múdra kniha - 3,- EUR Obrazkovy slovnik - 3,50 EUR Atlas dinosaurov - 5,- EUR Burka na mori - 3,- EUR Hrava biblia - 4,- EUR Princ Paris (spolu 3 ks) - 6,- Rekordy zeme - 2,- Prirucka zlej matky - 3,- Jackie Collinsova - Svet je plny..(2ks) - 4,- EUR Adriana Kristofikova - Ked utiect tak s tebou - 3,- EUR Sona Bulbeck - Vrazdy v Arabii - 3,- EUR Zuzka Šulajova - Dzinsový denník 4 - 3,- EUR Lietadla skladacky - 4,- EUR Guy de Maupassant - Milačik - 2,- EUR Kelly Rimmerova - Spoznal som ťa bosu - 2,50 ERU Pusinky - 2,- EUR zvyšné knižky z Emy, Plusky - 1,- EUR / ks Pri kupe viacerych kniziek, dohoda mozna.
knihy kus 1€ (1)
Na predaj rôzne knihy.Kus 1€, prípadné poškodenia v zozname nižšie (ak nie je nič uvedené, nemá závady), môžem poslať aj bližšie foto. Najlepšie odber viacerých kusov. Pošlem aj po kuse, ale až keď sa mi nazbiera viacero balíčkov. Úhrada na účet, dobierka nie. Možný odber v Bratislave na Grosslingova alebo pri Patrónke. 1€ kus: Patricia Shawová – Hľadači opálov Nora Robertsová / J.D. Robb – Smrtiaca sláva Nora Robertsová / J.D. Robb –Smrtiaca nesmrteľnosť Nora Robertsová / J.D. Robb – Smrtiaca nahota Donna Leonová – Pokojný spánok Joy Fieldingová – Uteč, Jane Sidney Sheldon – Hviezdy svietia dolu Javier Sierra – Tajomné posolstvo Charles Dickens - Nadějné vyhlídky (CZ) Agatha Christieová - Vlastní životopis (CZ) Javier Sierra – Templárske brány Ján Johanides - Súkromie (meno v knihe, trochu lepený prebal) Anna Lackovičová – Modlitba k sv. Imidžovi Joy Fieldingová - Potok tieňov Mathew Reilly - Chrám (CZ) Danielle Steel – Cesta domov Danielle Steel – Príď, láska, k nám Danielle Steel – Správa z namu Alyson Noel – Vezmi ma na mesiac Paul Tremblay – Hlava plná duchov Louis L’amour – Poklad v zálive Sergej Utčenko – Caesar Massimo Grillandi - Lucrezia Borgiová Jožo Nižnánsky - Studňa lásky Karel Čapek – Povídky z jedné kapsy (bez prebalu, trochu ošúchaná väzba, zatreté meno) Karel Čapek – Povídky z druhé kapsy (zatreté meno) Karel Čapek – Život a dílo skladatele Foltýna (bez prebalu, trochu ošúchaná väzba, zatreté meno) Jodi Picoultová - Desiaty kruh Claire Kendalová - Kniha o tebe (trochu ošúchaný prebal) Elizabeth Gilbertová – Presvedčenie (trochu natrhnutý prebal) Ben Elton - Smrteľne slávni Fred Vargas – Uteč rýchlo a ďaleko Donna Leonová – Smrť v cudzine Tom Egeland - Strážci úmluvy (ošúchaná väzba) Mathew Pearl – Danteho klub John Grisham – Calico Joe Sheila O'Flanaganová - Náhle sama Pchu-i – Byl jsem posledním císařem čínským Eoin Colfer - Detektív polmesiac (zatreté meno) Steven Hall - Žralok M. Klímová - Fügnerová - Naše dieťa (1973) – 2€ John Steinbeck - Na východ od ráje (CZ, trochu ošúchaný a natrhnutý prebal) Alberto Moravia - Horalka (CZ) Henri Perruchot – Cézanne – 2€ R. Daumann – Štyri šípy čejenov (ošúchaná väzba) A teraz túto – ľudové piesne Oscar Wilde - Balada o žalári v Readingu -(bez prebalu, odratá väzba) Anna Černochová – Povesti a príbehy z Považia: Krajina návratov Anna Černochová – Povesti a príbehy z Považia: Tajomný kočiš Ivan Bogdanov – Avicenna Pavol Ušák Oliva - Bozk pozná smútok úst... (vyzerá, že chýba jedna úvodná strana s názvom knihy) Ján Juríček – Ľudovít Štúr
Napínavé aj vtipné knihy v perfektnom stave
Ian McEwan: Solar – zachráni renomovaný vedec svet pred environmentálnou katastrofou? (272 strán, pevná väzba) – 4 eurá Maxim E. Matkin: Nie na ústa – Chceli by ste nájsť lásku na internete? Alebo sa cez esemesky dostať k niekomu do postele? Potrebujete napísať list s prosbou o odpustenie? Vymyslieť žiadosť o ruku? Neviete ako? Je tu človek, ktorý to urobí za vás. (165 strán, pevná väzba) – 4 eurá Fred Vargas: Muž naruby – detektívny príbeh s mysterióznou zápletkou týkajúcou sa vlkolakov (240 strán, pevná väzba) – 3 eurá Ben Elton: Popcorn – Britský komik a scenárista v satirickom románe odhaľuje nelichotivé zákulisie hollywoodskeho filmového prostredia (256 strán, pevná väzba) – 3 eurá Becky Albertalli: Ja, Simon – Simon je gay, ale vie to o ňom len Blue, s ktorým si mailuje. Chodia do tej istej školy, ale svoju pravú identitu nepoznajú. Potom sa jeden z mailov dostane do nesprávnych rúk a Simonov svet je zrazu hore nohami. (296 strán, brožovaná väzba) – 5 eur Jandy Nelson: Dám ti aj slnko – Dvojčatá Jude a Noe znamenajú jeden pre druhého všetko. Keď majú trinásť, Jude príde na to, že je krásna a Noe, že je gej. Až keď sa jeden druhému odcudzia, uvedomia si, že každý z nich tvorí len polovicu príbehu, a keby si k sebe našli cestu, dokázali by poskladať svoj svet dokopy, získali by druhú šancu na šťastný život. (352 strán, pevná väzba) – 5 eur Pavel Krusanov: Uhryznutie anjela – Román vytvára svojskú realitu na konci dvadsiateho storočia, v ktorom sa niektoré historické udalosti vyvinuli inak, ako ich poznáme. V centre príbehu stojí Ivan Nečiňanov, vtelenie Antikrista na zemi, ktorý využíva na upevnenie svojej vlády v zjednotenom impériu démonické sily. Apokalypsa sa môže začať... (270 strán, pevná väzba) – 4 eurá Mario Puzo: Blázni zomierajú - Príbeh začínajúceho spisovateľa, žijúceho v New Yorku, ktorý odíde do Las Vegas, aby prekonal tvorivú krízu. V kasíne spoznáva dvoch veľkých priateľov, ktorý ovplyvnia jeho osud práve tak ako slávny spisovateľ Osano, známy nespútaným životom. (518 strán, pevná väzba) - 4 eurá Harry Mulisch: Objavenie neba - Hlavné postavy rozsiahleho románu, jazykovedec a politický aktivista Onno Quist, astronóm a sukničkár Max Delius a ich spoločná priateľka Anna, ktorá strávi mnoho rokov v kóme, sa stávajú nedobrovoľnou súčasťou veľkého kozmického plánu zatratenia skazeného sveta. (848 strán, pevná väzba) - 8 eur Hana Zelinová: Alžbetin dvor - Pohnuté osudy rodu Fabiciovcov (464 strán, pevná väzba) - 6 eur Jožo Nižnánsky: Dobrodružstvá Mórica Beňovského - Dobrodruh Beňovský sa dostal z vyhnanstva na Kamčatke a stal sa kráľom Madagaskaru (590 strán, pevná väzba) - 8 eur Knihy sú v perfektnom stave, ako nové. Pri posielaní poštou sa k cene pripočítava 2,50 eur (platba vopred na účet, posielam doporučene). Pri odbere troch a viac kníh z mojej ponuky poštovné neúčtujem.
Med a blen - Tahar Ben Jelloun
Predam knihu Med a blen - Tahar Ben Jelloun. Kniha ako nova.
Knihy-rôzne žánre
Predám nasledovné romány:knihy vo výbornom stave, ako nové: 1.,Forsytovská sága-John Galsworthy-1988-Autor rozvíja osudy jednotlivých členov tejto konzervatívnej a majetnej rodiny. Kniha o láske, medziľudských vzťahoch a spoločenských pomeroch, ktoré sa zároveň s dobou menia. 2.,Angelika markíza anjelov-Anne a Serge Golon-1990. Historický dobrodružný román o búrlivom živote mladej a nespútanej šľachtičnej na pozadí dramatických událostí Francie 17. stoloročia. Kniha bola úspešne sfilmovaná 3.,Hrbáč čiže malý parížan-Féval Paul 1970-Historicko-dobrodružný román. Dej sa odohráva v časoch Ľudovíta XIV. Hlavným hrdinom je Henrich de Lagardére, ktorý sa jednej noci roku 1699 má v zákope hradu Caylus stretnúť v súboji s vojvodom de Nevers, no namiesto toho bojujú bok po boku proti nepriateľom. Vojvodu smrteľne zrania a ten zverí život svojej malej dcéry Aurory do rúk Henricha, ktorý uteká aby jej zachránil život a pomstil smrť jej otca.Napokon za dramatických okolností pomstil vojvodu a získal ruku krásnej Aurory... 4.,Babylon I. a II. -Margita Figuli-1973-historický román o rozpade chaldejskej ríše. Predám ako celok-3€ za obidva diely. 4.,Večná Ambra I. a II.diel-Katheleen Winsorová-VYD 1969-historický román z čias občianskej vojny v Anglicku v 17. storočí, aj po ukončení hrôzovlády Olivera Cromwella. Príbeh opisuje osudy silnej ženy, ktorá hľadala svoje miesto pre život počas ťažkých vojnových čias i počas trvania politických intríg. Cena za kus je 2€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Smrteľné stroje- Philip Reeve
Nepoškodena, na cene sa môžeme dohodnúť pri kúpe viacerých (pozrite moje ďalšie inzeráty).