bazár, predaj, inzercia, predám

Sneakersy Tommy HILFIGER biele č.38 úplne nové

Kategória: Topánky, obuv

Predám úplne nové sneakersy zn.Tommy Hilfiger, biele, vysokokvalit.látka, č.38, faktúru mám, nesadli mi bohužiaľ, nechcela som posielať späť (cez internt.kúpené).Predajná cena po mojej zľave je 48 Eur.(boli v zľave z 90 Eur pôvodne)Osobný odber v NR. Ak poslať + poštovné -platba vopred na účet-pošlem klasicky doporučne alebo ako dobierka na účet.Volať,e-mail, NIE SMS prosím
Sneakersy Tommy HILFIGER biele č.38 úplne nové
Podobné inzeráty
TOMMY HILFIGER-TOMMY JEANS
Predam uplne nove Sneakersy TOMMY JEANS Ani 1x obute Velmi pohodlne, odpruzena stielka Tmavo modre Znak Tommy Hilfiger na boku Cena nových bola 80 € Teraz 35 € Veľkosť 44 !!!
Dámske sneakersy Tommy Hilfiger
Predám málo nosené, minulý rok kúpené čierne dámske sneakersy Tommy Hilfiger. Veľkosť: 41 + poštovné
SNEAKERSY PEPE JEANS
Predám kožené sneakersy, farba: biela, značka: Pepe Jeans, veľkosť: č.40. Sneakersy sú originál. Obuté len jedenkrát, ako nové. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím Vás e-mailom.
Dámske sneakersy Igi&co veľ. 39
Dámske sneakersy Igi&co veľ. 39 - 18.3. - 18:42 Predám dámske nosené sneakersy zn. Igi&co, materiał kozą, goratexová úprava, vhodné aj do dažďa. pohodlná platforma, dĺžka vnútornej stielky 25 cm, farba béžová/zlatá. Mám viac tenisiek posúvam ďalej. Bežné známky nosenia. Cena 10 eur + pošta. Zasielam aj na dobierku.
Poltopánky TOMMY HILFIGER
Predám nové, nenosené pánske poltopánky Tommy Hilfiger, veľkosť 43
Dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Predám dámske espadrilky zn. Tommy Hilfiger na platforme, zapínanie na sponu. Obuté párkrát (asi 3x-max 4x na chvíľku). Vhodné na jar-leto. Všetky detaily k topánkam nájdete aj na stránke: Veľkosť 39, kúpené v Rakúsku za 90€. Cema 25€.