bazár, predaj, inzercia, predám

Softshell bunda CMP

Kategória: Športové oblečenie

Softshellova bunda zn.CMP bez rukávov vo výbornom stave. Z vnútornej strany flis. Odolná voči vetru a dažďu. Veľkosť 164
Softshell bunda CMP
Podobné inzeráty
LYŽIARSKA BUNDA CMP (N950 BLUE) DÁMSKA
Bunda CMP 30W0606 W (N950 blue) Dámska Predám málo nosenú bundu veľkosť 142 - 36 - XS. Dámska lyžiarska bunda CMP WOMAN JACKET ponúka vďaka 4 smerovému stretch materiálu komfortnejšie nosenie a slobodu pohybu pri športe. Výhodou je odopínacia kapucňa, regulácia rukávov, snežný pás, sťahovanie spodného lemu, nechýba ani dve bočné vrecká na zips a vrecko na skipass.
Second Hand - Pánsky športový kabát ADIDAS Softshell
Predavam panske/chlapcenske rifle a kabaty, pre zobrazenie celej ponuky prosim kliknite na moje meno na konci inzeratu Prievzdusny kabat ADIDAS s technologiou softshell. Vhodny na túry, prechadzky, rekreacny sport. Tento kabat predavam ako pouzity (second hand)!! Vypratý, bez závad, používaný počas jednej letnej sezóny Velkost: EU - M Rozmery: Dlzka od ramena k ramenu: 48cm Celkova dlzka: 64cm Dlzka rukavu: 63cm Material: Softshell (prievzdusny, nevhodny do dazda) Farba: biela + jemna kombinacia zelenej a modrej Cena: 15€ Osobný odber nie je možný, cena je 15€ vrátane poštovného, a balného! Požadujem platbu vopred na účet, neposielam na dobierku. Kontakt: darina.molnarova(zavinac) Tel.cislo vymyslene
Predám pánske softshell nohavice Skogstad Larstinden veľ L
Predám pánske softshell nohavice Skogstad Larstinden veľ L. Ide o turistické nohavice vyrobené z priedušnej (Softshell) textílie. Sú elastické a pohodlné aj vďaka tvarovaným kolenám, ktoré oceníte pri lezení, turistike alebo iných pohybovo náročných aktivitách ( viď info na tejto stránke ) Boli nosené cca 2x. Dôvod predaja - veľkosť mi už nevyhovuje. Cena 40€ Preferujem osobný odber v Košiciach. V prípade zaslania do iného mesta, posielam to cez Packeta, kde je poplatok 4,60€.
Detská lyžiarska bunda zn. CMP veľkosť 140
Predám detskú lyžiarsku bundu značky CMP veľkosť 140 s odopínateľnou kapucňou a vreckom na rukáve pre skipas. Bunda je veľmi pekná ako nová, používaná len na lyžovačku. Cena novej bundy bola 105€, teraz je za 50€.
Softshell bunda
Softshell dámska bunda Authority. Bez poškodení, krásna biela, bez fľašku, nenosené
ETAPE softshell komplet na bežky, beh (bunda a nohavice)
Predám 2x použitý komplet zimný na bežky alebo beh. Bunda XL a nohavice XL. Sú mi veľke. Jedná sa o podobné produkty ako tieto.Material softshell s Air plus membrane a thermofit. Akurát nohavice sú obtiahnuté bez šnúrky na páse so stahujucou gumou na páse. Cena bundy 20€ a cena nohavíc 20 €.