bazár, predaj, inzercia, predám

Softshell Panska bunda North Finder M

Kategória: Športové oblečenie

Predám túto novú vyskúšanu bundu
North Finder veľkosť M
VODNÝ STLPEC (wp:mm): 10000PRIEPUSTNOSŤ PRE PARU (g/m2/24hr): 10000
Trojvrstvový strečový softshellKonštrukcia s jemným zateplením na rubeErgonomický strih so zosilnenými ramenami

Odolná bunda na jesennú a zimnú turistiku vo veternom a chladnom počasí Bunda vyrobená z trojvrstvového strečového softshellu s parametrami vodoodpudovosti a priedušnosti 10 000 mm H₂O / 10 000 g/m²/24 h je určená do náročnejších poveternostných podmienok v jesennom a zimnom období, pričom odolá aj miernemu sneženiu. Materiál je opatrený vodoodpudivou úpravou bez použitia PFC zlúčenín, ktorá zabezpečí, že dažďové kvapky alebo tekuté nečistoty nevsiaknu do povrchu materiálu, ale po ňom stečú, čím zabezpečí čiastočnú vodoodolnosť výrobku a predĺži jeho životnosť. Bunda je z rubovej strany mierne zateplená, čím chráni pred stratou tepla. Zosilnené ramenné časti zabezpečujú zvýšenú odolnosť voči oderu od batoha.
KONTAKT
Softshell Panska bunda North Finder M
Podobné inzeráty
Second Hand - Pánsky športový kabát ADIDAS Softshell
Predavam panske/chlapcenske rifle a kabaty, pre zobrazenie celej ponuky prosim kliknite na moje meno na konci inzeratu Prievzdusny kabat ADIDAS s technologiou softshell. Vhodny na túry, prechadzky, rekreacny sport. Tento kabat predavam ako pouzity (second hand)!! Vypratý, bez závad, používaný počas jednej letnej sezóny Velkost: EU - M Rozmery: Dlzka od ramena k ramenu: 48cm Celkova dlzka: 64cm Dlzka rukavu: 63cm Material: Softshell (prievzdusny, nevhodny do dazda) Farba: biela + jemna kombinacia zelenej a modrej Cena: 15€ Osobný odber nie je možný, cena je 15€ vrátane poštovného, a balného! Požadujem platbu vopred na účet, neposielam na dobierku. Kontakt: darina.molnarova(zavinac) Tel.cislo vymyslene
Predám pánske softshell nohavice Skogstad Larstinden veľ L
Predám pánske softshell nohavice Skogstad Larstinden veľ L. Ide o turistické nohavice vyrobené z priedušnej (Softshell) textílie. Sú elastické a pohodlné aj vďaka tvarovaným kolenám, ktoré oceníte pri lezení, turistike alebo iných pohybovo náročných aktivitách ( viď info na tejto stránke ) Boli nosené cca 2x. Dôvod predaja - veľkosť mi už nevyhovuje. Cena 40€ Preferujem osobný odber v Košiciach. V prípade zaslania do iného mesta, posielam to cez Packeta, kde je poplatok 4,60€.
Pánska zimná bunda NORTH FINDER veľ L
Materiál NF Drytex. Vhodná na zimné športy alebo do mesta. Bez známok poškodenia. Nenosená.
Nová dámska Polartec mikina TNF 100 GLACIER Cropped 1/4 ZIP
Nový (s visačkami) dámsky Polartec® microfleece crop top The North Face 100 GLACIER 1/4 ZIP, veľkosť S, farba TNF Light Grey. Bežná cena 45+ EUR, poštovné v cene. Viac info a fotiek:
The North Face
Predám bundu The North Face - jedna sa o nepremokavú bundu od North Face - pár krát použitá - veľkosť S, ale kľudne aj M - DryVent technológia - ideálna na túry ale aj na bežne nosenie - vnútra sieťkovy systém
Softshell bunda
Softshell dámska bunda Authority. Bez poškodení, krásna biela, bez fľašku, nenosené