bazár, predaj, inzercia, predám

Solárna WIFI IP SD slot FULL HD kamera

Kategória: Dvere, brány

FULL HD kamera napájaná pomocou solárnej energie nahrávanie na sd kartu alebo do iCloude alebo priamo do mobilu..Pri inštalácii kamery neje potrebne inštalovať žiadne káble –rozvody elektriny a podobne ..kamera sa výborne hodí na miesta bez prístupu elektrickej energie ako sú statky maštale chaty ...kamera je vode odolná môže na ňu pršať –snežiť .. kamera ma svoj vlastný zdroj napájania - batériu ktorú kamera využíva počas noci a cez deň opätovne nabíja cez solárne paneli ... batéria vydrží napájať kameru 180 dní v pohotovostnom režime kamera sa dá použiť aj v interiéri bez slnečného svetra a to vďaka možnosti nabíjať batériu aj cez usb port..aby kamera fungovala na solárnu energiu neje potrebne priame slnečné svetlo stačí normálne denne svetlo dokonca aj svetlo od bežnej žiarovky dokáže kamera využiť na dobíjanie batérie
VLASNOSTI:
Nie je potrebná žiadna inštalácia elektrických rozvodu Najnovší vývoj technológie sledovania: inteligencia, ľahká inštalácia a sebestačnosť. Umiestnite ju kdekoľvek v okolí svojho majetku bez potreby napájania. Tento inteligentný systém podporuje monitorovanie majetku na novú úroveň. Okamžité video a audio streamy sú dostupné kedykoľvek a kdekoľvek.
Solárna energia: Denné slnečné žiarenie udržuje kameru v prevádzke Tento jedinečný výkon sa dosahuje integráciou batérií, solárnych panelov a inteligentného pohotovostného režimu.
Monitorovanie stavu batérie. Nabíjateľná lítiová batéria 3.7V 18650 a napájaná solárnym panelom, môže sa používať na nabíjanie cyklov, dlhý pohotovostný režim. Úložná batéria, monitorovanie bez nabíjania. Môže sa používať, keď je vonku slnečné svetlo, a tiež môže používať externé nabíjanie USB.
Vodotesná a odolná voči vlhkosti, môže získať energiu zo svetla, aby sa predĺžila výdrž batérie aj v daždi.
Diaľkové ovládanie. Používatelia môže tiež sledovať cez aplikáciu na prezeranie kamier a sledovať video v reálnom čase ..pri zachytení pohybu kamera okamžite spustí nahravanie a vyšle správu na mobil alebo bude priamo volať na váš mobil všetko podlá zvoleného nastavenia
Solárna WIFI IP SD slot FULL HD kamera
Podobné inzeráty
Bezpečnostná kamera – smart domácnosť Netatmo NSC01-EU
Predám vyššie uvedenú bezpečnostnú kameru – smart domácnosť (inteligentná domácnosť) Netatmo NSC01-EU. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz a Ethernet, vnútorná, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu, rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 130°, slot na MicroSD kartu max. 32 GB, kompatibilná s Apple HomeKit a Google Assistant, aplikácia pre Android a iOS v angličtine, napájanie: batériami + Inteligentný strážca + Dokonalý prehľad o všetkých prichádzajúcich + Kvalitný obraz aj zvuk + Prenos v reálnom čase + Prepojenie s mobilnou aplikáciou + Kvalitný záznam aj za tmy + Dizajnová kamera s funkciou rozpoznávania tvárí (rozsiahle možnosti nastavenia) + Kvalitný záznam vo Full HD (až 1 920 × 1 080 px), široké zorné pole 130° + Prenos obrazu a zvuku pomocou internetu (bezdrôtové a káblové pripojenie), záznam na kartu MicroSD + Mobilné aplikácie pre Android a iOS Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Smart zamky - odtlacok prsta, WiFi, Bluetooth, čip, karta
Predam Foto 1.) novy zabaleny zamok na dvere s numerickou klavesnicou, vyhodne pre rodinu s detmi alebo teenagermi, aby nemuseli nosit kluce a vedeli si otvorit byt napr. odtlackom prsta, čipom, číselnym kodom, náramkom na ruke (za príplatok 20€) alebo nudzovym zaloznym klucom v prípade vybitia baterii. Zamok si necháte svoj vo dverach, vymenite si iba kovanie, kde klucka nahradi prakticky gulu na kovani, cize staci len dvere pribuchnut. Odpada riziko nosenia a straty klucov, resp. kupovania novych fab na dverach, pripadne zabuchnutia dveri. Cena 130€ za kus, 240€ za 2 ks, 330€ za 3 ks. Foto 2.) novy zabaleny zamok na dvere s numerickou klavesnicou a displejom s WiFi pripojenim, vyhodne pre rodinu s detmi alebo teenagermi, aby nemuseli nosit kluce a vedeli si otvorit byt napr. odtlackom prsta, čipom, číselnym kodom, mobilnou aplikaciou na dialku, náramkom na ruke (za príplatok 20€) alebo nudzovym zaloznym klucom v prípade vybitia baterii. Zamok si necháte svoj vo dverach, vymenite si iba kovanie, kde klucka nahradi prakticky gulu na kovani, cize staci len dvere pribuchnut, cena 300 eur Foto 3.) novy zabaleny smart zamok Sherlock S2 s dialkovym Bluetooth ovládaním za 130 eur na ľavé dvere alebo 150 eur na pravé dvere. Foto 4.) pouzivany, ale funkcny Bluetooth zamok Xiaomi Sherlock M1 s novou vložkou a 6 kľúčmi na prave dvere. Po sparovani mozete otvárat dvere mobilom v aplikácii Mi Home, cena 70 eur. Foto 5.) novy zabaleny zamok na odtlacok prsta vhodny na postovu schranku alebo suflik v pisacom stole ci skrini, cena 30 eur za kus, pri kupe dvoch zámkov naraz dam zdarma 4ks nove náhradné batérie CR2450 Foto 6.) novy zamok na skrinky alebo suflik, komodu, je neviditeľny zvonka, instaluje sa zvnutra, cize netreba vŕtať veľkú dieru do dreva spredu ako pri bežnom zamku, otvara sa potom čipom alebo master kartou a nahradi vam to trezor, napajanie je na tuzkove baterky, cena 30 eur za kus Foto 7.) nove magnetické zámky na skrinky, vhodne pre mamicky, aby malé deti neotvarali skrinky v kuchyni, kúpelni, detskej, obývačke, spalni...lepí sa to zvnútra cez nálepku a otvára sa to iba magnetom, lebo západka povolí iba po priložení magnetu. Cena za balenie 30 eur (12ks) Foto 8.) novy lock box na kluce s ciselnym kodom do interiéru, cena 30 eur Foto 9.) novy lock box na kluce s ciselnym kodom do exteriéru, cena 40 eur Foto 10.) 4 fabvlozky aj s klucmi na dvere spolu za 15 eur
Inteligentný zámok na dvere, s kamerou a otváraním cez mobil
8-jazyčný hlas Tuya Wifi QR karta Digitálny odtlačok prsta Cerradura Inteligentný zámok dverí s 1. Prístup cez kameru, odtlačok prsta , kód , kartu a mechanický kľúč. 2. Vysoká citlivosť dotykovej digitálnej dosky. 3. Pracujte s mačacím okom Tuya WiFi, ktoré vidí a počuje za dverami. 4. Zašifrujte technológiu kódu PIN na ochranu proti nahliadnutiu. 5. Upozornenie na nesprávne pokusy a na slabú batériu 6. Záložné rozhranie externého napájania USB v prípade vybitia napájania.
Pohon garážovej brány Pemat K-600 WIFI
Predám čisto nový (len namontovaný a vyskúšaný) pohon garážovej brány zn. Pemat 600 aj s remeňovou kolajnicou Pemat FEB 2500, 2x diaľkové ovládače. Cena 180,- € + dohoda.
Sekcionalná garážová brána 5000x2200
Sekcionalna garážová brana 5000x2200 Sekcionálna garážová brána na diaľkové ovládanie. Rozmer 5000x2200od 2390€ vratane montáže /bez dopravy Kvalitný Talianský výrobca panelov sicom . Hrúbka panela 42mm. Panele iba striekané ,nie laminovane ! Súčasťou brány je Motor Pemat pro line 1000 s wifi Ovládanie aj cez telefon . 2x diaľkový ovládač . Kovanie DD 230 . Minimálna výška prekladu nad bránou aspoň 23cm Omega výstuhy na celu bránu . Iný rozmer a farebne prevedeníe na požiadanie . Možnosť dodania aj bez montáže Pre viac info poprosím kontaktovať na Tel astefservices@
Ring 2. generácia + 2 krát zvonkohra (chime)
Predám zvonček Ring 2. generácie. Dostávajte okamžité upozornenia na svoj smartfón a tablet, upravte si nastavenia pohybu a zostaňte pohodlne v spojení so svojím domovom, nech ste kdekoľvek. 1080p HD video a obojsmerná komunikácia Pokročilé nastavenia pohybu nočné videnie Integrovaná batéria Štandardné 2,4 GHz WiFi pripojenie Spolupracuje s Alexou Dostávajte okamžité upozornenia, len čo návštevníci zazvonia na zvonček alebo spustia vstavané pohybové senzory. Veľa pohybu pred vašimi dverami? S prispôsobiteľnými zónami pohybu vrátane pridanej funkcie zón pohybu budete dostávať upozornenia iba vtedy, keď si to vyslovene želáte. Ostré obrázky. Deň a noc. Môžete vidieť, počuť a hovoriť s každým návštevníkom pri vchodových dverách prostredníctvom svojho smartfónu alebo tabletu – to všetko v prémiovej kvalite videa 1080p HD. Vďaka vylepšeným obrazovým snímačom a ostrému kontrastu vám už neuniknú žiadne detaily – a to ani v tme. Jednoduché nastavenie za pár minút Pripojte svoj video zvonček k aplikácii Ring a podľa pokynov si prispôsobte nastavenia. Namontujte aktualizovanú montážnu konzolu na akýkoľvek povrch pomocou priložených nástrojov. Ovládajte všetko z aplikácie Ring a pripojte sa ku všetkým svojim zariadeniam Ring, aby ste odkiaľkoľvek videli, čo sa deje doma. Získajte okamžité upozornenia na svoj smartfón a tablet, či už sedíte na gauči, cvičíte v posilňovni alebo v kancelárii. Zobrazte, počujte a rozprávajte sa s osobou pred vašimi dverami pomocou videa a zvuku v reálnom čase. Video zvonček ponúka široké možnosti. Jednoducho ich pripojte ku kompatibilným zariadeniam a užite si inteligentnejšiu domácnosť. "Alexa, ukáž mi vchodové dvere." Vychutnajte si pohodlie handsfree s vybranými zariadeniami s podporou Alexa. Napríklad získajte vlastné upozornenia, použite obojsmernú komunikáciu s Echo Dot alebo spustite nahrávanie videa pomocou Echo Show. Zapnite svetlá, keď je niekto pred dverami. Váš domov sa práve stal inteligentnejším vďaka rutinám Alexa. Napríklad požiadajte Alexu, aby zapol vaše kompatibilné inteligentné svetlá alebo prehral vlastné výzvy, keď je niekto pri dverách.