bazár, predaj, inzercia, predám

Solight ručná akumulátorová píla 21V, lišta 255mm SET

Kategória: Záhradná technika

Nové, originál zabalené !!!
ručná akumulátorová reťazová pila
bezuhlíkový motor – mimoriadne vysoká životnosť a výkon, hliníková lišta
veľmi jednoduché ovládanie a údržba, hmotnosť (2,1kg s batériami)
protisklzová úprava držadla
vhodná na prerezávanie stromčekov a kríkov
súčasťou balenia: plastový kufr, 1ks Li-Ion bateria 21V 4Ah, nabíječka, skrutkovač, kľúč, návod
dĺžka lišty: 255 mm.
rezná rýchlosť: 5 m/s
poistka proti náhodnému spusteniu
možno dokúpiť 2Ah, 4Ah alebo 6Ah batérie (RN-B2, RN-B4 alebo RN-B6)
doba nabíjanie jednej batérie: cca 240 min
rozmery s batériami: 48*12*16cm
V prípade záujmu prejdite na odkaz :
Solight ručná akumulátorová píla 21V, lišta 255mm SET
Podobné inzeráty
Nová elektrická akumulátorová reťazová ručná píla s 2 batéri
Mini akumulátorová píla je vhodná na záhradníctvo a rezanie dreva a konárov. Súčasťou balenia sú 2x batéria a nabíjačka 6 palcová dĺžka lišty šikovná akumulátorová pílka, ktorá zabezpečí, že vaše stromy a okolie budú vždy perfektne upravené. Je skvelá na skrátenie, tvarovanie konárov stromov a iné domáce práce v záhrade. Vyznačuje sa ergonomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá poskytuje lepšie držanie pri práci a umožňuje ľahké nosenie v ruke. Pílka sa ľahko používa a udržuje. Nabíjateľná batéria zaisťuje rýchle nabíjanie. Ručná píla je vhodná pre každého jednotlivca, pretože kvalitná reťaz a mimoriadne výkonný motor zaisťujú presné, efektívne a rýchle odstránenie rôznych konárov. Istotne sa stane vašim obľúbeným doplnkom pri všetkých záhradníckych prácach. ✔ Pohodlná píla na domáce použitie na záhrade ✔ Ergonomicky tvarovaná rukoväť ✔ Odolná a kvalitná reťaz ✔ Výkonná nabíjateľná batéria 2x ✔ Efektívna a výkonná lítium-iónová batéria ✔ Ideálna na skrátenie a tvarovanie konárov stromov
AKU Teleskopický vyžínač na orezávanie konárov 2 x 5Ah bat..
Volajte na aj cez sviatky : !!! Záruka 2 roky !!! V ponuke aj AKU nožnice na živý plot AKU nožnice na konáre AKU krovinorez Všetko na jeden totožný tip batérie MAKITA 18V ! Stačí si napísať ! AKU Teleskopický vyžínač na orezávanie konárov 2 x 5Ah batéria+nabíjačka Vhodný pre čiernu batériu MAKITA 18V Celková dĺžka pílky až 225 cm + výška človeka = celková dlžka až 400CM Výkon: 700 W Bez zaťaženia Rýchlosť: 4000 otáčok za min Rýchlosť reťaze 6 m/s Dĺžka reťazovej píly: 15 cm/6 palcov Kapacita batérie 5000 mAh Vhodný pre čiernu batériu MAKITA 18V -Jednoduché pripojenie a odpojenie -Dvojitý bezpečnostný zámok, aby sa zabránilo náhodnému spusteniu -Dvojitá pracka, aby bola reťazová píla stabilnejšia pri práci. -3 rôzne nastaviteľné dlžky tyče ktoré vám pomôžu ľahšie orezať strom CENA 2 x výkonná batéria 5ah 21V+ nabíjačka 110€ V balení je všetko ako na obrázku 4 x prepojovacia tyč 1 x pílka 1 x reťaz 1 x lišta 1 X Nabíjačka 2 x batéria 5Ah 21V 1 x krabica ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, CENA bez batérie 95€ V balení je všetko ako na obrázku 4 x prepojovacia tyč z kvalitného pevného materiálu/hlinik 1 x pílka 1 x reťaz 1 x lišta 1 x krabica ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Osobný odber možný v Bardejove Posielam kuriérom DPD u vás doma reálne do 24H od odoslania
Akumulátorové záhradné nožnice Solight
Nové, originál zabalené !!! bezuhlíkový motor – vyšší výkon a mimoriadne vysoká životnosť určené na prestrihávanie vetiev s hrúbkou do 30mm nože z kvalitnej ocele sila strihu 180 N štyri nastaviteľné režimy pootvorenia čeľustí veľmi jednoduché ovládanie a údržba, hmotnosť s batériou 1,2 kg protišmykový povrch elektronický zámok proti náhodnému spusteniu nožov, elektronické zamknutie nožov súčasťou balenia: plastový kufor, 1ks batéria 2 Ah, nabíjačka, návod, náradie cca 500 strihov na jedno nabitie (podľa hrúbky a druhu dreva) napájanie: Li-Ion batéria 21V 2Ah doba nabíjania jednej batérie: cca 150min rozmery s batériou: 30*12*8cm V prípade záujmu prejdite na odkaz :
Silná motorová reťazová píla FLINKE 3,1kW motor 52cm3
Ručná motorová reťazová píla FLINKE s výkonom 3,1kW pre domáce účely. Nie je to drahá profi píla určená na celodennú ťažbu dreva do lesa. Karburátor ĽAHKÝ ŠTART s automatickým nasávaním. Automatický systém mazania reťaze. Motor: 4,2 HP (koní) Objem motora: 52 cm³ Typ motora: dvojtaktný, jednovalcový, 3-kanálový výfuk CDI elektronické zapalovanie Max. otáčky bez zaťaženia: 13500 ot./min. Priemerne voľnobežné otáčky: 3800 ot./min. Vodiaca lišta FACHGEBIT celková dĺžka: 46cm Šírka vodiacej drážky: 1,5 mm Rozstup reťaze: 0,325 / 8,255 mm Typ vodítka: s hviezdicovým hrotom Objem olejovej nádrže: 260 ml Objem palivovej nádrže: 550 ml Miešanie palivovej zmesi do motora pomer benzín:olej 25:1 (do 1L benzínu pridať 40ml 2T oleja) Kryt na lištu nie je v príslušenstve Hlučnosť: 102 dB (A) Hmotnosť: 6,25 kg Nová, nepoužitá v krabici, dovezená zo zahraničia, bez záruky. Poštovné, dobierka: 7 EUR. Videoukážka na:/watch?v=qOJl0ys49l8 .
Predám Daewoo DALPHT18-1 akumulátorová skracovacia píla nová
Predám čisto novú AKU skracovaciu pílu Zn. Daewoo DALPHT18-1 18V. Píla je čisto nová a zabalená, nikdy nebola používaná. Technické info: Dĺžka čepele: 480mm Sklápatelná čepeľ pre nastavenie sklonu Teleskopická rukoväť nastaviteľná od 2,17m - 2,92m Váha: 3,7kg (bez batérie) V balení komfortný ramenné popruh BATÉRIA NIE JE SÚČASŤOU BALENIA! Cena: 30€ Preferujem osobný odber v okolí NZ, SA.
Predam pilu ms 661
Predam 100% funkcnu pilu ms 661, pouzivana malo. Pila nebola nikdy v tazbe.Pouzivana bola vzdy na par tahov pri tvorbe soch z dreva. Mam k nej aj listu s retazou 90 cm. Inak klasicka lista ktora bola original na pile. Vsetko spolu 750eur. Nova pila stala 1100 eur a lista s retazou okolo 180 eur. Cena za pilu bez listy dlhej 650 eur.