bazár, predaj, inzercia, predám

SONET DUO : Retro magnetofón

Kategória: Zberateľstvo

SONET DUO : Retro magnetofón, funkčný.
SONET DUO : Retro magnetofón
Podobné inzeráty
Sonet Duo patinovka
Pouzivany elektronkovy magnetofon Tesla ANP210 Sonet Duo s krasnou patinou. Magnetofon je z velkej casti v povodnom stave, boli akurat vybrate odrusovacie kondenzatory, ktore by mohli vyrazit poistky, co niektore tieto magnetofony, ak sa tam tie povodne kondenzatory nechaju, robia. Magnetofon v tomto stave hra a pretaca, nahravanie som neskusal. Musel to byt vyborny kus, ked este ide po tom, co musi mat nabehane. Stav je na foto, ktore su sucastou popisu. Magnetofon nieje poniceny, no je silne opotrebeny a je to na nom krasne vidiet. Zial chyba kryt hlav. Predavam tak ako je, bez zaruky. Po dohode mozem bezplatne doviezt na ceste medzi Malackami a Bratislavou, pripadne aj po ceste cez Pezinok. Ak neberiem mobil, tak nemozem, kontaktujte ma prosim prostrednictvom formulara alebo mailom a ja sa Vam ozvem naspat.
magnetofón Sonet duo
Predám retro magnetofón sonet duo.
Sonet Duo
Pouzivany elektronkovy magnetofon Tesla ANP210 Sonet Duo z r. 1965. Magnetofon je zaplombovany, napriek tomu bol opatrne rozobraty, kompletne elektricky renovovany a poskladany spat bez porusenia plomby, takze prehrava, nahrava, pretaca na oba smery. Stav je na foto, ktore su sucastou popisu. K magnetofonu je aj 1 prazdny kotuc a 1 nahrana paska. Predavam tak ako je, bez zaruky. Po dohode mozem bezplatne doviezt na ceste medzi Malackami a Bratislavou, pripadne aj po ceste cez Pezinok. Ak neberiem mobil, tak nemozem, kontaktujte ma prosim prostrednictvom formulara alebo mailom a ja sa Vam ozvem naspat.
starý magnetofón Sonet B3 na súčiastky
starý magnetofón Sonet B3 na súčiastky vid foto, info na dotaz
magnetofon
Predám historický magnetofon Tesla Sonet Duo, tak ako je na foto, aj vrchný kryt
Stará retro hračka a bábika
Predám staré hračky a staré retro bábiky rôznych veľkostí, rôzneho veku a materiálu. Bábiky a hračky ktoré sú v ponuke. Pri kúpe viac kusov,ceny dohodou. Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. PLATBA VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam. Retro bábiky,nálezový stav,stav vidieť na foto: 1.Bábiky 2.Bábika v kroji 55 cm (25 € ), 3.Bábika v kroji 50 cm (20 € ), 4.Bábika v kroji 46 cm (15 € ), Gumené retro hračky: Veverička výška 11 cm( 3 €), Pes psík 13 cm( 5 €), Čmeliak Vilko 10 cm( 7 €), Stará drevená retro hračka Pinokio pinocchio drevený drevo 24 cm (PREDANÉ), Starý Šašo Šaško Šašek telo handerné ,hlava dlane a topánky z porcelánu 43 cm (15 €), Retro Bábika handrová handerná,hlava gumená ,36 cm ( 7 €), Gorila Magical Murphy 1987,13 cm ( 3 €), Stará retro plyšová hračka Krtko - krtek - krteček,14,5 cm ( 10 €), Foto 9. Retro hrkálky : ružovo-červená a ružová. Predám po jednom kuse,možnosť výberu. Cena: 5 € /1 kus