bazár, predaj, inzercia, predám

Sony MDR-DS6500 wireless Hi-Fi

Kategória: Slúchadlá

hrane cca 5 hodin, krabica vyhodena, je potrebna vymena nausnikov, len osobne
Sony MDR-DS6500 wireless Hi-Fi
Podobné inzeráty
Sony MDR-DS6500
Predam bezdrotove sluchadla Sony MDR-DS6500, nove, neskusane, dosah 100m, vydrz baterie 20hodin, kompletne balenie a prislusenstvo, zaruka a dorucenie zdarma, mobil
Predám bezdrôtové slúchadlá Sony MDR-RF895RK
Predám bezdrôtové slúchadlá Sony MDR-RF895RK. Slúchadlá zakúpene v Alze. Minimálne používané, vysoká výdrž batérie. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom. Ďakujem
Beats Studio 3 Wireless - shadow grey
Predám sluchádla Beats Studio 3 Wireless, ktoré sú plne funkčné, ale je už prítomná únava materiálu, viď praskajúci poťah na náušníkoch. Most bol špinavý, ale už som ho vyčistil. Súčasťou je aj prenosné puzdro, nabíjací kábel a 3,5 mm Jack kábel na priame pripojenie. Pôvodná cena bola okolo 300e. Len osobný odber BA, SC a okolie. Uprednostňujem kontakt cez SMS/Whatsapp, kedže E-maily končia zväčša v SPAM-e. Nemám záujem o žiadne výmeny. Popis Produktu Dr. Dre je známy hiphopový producent. Okrem množstva nahrávok sa podieľal aj na návrhu slúchadiel Beats Studio 3 Wireless. Tieto bezdrôtové slúchadlá sú ľahké, skladné, ale veľmi príjemne prekvapia kvalitným zvukovým podaním. Bez problémov si poradia s "nabasovaným" rapom aj jemným cvrlikaním v klasických hudobných kúskoch. Ak hľadáte značkové slúchadlá, ktoré doslova prekypujú modernými technológiami, Beats Studio 3 Wireless budú tou správnou voľbou. Kľúčové vlastnosti slúchadiel Beats Studio 3 Wireless, shadow grey * Bezdrôtové slúchadlá - dosah bluetooth signálu až 10 metrov * Až 22 hodín prevádzky na jedno nabitie * Pure ANC (Pure Adaptive Noise Canceling) spoľahlivo eliminuje okolitý hluk * Veľmi rýchle nabíjanie * Možnosť prijímanie hovorov a ovládanie hlasitosti * Stlmenie jediným pohybom Jedinečná technológia Pure ANC S technológiou Pure ANC vás pri počúvaní nebude vôbec nič rušiť. Active Noise Canceling totiž aktívne eliminuje okolitý ruch a šum. Slúchadlá tak môžete bez problémov používať aj na problematických miestach, ako je mestská hromadná doprava alebo rušné miesta vonku na ulici, ktoré sú plné nešpecifikovatelného, ale veľmi rušivého hluku. A ak na vás niekto prehovorí, alebo potrebujete počuť, čo sa okolo vás deje, jediným pohybom slúchadlá vypnete. Už nie je potrebné zložito hľadať a prerušovať prehrávanie na telefóne, ktorý máte kdesi vo vrecku. Extrémne rýchle nabíjanie Aby ste sa od svojej obľúbenej muziky nemuseli odlučovať na zbytočne dlhú dobu, sú slúchadlá Beats Studio 3 Wireless vybavené technológiou Fast Fuel, ktorá umožňuje skutočne bleskové nabíjanie. A to dokonca tak rýchlo, že preto, aby ste mohli počúvať tri hodiny, stačí iba desať minút nabíjania. Takže stačí pred cestou slúchadlá pomocou microUSB pripojiť k nabíjačke a behom pár minút sú plne pripravené na cestu.
Sony MDR-RF895RK
Predám tieto výborné bezdrôtové slúchadlá Sony MDR-RF895RK, určené hlavne pre milovníkov filmov. Boli kupované v NAY. Už nie sú v záruke. Pôvodná cena 93,99. Rozbalené. Dostal som ako darček, no použil len 2x. Osobný odber alebo pošta, zasielkovňa.
SONY LinkBuds S čierna + STUPLE /SUPER CENA/
Ani raz pouzite vystaveny kus baterka 100% SONY LinkBuds S čierna /WF LS900n/ CENA UZ KONECNA!!! + ORGINAL NOVE náhradné silikónové koncovky do (špuntových do uší), 4 veľkosti SS, S, M a L !!!POPROSIME JEDNA SA O ORGINAL SONY!!! - Sluchatba maju vyborny zvuk sam som bol prekvapeny - urcite niekomu spravia radost predajna cena cca 179€/Mall/ - ak je otazka staci zavolat radi zodpovieme Slúchadlá v krásnom a veľmi štýlovom prevedení Bluetooth 5.2 bezdrôtová technológia, dosah 10 m BT párovanie s 2 zariadeniami súčasne ANC technológia aktívne potlačujúca okolité hluky Procesor V1 a systém mikrofónov pre nebývalé potlačenie okolitého ruchu Osadené výkonnými 5mm meničmi Zvuk špičkovej kvality, Hi-Res Audio Wireless certifikácia LDAC technológia pre rýchly BT prenos bez straty kvality DSEE Extreme pre obnovu širokospektrálneho zvuku 360 Reality Audio funkcie pre obklopujúci zvuk Pozastavenie prehrávania pri vybratí slúchadlá z ucha Režim okolitého zvuku aj rýchlej pozornosti Automatická úprava potlačenia okolitého hluku Auto NC Optimizer Handsfree funkcia, hovory bez šumu Výdrž na nabitie 6 h, nabíjací box pre ďalších 14 h prevádzky Rýchly prístup k obľúbenej hudbe zo služby Spotify Podpora Hey Google a Alexa hlasového ovládania Google Fast Pair rýchle párovanie Mobilné aplikácie Sony Headphones Connect Microsoft Soundscape aplikácia pre bohatšiu 3D zvukovú navigáciu IPX4 odolnosť striekajúcej vode alebo potu Vyrobená z plastov recyklovaných z automobilových dielov Aj zvuk vo veľmi vysokom rozlíšení slúchadla Sony LinkBuds S podporujú, dokonca sa pýšia Hi-Res Audio Wireless nálepkou a k tomu aj technológiou 360 Reality Audio. Technológia kódovania zvuku LDAC garantuje, že aj pri Bluetooth prenose zvuku do slúchadiel nedôjde k zníženiu kvality zvuku. DSEE Extreme technológia navyše umožňuje obnoviť širokospektrálny zvuk, ktorý sa stráca počas kompresie. Úplne jedinečná je funkcia adaptívneho nastavenia zvuku, kedy dochádza k úprave zvuku podľa toho, v akom prostredí sa nachádzate. Slúchadlá sa naučia vášmu správaniu a dokážu časom rozpoznať miesta, ktoré navštevujete, takže prispôsobia zvuk každej situácii. Slúchadlá môžete so zdrojom zvuku prepojiť bezdrôtovo cez Bluetooth 5.2 technológiu s viacbodovým pripojením. Využiť môžete dotykové aj hlasové ovládanie alebo vyskúšať nastavenie slúchadiel moderne pomocou mobilnej aplikácie Sony Connect. Podporovaná je aj aplikácia Microsoft Soundscape pre bohatšiu 3D zvukovú navigáciu. Pokiaľ potrebujete kvalitné slúchadlá aj pre vedenie čistých handsfree hovorov, budú tieto slúchadlá s technológiou Precise Voice Pickup potlačujúce okolitý hluk a zvýrazňujúci váš hlas, tou správnou voľbou.
Originál slúchadla Sony True Wireless WF-C500
Predám originál slúchadla Sony True Wireless WF-C500 Slúchadla sú ako nové, boli len vystavené. Plne funkčné. Sú to originál Sony. Cena : 30€. Písať na email. Možnosť odoslať : Slovenskou poštou alebo Packetou.