bazár, predaj, inzercia, predám

Soška kráľa Svätopluka

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam terakotovu sošku kráľa Svätopluka. Signovana, rozmer spodu 11x9 cm, výška po vrch dvojkríža je 20 cm. Dvojkríž je trochu uvoľnený, inak soška bez poškodení.
Soška kráľa Svätopluka
Podobné inzeráty
Jihokera soska tukan
Vážení priatelia, predávam krásnu sošku tukana z keramiky od českého výrobcu Jihokera. Táto soška je vyrobená s precíznou pozornosťou k detailom, ktoré sa vynikajúco odrážajú v pestrých farbách a špecifických tvaroch tohto jedinečného vtáka. Soška má výnimočné rozmery a je zhotovená z kvalitných materiálov, ktoré jej zabezpečujú trvanlivosť a estetickú hodnotu. Je vhodná pre všetkých milovníkov vtákov a pre tých, ktorí si chcú ozdobiť svoje obydlie s kvalitným dielom českej keramiky. Táto krásna soška tukana bude skvelým darčekom pre vašich blízkych, preto neváhajte a zabezpečte si ju hneď teraz. Nechajte sa okúzliť krásou a kvalitou českého výrobcu keramiky Jihokera a získajte si jedinečný kúsok do svojej zbierky. Poslem aj postou/packeta. Osobny odber Zilina.
Historické dýky-repliky
Historické dýky-repliky. Stredoveká dýka kráľa Šalamúna 25€. Templárska dýka Knights Templar 30€. Krásna replika dýky,bohato zdobená rukoväť s leviou hlavou s vtákom.22€ Templárské dýky 18€ Stredoveká dýka kráľa Šalamúna 25€ Dýka kráľa Artuša 27€ Templársky dýka s pošvou 30€ Rôzne stojany. POZRITE MOJE INZERATY
Soska royal dux veverica
Vážení priatelia, Predávam krásnu sôšku veveričky od Royal Dux Czechoslovakia, ktorá sa stala populárnym artiklom pre polovníkov, zberateľov, nadšencov a všetkých, ktorí vedia oceniť krásu minulých čias. Táto sôška z 70. rokov zachytáva veveričku v pohybe, s jemnými detailmi na srsti a očiach, ktoré z nej robia skutočne autentický kúsok. Veverička je vyrobená z kvalitnej keramiky a má označenie Royal Dux Czechoslovakia na spodnej strane. Je v dokonalej kondícii a predstavuje skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú unikátny kúsok pre svoju zbierku alebo chcú pridať kúsok štýlu do svojho domova. Ak sa vám táto sôška zapáčila, neváhajte a kontaktujte ma s vašou ponukou. Určite vás poteší a stane sa skvelým doplnkom vášho interiéru. Poslem aj postou/packeta. Osobny odber Zilina.
Jazdecká Pečať Kráľa Otakara
Predám voskovú Jazdeckú jednostrannú pečať typ 6 , priemer 119mm-117mm /mierne oválna, čo ale nie je vidno, len pri meraní/ o celkovej hmotnosti 77g . Približný dátum výroby rok 1277 n.l. na zadanie Kráľa Přemysla Otakara II. Pečať je mimoriadne zachovalá až na odery a slabo viditeľne bublinky vosku spôsobené sublimáciou i vekom , obsahuje pozostatok tkaniny /ako vidno na fotografií/ zo závesnej stuhy vyčnievajúcej z tela tejto voskovej pečate viď foto.Cena 15 tisíc €. Prvý kontakt cez portál telefón nefunkčný
Listina rímskonem. cisára a uhorského kráľa Leopolda I. 1689
Predám listinu rímskonemeckého cisára a uhorského kráľa Leopolda I. r. 1689. Darovanie erbu uhorským kráľom Leopoldom I. (1657 – 1705) (Viedeň, 5. januára 1689) Jurajovi (Györgyovi) Gönczovi a jeho manželke Judite Királyovej, ako aj Györgyho bratom: Péterovi, Miklósovi a Jánosovi. Listina je čiastočne podlepená. Rozmery: 52,5 x 38 cm Cena + poštovné (platba vopred)
Soska z magmy
Talianska soska zensky akt zo sopecnej lavy znacena Italy vysoka 23cm. Pozri aj dalsie moje inzeraty. Bratislava