bazár, predaj, inzercia, predám

Spálňa s ľudovým námetom

Kategória: Starožitnosti

Na predaj krásna spálňa s ľudovým námetom (posteľ, nočný stolík, garniža) vhodná na chalupu, chatu.

Pozri ďalšie moje inzeráty.
Viac info na tel.
Spálňa s ľudovým námetom
Podobné inzeráty
Krásne staré vázy na predaj
1 - Porcelánová váza s ľudovým motívom, výška 31 cm.V bezchybnom bytovom stave-viď foto. Cena 25 Euro. 2 - Štýlová váza ,výška 33 cm, ručne brúsené sklo kombinované s mosadzou, pevný veľmi dekoratívny ťažký kus.V bezchybnom bytovom stave-viď foto. Cena 120 Euro. 3 - Sklenená dvojvrstvová/ žlté+biele sklo/ váza,výška : 30 cm, s barokovým motívom.V bezchybnom bytovom stave-viď foto. Cena 30 Euro. 4 - Keramické vázy do páru , výška 30 cm , 2 rovnaké kusy.V bezchybnom bytovom stave-viď foto. Cena 170 Euro. 5 - Porcelánová váza , výška 18 cm, v pôvodnom výbornom stave. Cena:25 Euro. 6 - PREDANA - Váza - 7 - Keramická váza s plastickými figurami dookola, výška 20 cm, v pôvodnom stave. Cena:150 Euro. 8 - Keramická glazovaná váza, výška 33 cm, v pôvodnom výbornom stave. Cena:35.- Euro. 9 - Keramická misa a váza ručne maľovaná, S plastickým veľmi dekoratívnym portálom, vo veľmi dobrom stave-viď foto. Cena: 25 Euro. Na požiadanie môžem poslať dalšie detailné fotografie mailom. Prípadný osobný odber je možný tu u mňa. Dodanie-doprava poštou na dobierku, poštovné vychádza na 6 Euro v ochrannom obale.
Retro dekorácie
Dobrý deň, Predám retro dekoračné predmety z čias socializmu. 2 kusy dekoračných ručne maľovaných plastových tanierov s ľudovým motívom (5 Eur/kus); Tepaný medený tanier s priemerom 22 cm (19 Eur); Tepaný medený tanierik alebo popolník (s možnosťou zavesiť na stenu) (Jánošík) s priemerom 12,5 cm (15 Eur); Medená plastika sv. Ján Pavol II. (15 Eur). K cene je potrebné pripočítať poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty. Preferujem platbu vopred na účet. Po dohode odosielam aj na dobierku (na Slovensko). Poprípade osobný odber v Levoči. Ďakujem za ponuky.
obraz akvarel krojovaný mládenci na koňoch
Nádherný akvarel na kartóne z ľudovým motívom, signatúra chýba, Rozmer obrazu 64x47cm, rozmer maľby 31x22cm, zasklené . Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Hodiny drevorezba
Predam stare hodiny -drevorezba-s polovnickym nametom,precizna praca,70x20cm,info ,pozri aj ostatne moje inzeraty
Starožitný Porcelánový Tanier - Krajinomaľba
Ponúkam na predaj starožitný ručne maľovaný porcelánový tanier do vitríny s námetom rieky s mostom a horským pozadím, zlateny okrajový vzor, pôvod Anglicko, z obdobia okolo roku 1900 priemer 24cm, dobrý stav bez poškodenia. V prípade potreby dovoz alebo kúpu na dobierku zabezpečím. Kliknite na všetky moje zaujímavé inzeráty v pravej kolónke. Ďakujem
Liatinový Podnos s Keramickým Dekorom
Ponúkam na predaj podnos pod horúce nádoby z kovovej liatiny na nožičkách v tvare starožitných kľúčov s keramickou vložkou s kuchynským námetom, pôvod Japonsko, značene 'Japan' dĺžka 26cm, šírka 17.3cm, dobrý stav bez poškodenia. V prípade potreby dovoz alebo kúpu na dobierku zabezpečím. Kliknite na všetky moje zaujímavé inzeráty v pravej kolónke. Ďakujem