bazár, predaj, inzercia, predám

Spartakiádny dres

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam na predaj originálny dres z roku 1985 z poslednej československej spartakiády vo výbornom stave. Cena 99 Eur. Kontakt .
Spartakiádny dres
Podobné inzeráty
Dres FC Barcelona " Rivaldo" -1997- 1998, Number 11(NENOSENY
Rivaldo Barcelona Dres - 1998, Number 11 Pansky velkost M Nebol noseny cenu ponuknite ale pozrite si link kolko stoji taky original dres na tomto linku:
Marian Hossa zaramový podpisany dres s certifikatom pravosti
Ponukam na predaj tento krasny zaramovany dres s certifikatom pravosti od JSA Mariana Hossu. Dres aj ram sú v perfektovnom stave, v pripade zaujmu ma nevahajte kontaktovat.
Dres FC Barcelona " Rivaldo" -1997- 1998, Number 11
Rivaldo Barcelona Dres - 1998, Number 11 Pansky velkost M Nebol noseny cenu ponuknite ale pozrite si link kolko stoji taky original dres na tomto linku:
Predám podpísaný dres Luis Suarez s certifikátom
Predám podpísaný dres Luisa Suareza. Predám podpísaný dres Luis Suarez s certifikátom. Luis Alberto Suárez Díaz je uruguajský profesionálny futbalista, ktorý hrá na pozícii útočníka za španielsky klub Atlético Madrid a uruguajský národný tím. Často je označovaný za jedného z najlepších hráčov na svete, a taktiež za jedného z najlepších hrotových útočníkov jeho generácie. Hrača FC Liverpool v sezonach od 2011-2014 doručenie na adresu kurier DPD po platbe vopred 5€, dobierka 10€ Osobný odber mozný v Čadci volať pondelok - piatok: 9:00-18:00 , aj sms mail: nonstop
Dres č.1
vrchný nový dres č.1 CocaCola šírka 68cm a výška 86cm,osobne,...
Finále #17: Legendy Slovana vs. Zlatí chlapci
Predám podpísaný dres z rozlúčkového zápasu Ľubomíra Višňovského - Finále #17: Legendy HC Slovana vs. Zlatí chlapci Dres podpísal Ľubo Višňovský priamo na zápase. Kontakt mailom. Ďakujem za pochopenie