bazár, predaj, inzercia, predám

SpeedTop Star Prisada do fasadnej omietky na tuhnutie

Kategória: Stavebný materiál

Predam prisadu do fasadnej omietky.

Špeciálna zimná prísada do fasádnej omietky Baumit StarTop urýchľujúca proces zrenia pri nižších teplotách, resp. vysokej vlhkosti vzduchu (napr. hmlistom počasí). Jedno 400 ml balenie je pre jedno 25 kg vedro fasádnej omietky StarTop.

Cena za jednu flasu 400ml
SpeedTop Star Prisada do fasadnej omietky na tuhnutie
Podobné inzeráty
Baumit SpeedTop Star 400ml
Špeciálna zimná prísada do fasádnej omietky Baumit StarTop urýchľujúca proces zrenia pri nižších teplotách, resp. vysokej vlhkosti vzduchu (napr. hmlistom počasí). Jedno 400 ml balenie je pre jedno 25 kg vedro fasádnej omietky StarTop. Urýchľuje proces zrenia omietky Použitie pri nízkych teplotách a vyššej vlhkosti. Cena za jednu flasu 5eur, bezna cena v obchode 14eur. Mam balenie 12 flias. Moznost dopravy na trase TT-SC-BA.
Prísada do omietok proti vlhkosti stien - Stále aktuálne
Prísada do omietok proti vlhkosti stien Charakteristika : - Pórovitá omietka s prísadou - Renovex-S - - Vydatnost cca : 15 m² až 20 m² / 1 liter - Zabezpecí samostatne trvanlivý suchý a homogénny povrch. - sa stane aktívne dýchalnou , jej odvlhcovací úcinok zabezpecí stenám vysušenie. - je rovnako vhodný na tehlové , kamenné , betónové a miešané stenové konstrukcie , z vonkajších a vnútorných strán - je mrazuvzdorná omietka a vhodná na vytvorenie vonkajších fasád. Cena : 28.-Euro/ 1 liter Nad 10 litrov : 24.-Euro/ 1 liter -Diagnostické meranie vlhkosti stien ! tel : Inzerát stále aktuálne !
Fasádna farba den Braven
Predam zvyšok fasádnej farby 1 25kg kýbel a 3/4 kýbla hnedej fasádnej farby.
Fasádna omietka - silikónová
Ponúkam miešanie: Silikónové omietky.Škrabané(točené) 1,5mm a ryhované 2mm. Tónovanie v 235 odtieňoch profesionálnym strojom. Cena od 26,00€ podľa odtieňa a druhu omietky.Omietky sa používajú k všetkým druhom tepelnoizolačných systémov. Krycia omietka je UV žiareniu odolná,paru-priepustná,odolná voči životnému prostrediu... balená v 15 kg baleniach na lepší odhad,ľahšiu manipuláciu a úsporu nevyužitého materiálu. - SKLO-TEXTILNÁ - ARMOVACIA SIEŤ- 145g/m2/55m2 CENA: 38€ - Základný penetračný náter: (môže sa pigmentovať v odtieni omietky) Používa sa pod fasádne omietky... 15kg vedro/ cena: 30€ viac na
AKRIL EMULZIA - akrylátový základný náter a plastifikátor
Popis produktu AKRIL EMULZIA je vodná disperzia polymérnych spojív, používa sa ako: a) základný penetračný náter, (riedenie 1:1 s vodou) resp. impregnačný prostriedok na všetky druhy minerálnych podkladov pred natieraním disperznými farbami, pred stierkovaním, resp. jemným vyrovnávaním s disperznými vyrovnávacími hmotami a tmelmi, pred nanášaním tenkovrstvých vápennocementových, cementových a akrylátových dekoračných omietok a pred nanášaním väčšiny stavebných lepidiel; egalizuje nasiakavosť podkladu, k podkladu viaže častice prachu a iné slabo prídržné častice, ktoré čistením nie je možné z akéhokoľvek dôvodu odstrániť, mierne spevní podklad, pôsobí aj ako spojovací mostík medzi podkladom a neskôr nanesenou vrstvou lepidla, omietky, vyrovnávacej hmoty alebo farby; b) zložka B pri príprave niektorých minerálnych omietok a vyrovnávacích hmôt: - BAVALIT (zložka A - prášok : zložka B - AKRIL EMULZIA = 8 : 1), - VALIT (zložka A - prášok : zložka B - AKRIL EMULZIA = 10 : 1), - JUBOLIN F (zložka A - prášok : zložka B - AKRIL EMULZIA = 4 : 1); c) prísada do niektorých klasických a priemyselne pripravených maltových zmesí na zlepšenie technologických a pevnostných vlastností: - maltová zmes na lepenie KOMBIPOR a KOMBIVOL dosiek (cement : piesok : AKRIL EMULZIA : voda = 5 : 5 : 0,5 : 1,5), - maltová zmes na opravu fasádnych dekorácií (RENOVAČNÁ OMIETKA : AKRIL EMULZIA : voda = 20 : 2 : 3,5); d) "spojovací mostík" medzi starým a novým betónom:  - prvá vrstva "spojovacieho mostíka" je vodou zriedená AKRIL EMULZIA (AKRIL EMULZIA : voda = 1 : 1), - druhá vrstva je pastovitá hmota, ktorú získame, keď do zriedenej AKRIL EMULZIE (AKRIL EMULZIA : voda = 2 : 1) zamiešame zmes cementu a piesku alebo drobného kameniva (cement : piesok = 1 : 1 až 1 : 2); pridané množstvo cementu a piesku musí vždy umožniť nanesenie hmoty Spotreba: 0,1kg / m2 ( je udávaná pre nezriedený náter).  Z tohoto kýbla nebolo ešte odoberané, platí do zmazania
Fasádna omietka
Predám 5 vedier fasadnej silikonovej omietky ER420 SE5E. 2,0 ryhovana značky Weber.Farba jemno siva