bazár, predaj, inzercia, predám

šperk originál

Kategória: Umelecké predmety

Predám originálny náhrdelník + náušnice + brošňa, nové, elegantné. Cena 24 eur + poštovné. Kontakt prosím mailom.
šperk originál
Podobné inzeráty
šperk originál
Predám originálny náhrdelník + náušnice, nové, elegantné. Cena 20 eur + poštovné. Kontakt prosím mailom.
chatelaine šperk
secesná spona: nosili ju ženy na opasku ako ozdobu v 19.storočí Vikrotianske obdobie
Briliantový prsteň, šperk
Ponúkam briliantový prsteň, pôvodná cena 500€ teraz za 300€. K prsteňu prikladá certifikát pravosti. Je nový, nenosený. Pre záujem mail alebo sms. Len osobný odber, NR,TT a BA.
sperk strieborna retaz
predam hrubu striebornu retaz vzor Bismark s krizikom dlzka 58cm, rucna praca, hmotnost 82gr, vhodny darcek pre motorkara... :) Inzerat platny do zmazania. Po uhrade na ucet poslem postou, alebo osobne ZV, BB, ZH.
Obraz dievčatko - originál olejomaľba Zuzana Honsová
Originál olejomaľba od známej českej art maliarky - Zuzana Honsová. Obraz som si kúpila od art maliarky pre seba, teraz ho ale predávam. Nakoľko už mám doma viac obrazov. Kto pozná originál olejomaľby, obrazy od známej českej Art maliarky Zuzany Honsovej vie, že jej originály sú cenovo dosť vysoké. Obraz predávam vo veľkej zľave. Maľba sa predáva bez hnedého rámu! Teda bez rámu.Treba si maľbu potom dať zarámovať. Aspoň si vyberiete rám podľa vašej chuti a vkusu. Veľkosť maľby je : 20 cm x 18 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako poistený balík. Je možný aj osobný odber. Píšte prosím na e - mail.
Original Banksy soška opice
Predám originál sošku opice “Do nothing” s originál krabicou. Réalna hodnota je 2000-2500€. Má mierne poodlupované kúsky farby na hlave.