bazár, predaj, inzercia, predám

Spevnený krčný golier

Kategória: Zdravie a krása

Predám nepoužívaný krčný golier Ortel C2 Plus,
zabalený v krabici.
výška golieru: 7,5cm
veľkosť: 2 (34-39cm)

Spevnený krčný golier
Podobné inzeráty
Krcny golier
Predam 2 x noseny krcny golier. Cena na dobierku 6 Euro
Zdravotné pomôcky
Ponúkam za symbolické ceny rôzne zdravotné pomôcky Vychádzková palička, výškovo nastaviteľná, ako nová, dobrá opora pri chôdzi, cena 5 euro Mäkký krčný golier nový, na spevnenie krčnej chrbtice, cena 2 eurá Pevná ortéza na pravú ruku, pri problémoch so zápästím, karpálnym tunelom.... krátko používané, cena 2 eurá
Masážny golier
Predám nový,nepoužívaný masážny golier na zadok, krk, chrbát, paže, stehná a ramená, 3D shiatsu masáž. Dá sa aj nabíjať a používať aj v aute. V záruke kúpené 28.3.2023.
Cestovný vankúš
Predám nový krčný nafukovací cestovný vankúš, zamatový tmavomodrej farby s nápisom METAXA. Mám k odberu viac kusov. Cena za 1ks/4€, cena za 2ks/7€, cena za 3ks/9€ (cena v množstevnej zľave 3€). INFO: - neposielam na dobierku, tovar nevymieňam. - poštovné podľa cenníka SP, balné dohodou. - odpovedám na email, neodpovedám na telefón.
Nafukovací vankúš pod krk
Predám nepoužitý krčny vankúš doporučený na dlhšie cestovanie. Možné používať aj zo zdravotnej indikácie. Prosím kontaktovať mailom.
OPASOK s turmalínom pre boľavé kríže Veľkosť 110cm,novy
kontakt Niekoľko rokov moji pacienti chvália nahrievací krčný pás s turmalínom pri boľavom krku...teraz prichádza na rad opasok,ktorý pomáha pri bolestiach krížov,vyluxovaných platničkách,po úrazoch či nesprávnom športovaní alebo nadmernej záťaži (ako dlhá práca v záhrade,keď zachladnete...).Praktická pomôcka,ktorá pomáha Vášmu zdraviu a jeho návratu. Tento pás podporuje krvný obeh,zlepšuje metabolizmus,zmierňuje bolesti a pomáha správne držať chrbát vystretý.Turmalínový opasok má čiernu farbu, hmotnosť cca 171 g. Veľkosť L má dĺžku 110cm a šírku v najširšom mieste 15,5cm,UNISEX, zapínanie na suchý zips.