bazár, predaj, inzercia, predám

Spinningový bicykel, cyklotrenažér Star Trac Spinner Pro

Kategória: Fitness, jogging

Predám profesionálny repasovaný spinningový bicykel Star Trac Spinner Pro.

Bicykel je repasovaný, po servisnej kontrole, nastavený a v bezchybnom stave.

Vadné a opotrebované diely sú nahradené novými.

Rám bicykla má nový lak - prášková vypaľovaná farba.

Max. zaťaženie: 160 kg
Celková hmotnosť: 55 kg
Hmotnosť zotrvačníka: 20 kg

Možnosť predaja viacerých kusov.

Záruka 1 rok

Možnosť odpočtu DPH z predajnej ceny (cena je uvedená bez DPH 21%)
Spinningový bicykel, cyklotrenažér Star Trac Spinner Pro
Podobné inzeráty
Spinningový bicykel, cyklotrenažér Star Trac Spinner Elite
Predám profesionálny používaný spinningový bicykel Star Trac Spinner Elite. Bicykel je repasovaný, po servisnej kontrole a v bezchybnom stave. Chybné a opotrebované diely sú nahradené novými. Max. zaťaženie: 160 kg Hmotnosť zotrvačníka: 20 kg Celková hmotnosť: 55 kg Farba: biela, čierna, sivá Riadidlá - s protišmykovým povrchom a integrovaným držiakom na dve fľaše Možnosť predaja viacerých kusov. Z ceny je možný odpočet DPH (cena je uvedená bez DPH).
Spinningový bicykel, spinner Star Trac NXT
Predám repasovaný profesionálny spinningový bicykel Star Trac NXT. Bicykel je repasovaný, po servisnej kontrole, nastavený a v bezchybnom stave. Vadné a opotrebované diely sú nahradené novými. Max. zaťaženie: 159 kg Max. výška jazdca: 208,3 cm Hmotnosť zotrvačníka: 20 kg Celková hmotnosť: 52 kg Rozmery (š x d x v): 52 x 137 x 102 cm Možnosť predaja viacerých kusov. Záruka 1 rok Možnosť odpočtu DPH z predajnej ceny (cena je uvedená bez DPH 21%)
Cyklotrenažér FORMERFIT 4730MX
Predám cyklotrenažér FORMERFIT 4730MX. TECHNICKÝ POPIS: brzdný systém s permanentním magnetem "Power" zajišťující dostatečnou intenzitu zátěže kalibrovaný setrvačník o hmotnosti 20 kg cyklotrenažér má bezpečnostní volnoběh povrchová úprava chrom kvalitní šlapací střed na čtyřhran, se zapouzdřenými ložisky s dlouhou životností cyklotrenažér má střed uložený ve zpevněném středovém profilu 6-ti polohový regulátor zátěže s možností seřízení značkový plochý řemen (tichý chod) cyklistické anatomické sedlo s horizontálním a vertikálním posunem a rychloupínacím šroubem pro snadnou obsluhu možnost nastavení sklonu sedla a výměny sedlovky cyklotrenažéru multipoziční řidítka pro různé polohy úchopu s opěrkami předloktí napájení: tužkové baterie (2 x AA - 1,5V) kvalitní hliníkové pedály s klipsnami díky normalizovanému závitu lze pedály vyměnit za jakékoli jiné, např s SPD) stroj je vybaven transportními kolečky pro snazší manipulaci nosnost, rám: 130 kg TRÉNINKOVÝ POČÍTAČ: Měřené údaje: cyklotrenažér měří čas, tréninkovou vzdálenost, celkový počet kilometrů, rychlost, puls, tepová frekvence Měření tepu: hand pulse(dotykový snímač), velký a přehledný displej OSTATNÍ INFORMACE Hmotnost stroje: 49 kg Rozměry stroje - délka: 112 cm Rozměry stroje - šířka: 67 cm Rozměry stroje - výška: 130 cm cyklotrenažér na intenzivní domácí použití
Spinningový bicykel (cyklotrenažér) Body Bike Classic
Predám profesionálny spinningový bicykel Body Bike Classic. Body Bike je vyrábaný v Dánsku a vďaka svojej konštrukcii je najrobustnejším spinnerom na trhu, s minimálnym nárokom na servis a údržbu. Bicykel je zrepasovaný a v bezchybnom stave. Spinner má nové ložiská, remeň, pedále, sedlo a nový lak. Farbu rámu a krytov si je možné zvoliť akúkoľvek. Prednosťou tohto kola je prevod remeňom, teda je koleso pri prevádzke veľmi tiché. Ďalším plusom tohto spinningového kola je plášť z húževnatého ABS plastu, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a minimálne nároky na údržbu. Veľkou výhodou tohto modelu cyklotrenažéra sú "nohy" z nerezu, vďaka tomu nedochádza k hrdzaveniu a oderu farby z týchto najchúlostivejších miest. parametre: Farba - na želanie Maximálna váha jazdca: 150 kg Max. výška jazdca: 220 cm Rozmery spinningového kola: Dĺžka: 105 cm Šírka: 60 cm Výška: 100 cm Váha: 65 kg Váha zotrvačníka: 20 kg Brzda: mechanická Nastavenie sedadla a riadidiel: mikro posuv v horizontálnom i vertikálnom smere Možnosť predaja aj viac kusov. Z ceny je možný odpočet DPH. Záruka: 12 mesiacov
Spinningový  cyklotrenažér HMC Athlete 5006
Predám spinningový cyklotrenažér HMC Athlete 5006. Parametre: dxšxv 108 x 53 x 123 cm Hmotnosť 60,7 kg Hm. zotrvačníka 20 kg Max. záťaž 150 kg 4-smerovo nastaviteľné sedlo Pohon remeňom Magnetická regulácia záťaže Fitnes konzola (čas,vzdialenosť, celková vzd. , rýchlosť, otáčky, kalórie) Držiak fľašky lakťové opory Celkovo výborný stav, málo používaný, tichý, prepravné kolieska. Pridám aj fitness hodinky Sigma s prsným snímačom pulzu.
Spinningový bicykel Life Fitness LeMond Pro
Predám spinningový bicykel, cyklotrenažér Life Fitness LeMond RevMaster Pro. Bicykel je repasovaný, po servisnej kontrole, nastavené a v bezchybnom stave. parametre: Odporúčaná maximálna váha jazdca: 159 kg rozmery: Dĺžka: 117 cm Šírka: 58 cm Výška: 106 cm Váha: 65 kg Brzda: mechanická Prevod remeňom (veľmi tichý) Nastavenie sedadla a riadidiel: mikro posuv v horizontálnom i vertikálnom smere. Záruka 1 rok Možnosť predaja viacerých kusov. Možnosť odpočtu DPH z predajnej ceny (cena je uvedená bez DPH).