bazár, predaj, inzercia, predám

Spoločenská hra Albi BrainBox - Svet

Kategória: Hračky

Spoločenská hra, ktorú sme hrali zo 3x, obsahuje 71 kariet, 1 kartu s pravidlami, 1 presýpacie hodiny a osemhrannú kocku.

Popis: Čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Pozrite sa na kartičky s obrázkami z celého sveta a odpovedzte na otázky. Čím viac kartičiek získate, tým lepšie pre vás.
Desaťminútová hra na precvičenie pamäti a štátov sveta alebo čo si zapamätáte za 10 sekúnd? Hra vychádza z úspešnej anglickej hry Brainbox! Svet V kocke!
Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých štátov sveta.
Spoločenská hra Albi BrainBox - Svet
Podobné inzeráty
Predám rôzne detské hračky
DOMINO- Džungľa- 3€ LABYRINTH -spoločenská hra 6€ MINERCRAFT -spoločenská hra-21€ PUZZLE auta 3€ PUZZLE DINO 4€ DOBBLE HP -spoločenská hra 6€ DOBBLE- spoločenská hra 6€ TIK-TAK BUM -spoločenská hra 12€
BrainBox
Predám hru v kocke od Albi - BrainBox Abeceda 7€ a spoločenskú hru Vše nej 10€. Komplet, minimálne hrané, ako nové. Cena bez poštovného, ktoré v prípade zaslania na dobierku požadujem uhradiť vopred na účet.
Dopyt Albi knihy Kúzelné čítanie
Máme záujem o Albi knihy Kúzelné čítanie: Rozmotaj si jazýček, anglický, nemecký obrázkový slovník, rozprávky, spievanky, Hravé/Rozprávkové učenie, Hravá prírodoveda, príp. aj hra Cesta okolo sveta, Hra do auta. Najradšej osobný odber - Zlaté Moravce, Nitra, Topoľčany, Nové Zámky, Hurbanovo a ďalšie mestá NR-kraja (KN, SA, LV), ňa, Bošany (okr.PE), DS. Prípadne na dobierku (vzhľadom na množstvo podvodníkov s Albi knihami neposielam peniaze vopred)
V kocke
Spoločenská hra BrainBox V kocke od Albi. Vynálezy, Matematika - nechýbajú žiadne kartičky, každé má vlastnú časomieru a kocku. Výborná hra pre deti i rodičov. Cena za obe hry je 16€, v prípade záujmu o konkrétnu hru cena za kus je 9€. Na osobný odber alebo poštou (poštovné nie je zahrnuté v cene) Kontaktovať ma môžete formou SMS alebo na maili - lenka.novakova07@ Aktuálne do zmazania
Stolová hra Vynálezy 8+
Predám ALBI BrainBox v kocke! VYNÁLEZY Hra pre deti od 8 rokov. Nepoužívaná, všetky karty. Vaším cieľom bude za 10 minút nazbierať čo najviac kariet jednotlivých vynálezov z celého sveta. Ako na to? Vždy si 1 kartu vyberiete Vy, dívate sa na ňu 10 sekúnd (pokiaľ sa nepresypú hodiny) a potom si vezme túto kartu Váš súper. Vy hodíte kockou a podľa toho, aké na nej padne číslo, vám protihráč prečíta otázku. Napr.: V ktorom roku bol vynájdený röntgen? alebo akej národnosti bol vynálezca Braillovho písma? alebo ako vypadal objavený penicilín? Zapamätali ste si to? Pokiaľ áno, je karta vaša! Hra je v tvare kocky a obsahuje 71 kariet s obrázkami vynálezov a vždy s 8 otázkami. Cena 10 + pošta
Kúzelné čítanie Albi Svet zvierat + knižky
Predám komplet balenie kúzelné čítanie Albi Svet zvierat s elektronickou ceruzkou spolu s knihami: Môj svet, Doprava, Rozmotaj si jazýček, Spievanky 2 Cena spolu 60€.